Rácz Stefán Tibor író egy videón számol be arról, hogy a budapesti Westendben található Libri könyvesboltban becsomagoltál az lmbtq témájú könyveket, így azokba nem lehet belelapozni. 

A Libriben tombol a melegellenes propaganda – Becsomagolják az lmbtq könyveket, nem lehet átlapozni

Fotó: Facebook/racz.stefan.tibor

"Míg Angliában a Waterstones könyvesbolt lmbtq könyv kiemeléseket csinál a Pride örömére, addig a Libri fóliába csomagolja ezeket a könyveket" – számol be Rácz Stefán Tibor a közösségi oldalán.

A Telexnek a Libri megerősítette, hogy a gyermekvédelminek nevezett, sokszor melegellenesként hivatkozott, törvény miatt fóliáznak be egyes könyveket. A lap azt írja, nem minden budapesti üzletben fóliázták be az LMBTQ érintettségű könyveket, de nem csak a Westendben vetették be a gyakorlatot – írja a 24.hu.

A Libri az elmúlt hetekben könyvkiadókat keresett meg, hogy megtudja, a kiadók szerint az adott könyvek megfelelnek-e a melegellenes gyermekvédelmi törvény előírásainak. A Libri és a Líra miatt is fogyasztóvédelmi eljárás indult.

Forrás: 24.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A fél ország bele zakkant ebbe a témába. Igaz, amíg ezen rágódnak, nem foglalkoznak komolyabb, valós problémákkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Bizos, hogy a Kaleta is ott vásárol! Ezért óvatosabbak!
Nessy
@Őrnagy: Azért nem hiszem, hogy az óvodások LMBTQ könyveket kérnének karácsonyi ajándékba, amit mindjárt el is olvasnának. Esetleg előjegyzést nem váltó műtétre . Ha valaki bemegy egy könyvesboltba, ott szereti elolvasni a fülszöveget, bele lapozni egy,egy könybe. Nem biztos, hogy meg is veszi. Ez az idióta csomagolás az olvasó ostobának nézése.
csak úgy....
@Maccska: és kigyógyították kaletát a perverz hajlamaiból,vagy csak úgy elengedték és most akár egy óvoda környékén is lakhat? @Maccska: a faxnak vagy ennyire értetlen ,idióta hülye? - családi vonás,öröklött butaság? - kecskéd van?
csak úgy....
@KisTehen: jééé...,téged még nem küldtek fideszék a vágóhídra? - talán még hízlalnak kicsit..
csak úgy....
@KisTehen: boci,te csak egy szervilis,gondolkodásra képtelen és alkalmatlan, unatkozó megzakkant elmebeteg! az itteni napi teljesítményed max. egy guriga klotyópapírt ér !
- beszélnem kell a fönökeiddel..., ne rád,idiótára herdálják a magyarok adóját
ómió
Pedig ez az aberrókultusz efftársilag "mindent megérne"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.