A vasárnapi időközi képviselő- és polgármester-választáson Kammerer Zoltán független jelöltet választották Göd új polgármesterévé – írta internetes oldalán a Nemzeti Választási Iroda.

A Fidesz által támogatott független Kammerer Zoltán lett Göd polgármestere
Orbán Viktor miniszterelnök és Kammerer Zoltán olimpiai és világbajnok kajakozó a Tokaji Vízitúra Központ átadásán 2018. június 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A valasztas.hu adatai szerint az új polgármester a leadott szavazatok 57,88 százalékát kapta meg. A Pest vármegyei településen azért kellett időközi polgármester és képviselő választást kiírni, mert lemondott a város ellenzéki polgármestere, Balogh Csaba.

Az 5. választókerület képviselőjévé az újonnan megválasztott polgármestert, Kammerer Zoltánt választották a leadott szavazatok 53,2 százalékával.

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozó indulási szándékát, majd alig öt napra rá a Fidesz nevében közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára, Tuzson Bence, hogy nem indítanak senkit Kammererrel szemben, mivel az egykori sportolót kiváló jelöltnek tartják.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hajrá Göd! Bővülő akkugyár, kilátó, lombkorona sétány, mi szem szájnak ingere! Lesz pénz eső!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Kammerer Zoli hiába indult el függetlenként a választáson, mindenki tudja róla, hogy a fidesz, és Orbán doktorminiszterelnök úr egyik legnagyobb híve, és támogatója! A dagadt geci a G-nap óta úgy fél az okos emberektől, mint ürdüng a szenteltvíztől. Az hogy nem volt a neve alatt fideszes logó nem jelent semmit. Győr Borkai botránya után is simán megválasztott egy fideszes tetűt, egy akkumulátorgyár illetve a környezetszennyezés sem lehet akadály. Kammerer fideszes elkötelezettségű polgármester és szimplán gerincetvesztett fidesz csicska. Gusztusos kis politikai játszma. Független jelölt, aki többször kimutatta már egy párt iránti elköteleződését, de a logóját nem vállalja. Helyi vezető akar lenni, de nincs véleménye a településre tervezett akkugyárról. A fidesz pedig egyszerűen megszünteti a településen a szervezetét, csak hogy ne kellessen a kiválasztott független jelöltje ellen pártjelöltet indítani. Ejhh, függetlenség, függetlenség, egy újabb szó, amit lassan ki lehet húzni az Újbeszél (mesterséges nyelv George Orwell híres regényében, az 1984-ben ) szótárból.
CsipkeRózsa
"Hároméves az a kormányrendelet, ami a gödi Samsung-gyár területét különleges gazdasági övezetté nyilvánította, megfosztva a várost a több mint 400 hektáros iparterület adóbevételétől. Azóta sem a gödi önkormányzatnak, sem a helyi lakosoknak nincs beleszólása abba, mit és hogyan építenek az ipari park területén."

Ezután, vissza-csinálja a kormány?
balos
Ha majd disznó lábú gyerekek születnek,lehet,hogy zolikának is változik a véleménye az aksi gyárakkal kapcsolatban!Addig pedig a habzsi dőzsi a lét forma!
Dr. Proktor
@sgl: "A politika a hazudozás művészete..." mondta volt egy híres francia és igaza van! Őszinte ember soha nem lesz sikeres politikus!
A tolvaj politikus fogalmát akkor még vajon nem ismerték? Mert azok is sikeresek, mint látjuk... teccik a népnek ahogy lopnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.