A Huaweinél tett látogatást a gazdaságfejlesztési miniszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Te hülye, hiszen évtizedek óta azon dolgoztok, hogy olcsó bérű bérrabszolgák országává tegyetek minket.
Méghogy fejlesztési központ...
Ez tényleg hülye, vagy nem beszél a maffiatársaival...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Béla333: Állandóan a geci seggénél várja a következő adagot a fejlődéséhez!
Béla333
Most amortizálják le a magyar oktatást... Nem lesznek jó tanárok, sőt semmilyen tanár nem lesz, így csak amolyan pusztába kiáltott szó az, hogy majd a nyugati erős cégek itt alakítják ki a fejlesztési központjukat.
Hülye ez a Marci gyerek!
Eladott Ország
Na mit hozott nektek a Nagy Márton bácsi? Jakuzákat és akksigyárat! Élvezzétek a rabszolgaságot és a környezetrombolást! Triádok lesznek azok a jakuzák, de a többi stimmel. „Ahhoz, hogy hazánk a jövőben is fenn tudja tartani a dinamikus gazdasági növekedést, új beruházásokra van szükség. Így védhetők meg a családok, a munkahelyek, ennek köszönhetően folytatódhat a bérek folyamatos és nagyarányú emelkedése” – fogalmazott. Ilyen seggnyaló idiótákra költünk milliókat-milliárdokat! Még folyékony beton alapot tudok javasolni, kb két köbméteres hely kell. A hír helyesen: Kínába utazik Nagy Márton újabb befektetésekről hitelfelvételről tárgyalni, nem akadály az ország teljes kiárusítása sem, mindent elfogadunk, csak adjátok a pénzt elvtársak, mert megnőttek és sokasodtak a sajátlábak. Ha már a ruszkikat nem tudják nyíltan szopogatni, akkor mennek a kínaiakhoz. Hiába a fidesz vérében van a szocializmus utáni vágy. Orbánt már csak a hozzá hasonló diktátorok hajlandók fogadni. "folytatódhat a bérek folyamatos és nagy arányú emelkedese". Aki ilyet mer mondani, ott ket lehetőség van. 1. Azt sem tudja miről beszél 2. Tudja de propaganda miatt direkt hazudik. Mindkét esetben alkalmatlan a posztja betöltésére, és egy rohadt gazember!
Eladott Ország
Elfogyott a lopikázható pénz, EU nem ad, ki kell árusítani az országot a kínaiaknak, kilóra megvesznek minket. Ezek ennyit tudnak. A kínaiaknál kucsorogni a semmitérő összeszerelő vackaikért. Valószínűleg 1 kezemen meg tudnám számolni a nemzetközi szinten is jegyzett magyar cégeket. Miközben ezekből kellene rengeteg, nem pedig a kínai összeszerelő üzemeket idehordani. Ha meg valami csoda folytán összeraksz egy menő, prosperáló céget, egyből megjelennek a táskás emberek, hogy féláron átveszik a cégedet. Ilyen környezetben ki akar vállalkozni?!
Revans
@durbincs:maga 1 genetikai hulladék+1 ratyirambó söpredék GECI:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.