Azért kell szabadkoznia a portugál miniszterelnöknek, mert beugrott Budapestre Orbánnal EL-döntőt nézni – írja a 444.hu.

Orbán Viktorral nézett focimeccset – nagyon rossz ötlet volt
Fotó: Balogh László / POOL / AFP

Antonio Costa ugyanis május 31-én a hadsereg tulajdonában lévő állami géppel Budapestre utazott, hogy Orbán Viktor mellett ülve végignézze az Európa Liga döntőjét. A látogatás nem szerepelt a politikus hivatalos programjában.

Costa most úgy keretezi a történetet, hogy a hivatalos programja amúgy is a moldovai Kisinyovba szólította, és Budapest neki útba esett. Azzal is mentegetőzik, hogy őt nem a magyar miniszterelnök, hanem Ceferin UEFA-elnök hívta meg a meccsre, az pedig a protokoll elkerülhetetlen része, hogy őt vendégségben lévő miniszterelnökként a fogadó ország miniszterelnöke mellé ültették le.

A magyar közélettel ellentétben Portugáliában botrány van abból, ha a miniszterelnök állami géppel utazik – hazánkban ez teljesen megszokott, sőt nemzeti érdek – vélik Orbán hívei. Így tehette meg a miniszterelnök, hogy – vélhetően Üzbegisztánból hazafelé tartva – beugrott Isztambulba Erdogannal BL-döntőt nézni.

Forrás: 444.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Shikari: Egy következmények nélküli kurvaországban ez csak természetes. Nyaljad. Egészségedre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
@Shikari: Egy következmények nélküli kurvaországban ez csak természetes. Nyaljad. Egészségedre.
Edebácsi
Nem a "mit" volt a baj, hanem a "kivel".
Csizmás Kond
...nincs abban semmi szabadkozás vagy mentegetőzés...mert ott nem foglalkoznak ilyen marhaságokkal csak itt nálunk...és szerintem csak a mi heccujságíróink rugják a port.
balos
@Csizmás Kond: Azon jót röhögök,mikor nedveske magácskát kérik fel,hogy a gecit vigye el a hátán a picsába!Megsúgóm az elég strapás út lesz 1 csicskának,mint magácska!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 05:22
Te már fél magyarország helyett nyalod a dagadt vezéred seggét.Krvnyd.HAHAHA
Csizmás Kond
@balos: ...gondolom ismered azt a mondást hogy a kardnak és a fasznak bal-felől a helye...magyarul ez azt jelenti hogy a baloldalon az eszközök vannak...aki meg önként áll be eszköznek az ne ugrabugráljon.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 05:22 ☻ "Európának meg kell találnia az ellenszert Orbán Viktor legújabb hatalomátvételére. Nekünk, európaiaknak egyszerre és egyformán hevesen két vírussal kell küzdenünk: a testünket megtámadó Covid19-cel és az eszméinket és demokráciáinkat célzó újabb fertőzéssel."
twitter.com/Andrey_Daniel_B/status/1533326219609092098/photo/1
gina
Nem csak Portugáliában, hanem minden rendes demokratikus államban kirugják az illetöt, de itt egy zsiros szemétnek mindenhez joga van, mert a hivei a seggét nyalják ennek a zsiros tolvaj necstelem undornak,,
ómió
Állandóan ez a "bolsi feddhetetlenség"?!
Nyírfa
Zsebkendőbe, Orbán, ne a kezedbe! Nálad mindent az alapoknál kéne kezdeni. Azt sem vagy képes felfogni, hogy herpeszes szájjal nem csókolgatunk senkit, pláne nem politikushölgyek kezét.
Amúgy nem tűnt fel, hogy mindenki bukik, akivel kapcsolatba kerülsz, hogy bukik az egész magyarság is, ha nem találja meg az ellenszeredet?
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:32 ☺ Kövér: "a munkásmozgalmi értékek helyébe az európai értékek léptek." Azt hittük ez volt a cél a rendszerváltással, majd az EU csatlakozással. Igen, és meg kell adni, hogy mindkettő valós érték (bár nem azonos az egyetemességük). Ezzel szemben a maffiának semmiféle ideológiája (értéke) sincs a lopáson kívül, de erről Kövér elvtárs elfelejtett megemlékezni. A vén komcsi esténként erre recskázik , világhatalmi tényezőnek érzi magát. Elég kemény látlelet az országról, hogy ez a nyilvánvalóan gyakorló elmebeteg az országgyűlés elnöke- és nem a diliházban, muszájdzsekiben, hanem az igaziban.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fimg.index.hu%2Fimgfrm%2F3%2F9%2F5%2F8%2FBIG_0016623958.gif&key=oq6KR9O2uZb1FGnPzG9JCw&w=800&h=293
Az öltönyét még a Vörös Október Ruhagyárban készítették. Büszkén mutogatta a kínai kollégájának. Ez az idióta valami nagyon kemény anyagot tolhat, hogy folyamatosan delíriumban van.
uploads.disquscdn.com/images/9b2b6d4479713a9ff8707be084e15add92e99ef34df6a22bb037955e91c7a00b.jpg?w=800&h=698
Apfelbaum
Berlusconi is ott volt mindig a foci meccsen, remélem követi a felcsúti szélhámos más dologban is
jáger laszló
Úgy tűnik,hogy az EL döntőn a portugál és a magyar ME nem azonos csapatnak szurkoltak!!??
Annyi baj legyen!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@Eladott Ország: A "munkásmozgalmi értékek" helyébe, bizony, ti, a hazaáruló, elmebeteg neokomcsik léptetek , akik Moszkva után igen gyorsan megtaláltátok a számotokra csontig nyalni rendelt brüsszeli segget, hatalomhoz jutva pedig a szétlopnivalót, amit abszolváltatok is! 2008-ban már visítva rohantatok az államcsőd elől gigakölcsönért az IMF-hez, mert mindent szétloptatok, ami a kasszában volt, de az IMF-hitellel még a jövő egy darabját is! A komcsikat meg - ha máig se ismered fel a magadéit - ott találod, amikor együtt harsogod velük a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat! Ha így se ugrik be, kik azok, igényelj magadnak donor kutyaagyat - az mindig tévedhetetlenül felismeri az övéit! "Kínai ügyben" meg nyugodtan benyalhatsz Böszme efftársadnak, aki 2007-ben Kínában járva kisírta számunkra a Fudan Egyetemet is!
AMORÁLISOK
mamma omá nemár ekkorka baromságot irtál ide hogy vagy nem érted vagy nem tudod az általánosítást meg mellőzni kéne!!! Mi a különbség a kommunista és a párttag közt? Erre választ én várok vagy irjam is ide ???
AMORÁLISOK
ez itt MIKOR lesz morál etika és jog kérdése 2999 ig ? VAGY tán soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.