A vasárnapi időközi képviselő- és polgármester-választáson Kammerer Zoltán független jelöltet választották Göd új polgármesterévé – írta internetes oldalán a Nemzeti Választási Iroda.

A Fidesz által támogatott független Kammerer Zoltán lett Göd polgármestere
Orbán Viktor miniszterelnök és Kammerer Zoltán olimpiai és világbajnok kajakozó a Tokaji Vízitúra Központ átadásán 2018. június 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd

A valasztas.hu adatai szerint az új polgármester a leadott szavazatok 57,88 százalékát kapta meg. A Pest vármegyei településen azért kellett időközi polgármester és képviselő választást kiírni, mert lemondott a város ellenzéki polgármestere, Balogh Csaba.

Az 5. választókerület képviselőjévé az újonnan megválasztott polgármestert, Kammerer Zoltánt választották a leadott szavazatok 53,2 százalékával.

Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai bajnok kajakozó indulási szándékát, majd alig öt napra rá a Fidesz nevében közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára, Tuzson Bence, hogy nem indítanak senkit Kammererrel szemben, mivel az egykori sportolót kiváló jelöltnek tartják.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hajrá Göd! Bővülő akkugyár, kilátó, lombkorona sétány, mi szem szájnak ingere! Lesz pénz eső!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Hajrá Göd! Bővülő akkugyár, kilátó, lombkorona sétány, mi szem szájnak ingere! Lesz pénz eső!
jáger laszló
Most akkor környezet szennyező,vagy nem a gödi akku +ítélése vagy csak változás állt be a az álláspontok tekintetében!!?? Lehet,hogy nem is volt igazán szennyező!!!??
csak kérdezem
barátilag
J..L.
kulabombaafityiszre
remélem gödöt is meg debrecentz is körbevesik majd a zöldmezős környezetkímélő(hahaha) akkumulátor gyárak
és a kiszolgáló veszélyes üzemek.Dögöljenek a szolgalelkü fidernyákok.
Gyáva népnek nincs hazája.
Dr. Proktor
@KisTehen: 40 százalék 60 százaléka... ki tudod számolni hogy az mennyi?
Virág Árpád
Az alpolgármestert sajnálom egyedül! Az a srác jó fej! Csak hát beszart az ELLENZÉKI ÖSSZEFOSÁS!
justhpeter
Kammerer is csak egy újabb csicska lesz.
Eladott Ország
Kammerer Zoli hiába indult el függetlenként a választáson, mindenki tudja róla, hogy a fidesz, és Orbán doktorminiszterelnök úr egyik legnagyobb híve, és támogatója! A dagadt geci a G-nap óta úgy fél az okos emberektől, mint ürdüng a szenteltvíztől. Az hogy nem volt a neve alatt fideszes logó nem jelent semmit. Győr Borkai botránya után is simán megválasztott egy fideszes tetűt, egy akkumulátorgyár illetve a környezetszennyezés sem lehet akadály. Kammerer fideszes elkötelezettségű polgármester és szimplán gerincetvesztett fidesz csicska. Gusztusos kis politikai játszma. Független jelölt, aki többször kimutatta már egy párt iránti elköteleződését, de a logóját nem vállalja. Helyi vezető akar lenni, de nincs véleménye a településre tervezett akkugyárról. A fidesz pedig egyszerűen megszünteti a településen a szervezetét, csak hogy ne kellessen a kiválasztott független jelöltje ellen pártjelöltet indítani. Ejhh, függetlenség, függetlenség, egy újabb szó, amit lassan ki lehet húzni az Újbeszél (mesterséges nyelv George Orwell híres regényében, az 1984-ben ) szótárból.
CsipkeRózsa
"Hároméves az a kormányrendelet, ami a gödi Samsung-gyár területét különleges gazdasági övezetté nyilvánította, megfosztva a várost a több mint 400 hektáros iparterület adóbevételétől. Azóta sem a gödi önkormányzatnak, sem a helyi lakosoknak nincs beleszólása abba, mit és hogyan építenek az ipari park területén."

Ezután, vissza-csinálja a kormány?
balos
Ha majd disznó lábú gyerekek születnek,lehet,hogy zolikának is változik a véleménye az aksi gyárakkal kapcsolatban!Addig pedig a habzsi dőzsi a lét forma!
Dr. Proktor
@sgl: "A politika a hazudozás művészete..." mondta volt egy híres francia és igaza van! Őszinte ember soha nem lesz sikeres politikus!
A tolvaj politikus fogalmát akkor még vajon nem ismerték? Mert azok is sikeresek, mint látjuk... teccik a népnek ahogy lopnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.