Nagy Ervin Facebook-posztban reagált arra, hogy korábban Rákay Philip kritizálta őt amiatt, mert együtt ebédelt David Pressman amerikai nagykövettel. Nagy Ervin azt üzente a Fidesz-kedvenc producernek, hogy "add el az egyik aranymercit és az árát ajánld fel mondjuk egy iskolának, amelyik beázik".

Rákay Philip hatalmas gyomrost kapott kirohanásáért Nagy Ervintől: "Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol"

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Rákay Philip, az MTV Zrt. akkori vezérigazgató-helyettese beszélget, miután a kormányfő interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a Magyar Rádió stúdiójában 2014. február 21-én. Háttérben Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Pészah, a zsidó húsvét alkalmából David Pressman amerikai nagykövet széderestet tartott, ahol a meghívottak között volt mások mellett Nagy Ervin színművész is. Ezt kritizálta Rákay Philip, a Fidesz állandó tanácsadója, aki az év elején fejezte be a rekordösszegből készülő Petőfi-film forgatását, az Aranybulla című sorozata pedig tavaly december végén jelent meg .

Tudom én, mi a ti legnagyobb nyomorúságotok, nagyokos! Hogy ez itt nem Afganisztán, és nem is a Majdan, ahol Pressman haverod titkosszolgálata szokott decens kis polgárháborúkat kirobbantani... Nem, Ervin! Ez itt Magyarország, gondolkodó emberekkel, akik egyáltalán nem vevők a ti szánalomra méltó „szent ügyeitekre”

- írta korábban a Facebookon a kormányközeli Rákay Philip, a Fidesz nagygyűléseinek egykori házigazdája.

Nagy Ervin Rákay pár nappal ezelőtti kirohanására közösségi oldalán reagált.

Sokat gondolkodtam, hogy érdemes-e Rákay úr fröcsögésére reagálnom, végül úgy döntöttem, hogy, ha nem is érdemes, ezt most mégsem tudom szó nélkül hagyni

- kezdte posztját a Jászai Mari-díjas magyar színész.

Dear Kálmán,

Olyan kis harcias vagy a facebook biztonságos távolságában! Pedig pár nappal ezelőtt lett volna lehetőséged, hogy személyesen oszd meg velem a véleményedet, hiszen ott haladtál el mellettem a Haris közben. Akkor érdekes módon tovább vonultál, mint Gőgös Gúnár Gedeon. Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít.

Megértem, hogy kiállásunk a pedagógusokért és a diákokért csípi a szemedet. Nyilván felfoghatatlan számodra a szolidaritás, abból a székből, ahol reggelente eldöntöd, hogy melyik arany színű merciddel – mert ugye kettő is van – indulj el naponta milliókért "tanácsot adni". Megértem, hogy keménykedned kell velem, hiszen a sajátjaid is kiröhögnek a hátad mögött, amiért késsel-villával eszed a szőlőszemet, miközben játszod a kíméletlen megmondó fiút és azt gondolod, hogy ettől tartozol az elithez. Hát persze, hogy nem érted, mi történik ezekkel a fiatalokkal és a tanáraikkal, mert a gyerekeid nyilván magániskolába járnak, vagy, ha nem akkor szólok, hogy épp most hozod őket a legkellemetlenebb helyzetbe. Megértem, hogy szíved szerint újranyitnád nekünk Recsket, vagy elküldenél minket Szibériába, amiért van gerincünk meg szívünk.

Tapsikolsz, hogy száműztétek Magyarország legtehetségesebb színházi rendezőit és nullára írtátok a magyar filmkultúrát, hogy végre legyen terep az olyan zseniális producereknek, mint te, aki Aranybulla címen összehozta az elmúlt 30 év legnagyobb buktáját. Értem én, hogy feszült vagy, hisz alkotni vágytál, de elbuktál. Megmérettél és könnyűnek találtattál.

Nem Kálmán, nem adjuk oda Magyarországot és azt a kultúrát, amiben felnőttünk olyan féltehetségeknek, mint te és ne reménykedj, nem megyünk innen sehová. Nem akarjuk, hogy lángoljon a főváros, csak azt szeretnénk, hogy bánjatok normálisan a tanárokkal és a jövő nemzedékével!

Neked sem késő tenni ezért Kálmán. Add el az egyik aranymercit és az árát ajánld fel mondjuk egy iskolának, amelyik beázik. Akkor tőlem akár még Philip is lehetsz. Krisztus pedig szeretni fog téged.

Nagybaczoni Nagy Ervin

Így talán komolyan veszed

- írta Nagy Ervin Facebook-oldalán.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Ezt a "gyomros"-t honnan a pokolból vették a prop firkászai? Nagyon vásári.

Firkálmányhoz: újabb leütésnövelés a nagy semmiről.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Le a kalappal!
Gratulálok az elismert, tömegek által kedvelt Művészúrnak, aki már le tett az asztalra ezt-azt, ezért a korrekt reagálásért.

És igen Kálmán, vannak Magyarországon gondolkodó emberek.
Ők azok, ők a többség, akik nem fideszesek!
És te legyél az utolsó, aki a nevükben beszél!
namihami
A nevetségesség jobban gyilkol, mint sok fegyver!
Ez a ""csivava"" hasonlat gyilkosabb, mint a káromlás vagy bármely szidalom! És találóbb is, ezért még megalázóbb!
verőce21
Egyetértek Nagybaczoni Nagy Ervinnel, a dilettáns "művész" Úrral kapcsolatban...!
csak úgy....
fülöpke csak egy keresztmetszet a fideszes butaságról,alávalóságról ,pofátlanságról és gyávaságról!
justhpeter
Ervin eleganciája utolérhetetlen. Rákay "filmrendező" még a végén félreérti.
Virág Árpád
@m73: Mint itt műbalhé a múltkor is Mirabilis + Sakk Matt !!!
Menőmanó
Tisztelem Nagy Ervint amiért így ki mer állni, nem sunnyog, ahogy sokan mások.
Eladott Ország
Ennek a fideszes patkánynak is el kell számolnia a lopott szajréval! Annyira vicces, ahogy ezek a Rákay Kálmánka féle büdös senkik képzelik magukat valakinek kitüntetés, meg rendezés, meg támogatás, meg f@sz tudja miatt. Miközben látszik ám egy-egy kényesebb kérdésnél, vagy épp csak egy kommentnél, hogy összeszorul a seggük, meg a fing lelkük, mikor ezek eszükbe juttatják, hogy valóban szart érő senki rendszert kiszolgáló, gusztustalan, komplexusos, nyomorult férgek csak.Ezek mind így élnek, mert egyébként - mint ez a fasz is példa rá - max bemondók lehetnének valami Pest megyei négyes csatornán. Annyira egyik sem hülye, hogy ne tudná, hogy egy demokratikus rendszerben, egy normális országban semmit nem el tudnának érni. Szerencsétlenségünk, hogy inkontinenciára van, inkompetenciára viszont nincs semmilyen gyógyszer. A tanulás lehetne, de ahhoz érteni kéne, amit olvas az ember ugye. . És ebből a méretes pöcsfejből mi lett? A Magyar (Közszolgálati) Televízió intendánsa. Ő fog a csatorna programjáért felelni, Süveges "Narancsnyelvű" Gergővel egyetemben. Éljen a "Szép új világ"!
youtu.be/-BaeeFH_c1U
A Kálmán azért valaki, mert egy nagy senki. Rák a Nemzeth’ Testén Philip egy tehetségtelen, közpénzzel kitömött nímand. Akasszátok fel a vajdátokat , Petőfi verse. Mindent tönkretesz ez a rendszer. Belebetegedne szegény Petőfi, ha látná, mi lett ebből az országból. A híres-neves jobboldali morális fölény. Okádék banda!
Eladott Ország
Rákay Philip 48 milliós Mercedes G terepjáróját fényképezte le az Átlátszó. A fidesz egyik kedvenc influencere és cheerleadere, az ex-tévés Rákay Philip egy Mercedes-Benz G 500-as terepjáróval jár, az autó jelenlegi listaára 47 870 000 forint. Ezt az Átlátszó szúrta ki, amikor Rákay budakeszi lovardájánál forgatott, és éppen begördült az autó. A magas fizetésért csak az ellenzéket kell gyalázni és az ellenzéki emberekről lejárató videókat készíteni.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/181984855_306273284347616_9038830973491916276_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_vsKSZZhUkoAX8hgUra&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCTQLgNLZo2Iypq1sftRIm7Zx2P6hzylKkxG9QAhTbsLg&oe=64A67831
Tudom màr, hogy hol làttam ezt a majmot! ... egy spermaszökevény vagy csak!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/181698090_5477887032285308_2493581431265626028_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=M0rOB6W0QDkAX9E1SEY&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBfURF5qqMNP0zbVEnQSm1tCPZiQrCv4NgNIiD6lwqVTw&oe=64A6690A
Összeszedték Rákay Philip milliárdokat érő ingatlanvagyonát.
twitter.com/tamas_tamas/status/1589938164478939136/photo/1
Na jól van Kálmánka, ne hisztizzél
twitter.com/janos_hary/status/1608387901972254728/photo/1
Eladott Ország
@Virág Árpád: ma, 10:20 ☻ Csak a fidesz! Békemenet. birkák
youtu.be/bFJYKilZmgo
Ki a nyájjal tart, csak sok segget követ.
img.index.hu/imgfrm/5/6/4/1/MED_0014615641.jpg
Virág Árpád
@Shikari: Ez az idióta @Eladott Ország: FIDESZ kém! Ő itt az ellensúly, persze jó pénzért! Érdemes vele vigyázni, én már nem állok vele szóba régen!

kepfeltoltes.zapto.org/public/20230606104243ELADOTTORSZÁG2.jpg
Virág Árpád
@Shikari: Itt van a hülye nő, aki komcsi méregkeverő @Horizont: ! Vegyész állítólag, amolyan KVÍZMESTER, csak nőben...
szaboria1
@Virág Árpád: Már az is felháborító, hogy más fényképével kommentál. Ilyen az aki nem vállalja ön magát.
jáger laszló
Rókalukból rókaszag fú!!Már így is felismerhető a ravaszdi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szaboria1
Pezzeg sokan nem is tudják ki ez Kálmánka aki már a névváltásával is egy különc. Csak vissza kell nézni a régi tv szerepléseit.
Menőmanó
@szaboria1: Hát milyen magyar az ilyen, akinek inkább migráncs név kell, mint magyar?
namihami
@Eladott Ország: 10.35: Ez a se..nézős szuper! Nekem még új is volt!
Virág Árpád
@Horizont: Kiömlött belőled a LIBSI kultúra! ENNYI! Jellemző rád!
Namely
Ezt a "gyomros"-t honnan a pokolból vették a prop firkászai? Nagyon vásári.

Firkálmányhoz: újabb leütésnövelés a nagy semmiről.
Aki Én
@Namely: Hogy a faszba lehet, hogy ezt a cikket sem érted, nem tudod helyén kezelni?
Ez hihetetlen...
Nagyon vásári ez az ostoba kötözködés.
Azért neked vannak problémáid...
Aki Én
@Namely: ...azt a faszságod még ide tehetted volna, hogy ,,gazdasági elemzés helyett" DDDDDDé...
Virág Árpád
@Shikari: Nem! Erre számítottam... Nagyon ganyí...
Virág Árpád
@szaboria1: Helyesírás: "önmagát" egybe írjuk!
szaboria1
@Virág Árpád: Az kisebb baj mint egy neves színész képével villogni.
Virág Árpád
@szaboria1: Baj a te fejedben van! Az nem kisebb ennél!
szaboria1
@Shikari: @ Virág árpád: Nem az a típus vagyok mint ti, hogy mást ócsároljak nekem még a régi neveltetésembe ez nem fér bele. Mivel már jóval túl vagyok a 70 x így számomra ti nem vagytok mérvadók.
balos
@szaboria1: Bár egyívásúak vagyunk mekem nagyon jól esik,ha 1 nemzethy csicskát idegesíthetek!Bele fér a kultúrhájukba!Itthon meg jókat nevetünk,hogy kapaszkodnak a csúti törpe "palástjába"!
csagyi
filipke válasza aki nagyon magyaros névvel főkép antiglobalista."NYÍLT LEVÉL NAGY ERVINNEK
Nagybaczoni Nagy Ervin uram!
Haladjunk sorjában! A teljesség igénye nélkül reagálnék nagyívű posztod néhány állítására:
1. Bármekkora formátumú személyiségnek, megkerülhetetlen művésznek is gondolod magad, nem, nem vettelek észre a Haris közben. Mea maxima culpa!
2. Jó lenne feloldani a benned szunnyadó kognitív disszonanciát: most akkor „Gőgös Gúnár Gedeonként" vonultam, vagy „maga alá piszkító csivavaként"? Nem ugyanaz.
3. Ha kérhetem, ne dumálj nekem szolidaritásról, mert nem ismersz, így fogalmad sincs arról, milyen nemes ügyekért áldozok rendszeresen, hogy hány családot tartok el, és hány nehéz helyzetbe került embert támogatok évek óta!
4. A gyerekeim jó ideje nemzetközi iskolákba járnak, tudod miért? Mert évekkel ezelőtt a szélsőliberális elvbarátaid gyerekei – a tanárok passzív asszisztálásával - nácizva, fasisztázva abúzálták őket nap mint nap, az apjuk miatt. S történt mindez egy olyan budai iskolában, amely leghangosabb hirdetője az elfogadásnak, persze a tolerancia szent zászlaja alatt vonulva.
5. Tudom, hogy Zámbó Jimmy megformálásához nincs szükség efféle történelmi kutatómunkára, de javaslom, olvasgass néha! Recsket és a Gulagot nem az én politikai oldalam szabadította ám az országra, hanem a Donáth- és Dobrev-félék felmenői. Tudod, kedvenc ellenzéki összefogásod fő hangadói, akiknek listavezetője Márki-Zay a tavalyi kampányban kedvesen bevallotta, hogy: „a kommunistákat és a fasisztákat külön-külön képviseljük".
6. Tévedsz, Ervin! A magyar filmkultúra – néhány tucat alkotást kivéve – a rendszerváltoztatás óta mizerábilis állapotban van, s nem mi tettük tönkre. Ez a világ 1948 óta egy jól körberajzolható, balos értelmiségi kör kezében volt, s generációkon keresztül belterjes homokozóként működött, 1990 után is. Olyan alkotókkal, akik azt gondolták: örök hitbizományba kapták a színház és a film világát, s annak kizárólagos letéteményeseiként bármit megtehetnek...
csagyi
Folytatás az origon.A teljes válasza itt nem fért fel.
Virág Árpád
@Shikari: Képzeld @szaboria1: 700 éves! 70 x
Virág Árpád
@m73: Ki-ki söpörjön a maga portáján...
pacal
@Namely: Te faszszopó...
Az igazi buzik a fideszben vannak.
Az igazi pedofilok a fideszben vannak.
Az igazi kommunisták a fideszben vannak.
Az IGAZI BÜDÖS ZSIDÓK a fideszben vannak !!!

Vágod, te büdös paraszt, hogy ti lipsiztek másokat, akik nem is lipsik (csak normálisan akarnak élni, de ti nem hagyjátok!), miközben magatokat leilllipsizitek - Orbán a saját szájával tette ezt !!!
Érted ezt te primitív geci ???!!!

Még írnék neked mindenfélét, de a primitív kőagyaddal úgy sem tudnád felfogni.
ómió
De, ugye, azért Nagy efftárs ezt a "felhívását" Mártha efftársnak is "odacímezte"!?
csipetke
Azt mondja rákai,hogy ez itt Magyarország, gondolkodó emberekkel. Ha a gondolkodó emberek lennének többen,akkor a fidesz még a parlamentbe se jut be. De sajnos a fideszes matekhoz elég volt a 3 millió birka,és még a nyakunkon tud lenni kétharmaddal ez a parazita siserehad, ahova rákai is tartozik. Nagy Ervin amellett,hogy jó színész, látja,hogy mi folyik ebben a nyomorult országban,és igen tökösen válaszolt a közpénzből seggnyalással újgazdaggá vált rákainak. Ez nagyon tetszett...
Namely
@pacal: sajnálom, hogy az okádásokra, amit nagy jóindulattal sem nevezhetek kommentnek, ilyen későn adok választ:
amit fent odakapartál, méltán megmutatja, hogy honnan származol, ami a pöcegödör legalja. :) De vannak ott minimum még ketten, hiszen ennyi emberutánzat még like-olta is a hányásodat.
Akkor további jó hányást neked,
Üdv,
Namely

UI:
" ti lipsiztek másokat"
nem "lipsi", hanem "libsi", hiszen ez a liberális szó rövidítéséből származik.
Aki Én
@Namely: ...ennek ellenére agyhalott szektatársaid rendre ,,lipsiznek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.