A független országgyűlési képviselő megpróbálta elkapni a miniszterelnököt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Azt hittem, hogy a miniszterelnöknek a Parlamentben kötelessége válaszolni egy képviselő által feltett kérdésre. Ez, amit 0rbán előadott, cinikusan röhögve, az övéi körében és általuk biztonságban tudva magát, nekem minimum undorító volt. Nyilvánvaló, hogy bevallani nem merte, hogy közpénz milliókat, olykor 10 meg 100 milliókat rendszeresen magáncélra fordít. Nem lehet elégszer elmondani, hogy ez az aljas, gonosz rabló, Magyarország kifosztója és tönkretevője többszörös életfogytiglant érdemel szigorított börtönben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: 09.46

Köszi! Ez nagyon ott volt! És Orbán meghozta a döntését, rá is pakolt, meghosszabbította Bicskéig. Újabban nyíltan Brüsszelig akarja.
Nyírfa
@sgl: 09.34

Tőle semmit nem várok, de azt igen, hogy minél előbb oda kerüljön, ahová való. és az nem a közélet.
Revans
@durbincs:maga is csak 1 söpredék GECI!:))
Revans
@durbincs:maga is csak 1 söpredék GECI!:))
Yoda69
@Horizont: O1G mar keptelen emberi kommunkaciora. Egyszeruen nem tudja hogy kell viselkedni, hogy beszeljen, hogyan vagja ki magat bizonyos kellemetlen helyzetekbol. Ide vezet, hogy tobb mint tiz eve nem mer kiallni vitazni senkivel, es csak megrendezett korulmenyek kozott hajlando tarsalagni barkivel is. Ez mar a demenencia jele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.