Budapest Főváros Kormányhivatalát főispán címen vezető fideszes politikusnak bocsánatot kell kérnie a józsefvárosi önkormányzattól, mert valótlanul állította, hogy LMBTQ-propaganda folyik a VIII. kerület óvodáiban – számolt be az ítéletről Pikó András polgármester a Facebook-oldalán.

Budapest főispánjának bocsánatot kell kérnie, mert valótlanul állította, hogy LMBTQ-propaganda zajlik a kerületi óvodákban

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az ítélet szerint Sára Botondnak az alábbi szöveget kell elhelyeznie Facebook-oldalán, és azt 30 napon át jól látható helyen kell tartania:

„2021. július 22. napján a Facebook oldalamon megjelent írásomban valótlanul állítottam, hogy a józsefvárosi óvodákban hónapok óta LMBTQ-propagandát folytatnak. Ezzel megsértettem a Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatának jóhírnévhez fűződő személyiségi jogát, mely jogsértést a bíróság megállapította. A jogsértés miatt ezúton bocsánatot kérek Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatától.”

Forrás: Telex.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
a bocsánatkérés-mint tudjuk- a klasszikus semmitérő lepkefing...azt csak olyanok használják, akik igazából röhögnek a markukba...
Mondjon le...az már valami...de a bocsánatkérés?...mintha fingott volna...
NKF
Kérne a tököm bocsánatot! Menjenek a buzi kurva anyjukba!
Józsipapa
sára zsírdisznó botond egy fideszes
csicska...
egy szarkeverő...
Lepényleső
József Attila; Tudod,hogy nincs bocsánat. ... egy főispánnak,- főleg nem lesz olyan amit tőle hallanak?
ómió
Nyilván "csak érzékenyítés" lehetett! "Mecsoda" különbség!
kulabombaafityiszre
Buzi felvétel van a fideszben.Ja,nem mert így is sokan vannak már.Inkább főállásu seggnyalók kellenek,mert gyenge a felhozal,a propin is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.