Azért kell szabadkoznia a portugál miniszterelnöknek, mert beugrott Budapestre Orbánnal EL-döntőt nézni – írja a 444.hu.

Orbán Viktorral nézett focimeccset – nagyon rossz ötlet volt
Fotó: Balogh László / POOL / AFP

Antonio Costa ugyanis május 31-én a hadsereg tulajdonában lévő állami géppel Budapestre utazott, hogy Orbán Viktor mellett ülve végignézze az Európa Liga döntőjét. A látogatás nem szerepelt a politikus hivatalos programjában.

Costa most úgy keretezi a történetet, hogy a hivatalos programja amúgy is a moldovai Kisinyovba szólította, és Budapest neki útba esett. Azzal is mentegetőzik, hogy őt nem a magyar miniszterelnök, hanem Ceferin UEFA-elnök hívta meg a meccsre, az pedig a protokoll elkerülhetetlen része, hogy őt vendégségben lévő miniszterelnökként a fogadó ország miniszterelnöke mellé ültették le.

A magyar közélettel ellentétben Portugáliában botrány van abból, ha a miniszterelnök állami géppel utazik – hazánkban ez teljesen megszokott, sőt nemzeti érdek – vélik Orbán hívei. Így tehette meg a miniszterelnök, hogy – vélhetően Üzbegisztánból hazafelé tartva – beugrott Isztambulba Erdogannal BL-döntőt nézni.

Forrás: 444.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@Shikari: Egy következmények nélküli kurvaországban ez csak természetes. Nyaljad. Egészségedre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apfelbaum
Berlusconi is ott volt mindig a foci meccsen, remélem követi a felcsúti szélhámos más dologban is
jáger laszló
Úgy tűnik,hogy az EL döntőn a portugál és a magyar ME nem azonos csapatnak szurkoltak!!??
Annyi baj legyen!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@Eladott Ország: A "munkásmozgalmi értékek" helyébe, bizony, ti, a hazaáruló, elmebeteg neokomcsik léptetek , akik Moszkva után igen gyorsan megtaláltátok a számotokra csontig nyalni rendelt brüsszeli segget, hatalomhoz jutva pedig a szétlopnivalót, amit abszolváltatok is! 2008-ban már visítva rohantatok az államcsőd elől gigakölcsönért az IMF-hez, mert mindent szétloptatok, ami a kasszában volt, de az IMF-hitellel még a jövő egy darabját is! A komcsikat meg - ha máig se ismered fel a magadéit - ott találod, amikor együtt harsogod velük a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat! Ha így se ugrik be, kik azok, igényelj magadnak donor kutyaagyat - az mindig tévedhetetlenül felismeri az övéit! "Kínai ügyben" meg nyugodtan benyalhatsz Böszme efftársadnak, aki 2007-ben Kínában járva kisírta számunkra a Fudan Egyetemet is!
AMORÁLISOK
mamma omá nemár ekkorka baromságot irtál ide hogy vagy nem érted vagy nem tudod az általánosítást meg mellőzni kéne!!! Mi a különbség a kommunista és a párttag közt? Erre választ én várok vagy irjam is ide ???
AMORÁLISOK
ez itt MIKOR lesz morál etika és jog kérdése 2999 ig ? VAGY tán soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.