Úgy tűnik, Deák Dánielnek és Bohár Dánielnek is problémát okozott az óra használata: a demonstráció előtt keresték annak résztvevőit.

Háromezren voltak a diáktüntetők, a fideszes influenszerek mégsem találták őket

Résztvevők a Levegőt címmel a Tanítanék mozgalom és a noÁr mozgalom demonstrációján a Belügyminisztérium épületénél 2023. június 1-jén. MTI/Balogh Zoltán

Ahogy megírtuk, továbbra is országszerte folynak a tüntetések az oktatás helyzete miatt, illetve a tanárokat érintő igazságtalan státusztörvény bevezetése ellen. Legutóbb június elsején Levegőt címmel szervezett országszerte demonstrációt a Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom.

Budapesten a Belügyminisztérium előtt tüntettek: az eseményt sokezren visszajelölték és a Lakmusz becslése szerint közel 3 ezren ott is voltak.

Az eseményt a Megafon influenszerei is követték: mint a Lakmusz kiszúrta, gúnyosan posztolt róla többek közt Deák Dániel és Bohár Dániel is, alig pár embert mutató képekkel.

A két képet egyébként egy időben, 16 óra 59 perckor posztolta a két kormányközeli influenszer, vagyis még a demonstráció kezdete előtt.

Ráadásul még ennél is korábban kereshették a demonstrációt: a Lakmusz idézi a Telex tudósítását, ami szerint

Már a kezdés előtt százak voltak a helyszínen.

Később Deák, aki eredetileg csak nevető fejekkel posztolta a tüntetés előtti képet, átírta a bejegyzését, amiben most azt állítja, öt perccel a kezdés előtt készült a képe. Bohár posztja pénteken még minidg ez: „Jól sikerült a mai baloldali tünci is.”

Forrás: Lakmusz

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bohár, Deák & Co? Csak azt írhatták, ami fizetve van (volt, lesz) nekik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Anno az Operánál tüntetőket sem találták teljesen másfelé keresve. Az meg már csak fotó beállítás kérdése, hogy pár ember, vagy tömeg legyen. Valós kép több irányból fotózva lesz.
Eladott Ország
Ugyan mit lehet elvárni a fidesz közpénzből agyonfizetett gerinctelen szarháziaktól!
Néro2
A bankszámlájukat nézegették. Csak azt látják.
Németh István
Ezek a takonypalánták miért is tüntenek? Ja azért mert a dk és a moslék balliberális rohadt zsidók szövetsége pénzeli őket és az agyukba veri már most, hogy ha megnőnek tudják, hogy hol a helyük >> a zavarkeltésben az potya pénzes seggnyalásban az agresszívitásban! Ez a nevelés! Ezek a tanárok és ezek a diákok! ÉS még van pofájuk a tanároknak pénzért kuncso-rogni! Hogy arosseb egye kia belüket!
Különben ez egy jóval korábbi és máshol készült valami gyereknapos kép, miként a szokásos félrevezető taktikát akarják az emberekbe elültetni! micsoda szennyes népség a moslék kommunista árja!
jáger laszló
Ezek nem is diáktüntetők voltak,hanem unatkozó,nagyszájú,kötözködő gyerekek!!Így is lehet aposztrofálmi a felvonulást!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
De legalább bolsiszart szolgáltatok fel nekik, efftársak!? Nehogy má' "nélkülözzenek"! Hát, legalább ennyit, ha má" a "guruló dollár" részüket szétloptátok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.