A tárcavezető szerint háború nem a csatatéren fog véget érni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Peti!
Nekem (és még rajtam kívül igen sokunknak) elegünk van, hogy a magyar hazaáruló maffia kormány Moszkva kottájából játszik! Nem kellene...
Sziszifusz
@KisTehen: 12:48

Magyarország az EU tagja. Belépésekor még Orbán is elfogadta a közösen megalkotott szabályokat amelyek minden tagállamot egyformán érintenek.
Azóta sok idő eltelt, és vezéred az egykori elveit feladva,Magyarországot az unió fekete bárányává változtatta.
Most, ki tudja miért, az oroszok kedvét keresi, lehet hogy a régi időkben történtekről, Putyin hallgatásának ez az ára.
gina
Te meleg kis szöcske úgy hazudsz hogy magad sem hiszed el te retkes kis oroszok buzija...
kereső
Pjotr, a qrva életbe már! Ha annyira "aggódtok" a magyarok sorsáért ,életéért ottan Kárpát-alján, B+, akkor miért akkadályozzátok , hogy hozzá jussanak azokhoz az anyagi eszközökhöz, fegyverekhez- amelyek a védekezéshez szükségesek, hogy életben maradjanak. Ti nem engeditek, hogy Európa más országai igénybe vegyék a magyar infraszruktúrát a szállitásra- mert hamis béke szólamotok, hogy itten aztán nem megy keresztül élet kioltására alkalmas eszköz, miközben cinkosan hallgattok- a nem mellesleg általatok stratégiai partnernek tekintett irán- gyilkos drónokat szállit az oroszoknak, amelyeket a terrorista putyin civilek ellen használ. Keselyúk vagytok pjotr, dögkeselyúk. Tudod, te azt, hogy kik viselik szivükön a magyar származásúak sorsát? azok a magyar emberek/magánszemélyek, akik a saját jövedelmekükből áldoznak mindazon eszközökre- amelyekre a honvédő magyar származású katonáknak, a honvédő ukrán hadseregben szükségük van, hogy életben maradjanak. Te dög- mert nem tudok mást irni- mi ez a hozzállás résztekről, ha nem putyin scheggének fényesre nyalása, a magyarok ellenében? Ja, ez nem kérdő mondat- hanem kijelentő.
Tetszelegtek a béke galamb dszerepében, miközben ott akasztjátok-és akadályozzátok a közös cselekvést, ahol csak tudjátok. Szerződés-és s zószegők vagytok- azaz árulók. Nem csak a magyarokkat árultátok/áruljátok el, hanem egég kontinensns szövetségét. Nem felháborodni kéne az igazságon, és toporzékolni, hanem változtatni a magatartásotokon.
Hazugságokkal rakod tele a francia ujságot? Nem is tudtok mást- lopni,. csalni, hazudni- ez a lényegetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.