Az eddiginél is nagyobb mértékben kell levinni az egyes termékek árát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Nincs új a nap alatt!A kormány ismét a "más f.szával veri a csalánt" elmélet szerint akarja az inflációt csökkenteni, , de az ÁFÁ-t egy kummával sem viszi lentebb. A 27%-hoz úgy ragaszkodik mint a hatalmához !
Nessy
Ezen az intézkedésen kívül évek óta nincs a kormánynak valós infláció csokkentő elképzelése. Az eredmény magáért beszél! Ott a V4 értekezleten kérhetett volna tanácsot a kollégáktól, hogy csinálták, hogy náluk a fele sincs az infláció.
nemkati
Ezzel a kormány mindenkit jól megszivat, de az inflációt ez nem fogja csökkentenei. Gondolom, ott a kormányban a nagyeszűek ezt pontosan tudják, viszont jól el lehet adni az agyatlan birkáknak, hogy a kormány harcol értük, és az infláció ellen, amit Brüsszel, a háború, a szankciók, a ballib ellenzék, Soros, az USA, és még számos más tényező okoz, kivéve a magyar kormányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.