Szabó Timea, a Párbeszéd frakcióvezetője a parlament hétfői ülésén felidézte: nemrég jogerősen elítéltek egy nevelőt, aki Böjte Csaba egy otthonában rendszeresen bántalmazott gyermekeket. Nem életszerű, hogy a fenntartó nem tudott ezekről az esetekről – vélekedett.

Böjte Csabáról merte kérdezni a kormányt az ellenzék – nem volt benne köszönet
Fotó: MTI/Bíró István

Közölte: nem elszigetelt esetekről van szó. Böjte atya áldozatnak állítja be magát, de nem ő az áldozat, hanem a gyermekek – mondta.

Kiemelte: ez nem Böjte atyáról szól, hanem a kormány kétszínű politikájáról a gyermekvédelem ügyében, hiszen a történeteket sem ítélte el. A kormány nem védi meg a valódi áldozatokat

- mondta.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára minderre közölte: a kormány mindenkit elítél, aki gyermekekkel szemben bármilyen erőszakot elkövet, ez ugyanis elfogadhatatlan. A kormány kezdeményezésére szigorították a szabályokat az ilyen elkövetők esetében, és népszavazást is indítottak a gyermekvédelem ügyében – mondta. Hozzátette:

az ellenzék ezzel szemben érvénytelen szavazásra buzdította az embereket a referendumon, mert ennyire volt fontos a gyermekvédelem az ellenzéknek.

Kifogásolta, hogy a képviselő éppen Böjte Csabát támadja, aki – mondta – rengeteget tett a gyermekek megsegítéséért, erre tette fel az életét.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Szereti a fideszkdnp ezt a böjte faszt,hisz olyan mint ők.Pedofil simogató,buzi pajtás puszilgató,asszonyverő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Érvénytelen szavazásra buzdítottak, ez igaz. Akkor most mit akarnak?!
kulabombaafityiszre
Szereti a fideszkdnp ezt a böjte faszt,hisz olyan mint ők.Pedofil simogató,buzi pajtás puszilgató,asszonyverő.
FLETÓ
Kell az ürügy! Mellesleg némelyik ellenzékit is el lehetne ítélni 28 évre!
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 18:55
Dúró Dóra darálója semmitől nem védi meg a gyermekeket, mint ahogy a gyermekvédelminek nevezett törvény sem. Azt mondod, ne lássák az öncélú szexualitást, ne lehessen a könyvesbolt kirakatában erotikus irodalom, de mit csinálsz, ha a szerencsésebbje lemegy falura a nagyihoz, mert a baromfiudvar bizony nincsen fekete fóliával elkerítve, és a kakasoknak (meg a tyúkoknak, meg a macskáknak, kutyáknak) hiába tartasz illemtanórákat.
Giovanni Alba
Rétvári terel, maszatol, de közben elfelejti, vagy tán nem is tudja, hogy a szentté avatott Teréz anya sem volt makulátlan.
" ... amikor Donald McGuire tiszteletest vádolták meg, Teréz anya levelet írt a hatóságoknak, és kiállt mellette, kijelentve, hogy a férfi az ő feltétlen bizalmát élvezi. Ennek köszönhetően pedig McGuire még hosszú évekig zaklathatott kisfiúkat. Ugyan az apáca közbenjárását próbálták titokban tartani, ezen részletet figyelembe véve már önmagában megkérdőjeleződik, mennyire volt szentnek tekinthető Teréz anya, aki a tenyerén hordozta az elesetteket, ám amikor a legvédtelenebbeket, a gyermekeket bántotta az egyháza, akkor mégsem állt ki értük.
index.hu/fomo/2022/05/14/terez-anya-dokumentumfilm-apaca/
jáger laszló
A Szent emberről kérdezni is már isten káromlás akár Orbánról is szinte szentségtörés
Ehhez tessék mindenkinek tartania magát!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Természetes folyamat, hogy Böjtén is megjelent a Tőkés-szindróma. A kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe felkapta mint kacsa a taknyot és ma is csak ezen a csövön hajladóak látni.
Tőkés annak idején tisztességes, szegény egyházi emberként indult - nyugodtan mondhatjuk, hogy két ország maximális megbecsülésével és támogatásával - aztán elkurvult.
Böjte csak azt igazolta, hogy ez a betegség a katolikus egyházban is gyorsabban terjed mint a fény.
A hazai kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe pedig erénytől, értéktől függetlenül nyalja kedvenc egyházaik vezetőinek seggét.
Menőmanó
@Horizont: Volt neki nője, titkos szeretője, egy nevelőnő. Az amerikai népszaván ott van a nő vallomása. Eleinte nagyon kedves volt vele, aztán csak használta, és megalázta. A nő teljesen kikészült, aztán végül eljött onnan. Egy mocskos állat ez a böjte.
balos
A hatalom feléli a gerincet,már akinek volt!
telegdilaci
@kulabombaafityiszre:Ez egy kis sunyi rohadék csuhás aki igen jól él a Magyar Emberek adóforintjaiból,amit a kormány talpnyalásáért kap,miért nem a Román kormánynál koldul támogatásért,valószínű hogy azok nem olyan ostobák hogy egy ilyen kis hitvány senkinek kitömjék a mocskos zsebét,ennek is a pénz az Istene amit Orbántól kap! megtagadja a pénzért még az Istent is! gyomorforgató egy köcsög!
ómió
Az "efftársi életszerűség" eszerint csak Bite efftársig terjed!?
kulabombaafityiszre
@telegdilaci: ma, 07:15
Maximálisan egyetértek veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.