Orbán és Trump rokon lelkek, mindenkivel összevesztek és sehová se jutottak vele – írja Facebook-oldalán Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője.

"Szánalmas", amit Orbán Viktor művel – Donáth Anna megpiszkálta a miniszterelnök bajszát
Fotó: Facebook/Donáth Anna

"Rokon lelkek: mindenkivel összevesztek és sehová se jutottak vele" – fogalmaz az ellenzéki politikus arra reflektálva, hogy Orbán Viktor az újra vád alá helyezett Donald Trump volt amerikai elnöknek üzent, hogy soha ne adja fel.

Szánalmas, hogy a saját európai szövetségeseivel végérvényesen összeveszett miniszterelnök az USA bukott elnökéhez dörgölőzésből próbál politikai tőkét kovácsolni

- írja Donáth, majd tovább ostorozza Orbánt:

Harcol az ellen az Európa ellen, amelytől pénzt és támogatást kaphatna Magyarország. És barátkozik egy levitézlett nagyotmondóval, akitől akkor sem kaptak semmit a magyarok, amikor még az USA elnökének szerepét próbálta eljátszani.

Donáth Anna szerint a miniszterelnök a világpolitika peremére szorult. De hiába próbálja megalapítani a számkivetettek klubját, melynek ő lehetne a kakas a tetején, korábbi európai szövetségeseit, a lengyeleket is elveszítette. Újakat pedig még a jobboldalról sem tud szerezni. Szalonképtelenné vált.

"Miközben erőlködéseit nézzük, jusson eszünkbe, hogy ennek a politikának az eredménye a magyar gazdaságból hiányzó sok ezer milliárd forint EU-s támogatás, a történelmi rekord államháztartási hiány és a Bokros-csomag óta nem látott infláció" – állapítja meg a momentumos képviselő, aki úgy véli, ennek a politikának az eredménye a válság, amiben élünk."

Forrás: OS-MTI, Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Pontos megfogalmazás , egyetlen pontját sem lehet cáfolni . De örökké nem tart semmi , 100% bukni fognak előbb utóbb , ha valaki minél több időt tölt el a hatalomba , annál hamarabb közeledik a vég !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Pontos megfogalmazás , egyetlen pontját sem lehet cáfolni . De örökké nem tart semmi , 100% bukni fognak előbb utóbb , ha valaki minél több időt tölt el a hatalomba , annál hamarabb közeledik a vég !
kulabombaafityiszre
@Philip Marlowe: ma, 19:33
Te kis buta fattyú.A szerződésekben kötelezettségek is vannak,amit nem tartott a be a dagadt.Érted töketlen prosti fattyú.
kulabombaafityiszre
@jesz: ma, 19:58
Ennek mi köze van az apukájának.Neked valami apakomplexusod van?
simmering73
@Philip Marlowe: Téged ez a 13 év hülyített el vagy már a kezdetektől vagy ketyós?
Aki Én
@Philip Marlowe: a felhasználás elköltést jelent.
Ne legyél ostoba...
jáger laszló
OV 1 hatalommániás pasas és mellette még messiásnak is képzeli magát
Nem vita kész!!!
Folyton kinyilatkoztat amit nem Kehet kritikával illetni senkinek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
Annácska egy seggfej! Úgy eltűnnek a pártjával együtt mint az aranyóra!
A pártja egy szaregylet! ÍKb van még egy évük! Utána mennek a levesbe!
kulabombaafityiszre
@Philip Marlowe: tegnap, 21:47
Te fidesz fattyú,ha nem lennél ostobán az orbán seggében akkor rájöhettél volna,hogy a legtöbb forrás lehívása nem egyenlő a tisztességes korrupció mentes felhasználással.
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: te mit komcsizol köcsögény,...a fél fidesz vezérkar ott ült anno az MSZMP vezetőségében..a retek cigány gazdád ócska besúgó volt...te is valami hasonló lehettél...
kereső
Kedves Anna, amit orbán művel, az nem "szánalmas", hanem aljas és hazug, amelynek kárvallotjtai a magyar emberek.
Szánalmasnak azt mondanám, ahogyan orbánhoz , az állampárthoz , a NER-hez viszonyultok ellenzéki létetekre.
Szánalmasnak nevezni orbánt és maffiáját- az a buksi simogatása, egy fasiszta diktátorral szemben.
Németh István
Ez a mocskos szarkeverő, magyar ellenes picsa miért nem távozika fajtáihoz!!?? na miért nem?? mert ben nem fogadná izrael az ilyen moslékokat! Hát nálunk kavirnyákolja a szart moslék szemét hazaáruló a rohadt szüleivel együtt! Mindíg is szemét gecik voltakmég a kádárnak a köröm kirángatásban is részt vettek a rákosi, gerő mellet, majd segget nyaltak a kádárnak moslék egy hullavonal!
CsipkeRózsa
@Németh István: Miért kellene neki Izraelbe mennie? Mert te azt szeretnéd?

Téged befogadna Izrael?
kulabombaafityiszre
@Németh István: tegnap, 09:21
Te is távozhatnál innen a fajtáidhoz,a dili fleppnisekhez a pesti prostisokhoz.
Németh István
Sajnos ismerem a felmenőit - amit jó szívvel osztok meg! Lehet szidni és vegzálni ezért, de higyjétek el a szar embereknek szar az utódjuk is! Ezt bőségesen bebizonyította mint aljas nemzetellenes és hazaáruló! Azért mert utálja az Orbán Viktort, és utálja a Fidesz-KDMP szervezetét (mert eredményes,stb) azért nem kell az ország népének a polgárainak kersztbe tenni! Konklúzió >> aljas söpredék! ÉS!! mindazok is azok akik ezt a szar embert egyáltalán embenek nézik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.