Lázár János szerint elavult és épen ezért átdolgozásra szorul a magyar KRESZ. Lázár: arról lehet vitatkozni, hogy a hatályos jogszabályok túl enyhék-e, de a történteket ez már nem befolyásolja. Hozzátette: ha az érintették betartották volna az érvényes szabályokat, a tragédia nem következett volna be... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Nem a kresszel van a baj hanem azzal, hogy nem tartják be a rohadt szabályokat! Én még emlékszem amikor a "tisztelt" Lázár úr gépkocsijába volt beszerelve a lézerblokkoló! Ilyen az amikor valaki vizet prédikál és bort iszik! Nem véletlen becéztek Lézer Janinak!
SÍva
Nem a kresszel van a baj hanem azzal, hogy nem tartják be a rohadt szabályokat! Én még emlékszem amikor a "tisztelt" Lázár úr gépkocsijába volt beszerelve a lézerblokkoló! Ilyen az amikor valaki vizet prédikál és bort iszik! Nem véletlen becéztek Lézer Janinak!
SÍva
Azt pedig kifelejtettem, hogy az balesetek zömét a méregdrága autókkal száguldozók okozzák mert akinek három millió alatt van a használt gépkocsijának ára az nagyon vigyáz rá mert mellettetek nem telik új autóra csak nektek és a követőiteknek. Hiába dolgozunk X összegért amikor annak ténylegesen csak a 40 %-át tudjuk felhasználni! Nem mindegy, hogy kettőszázezer vagy ötmillió 40 %-át veszem havonta ugye?
Eladott Ország
Akkor Jani rehabilitálva lett, már nem kell mennie Bécsbe rettegni a geci parancsára. "Lázár urat nem ismerem személyesen olyan jól, de nagyon tehetséges politikus, láthatjuk, milyen jól elintézte a trafikügyet.” Csányi Sándor, 2013. Jó kezekben az ország. Vitték utolsó csavarig. Azt is viszik, ami oda van szögelve. Még maradt konc amin a sakálok marakodhatnak. De jó... Konc Zsófia? Nemá... Jut eszembe a "Deres már a határ, őszül a vén betyár, Jani mindenhez is ért, igazi tótum-faktum…"A "tárcája erősödik", ezen a pénztárcáját kell érteni. Már az alapTákolmány is kimondja - az ellopott vagyon legjobb helyen a tolvajnál van. Úgy tűnik pinokkiónak megbocsátott a dagadt. Már újra lophat ezerrel. Ha ezek Pinokkiók lennének már Bicskéig érne az orruk. Bár a fent nevezett úriembernek enélkül is van esélye. Mikor kerül már rács mögé ez a két rohadt tróger?
izéke
Ha ökrös szekérrel mentek volna,pláne nem lesz baleset. Gondolom a szabályok betartása mellett váltál lézer jankóvá te is.
Eladott Ország
@KisTehen: Jani valami nagy kalamajkába keveredhetett anno, mert hogy ezt már nem -kizárólag- saját gyarapodására és ötletéből csinálja, hanem ukázra, az biztos. Be van ez a gumicsizmás, egyszerű alföldi táskahordozó parasztgyerek keményen zsarolva. A többi is persze, de ennek több esze van, mint az átlag fideszes funkcinak. Ami persze nem olyan nagyon nehéz. Az átkosban a párt emberei beültek az állami gazdaságba. A NEReszténység alatt az állami gazdaságot szervezik ki a saját zsebükbe. A régi kommunisták csak szégyenlős kiscserkészek voltak ehhez a gátlástalan, cinikus maffiához képest. De hát mit van mit tenni, ha ez kell a bölcs választóknak?! A gátlás levetkőzéséhez kellett nekik a gengszterváltás. Abban biztos vagyok, hogy Lázár Jani nagy karriert fog befutni még , Orbán stabil embere. Ő legalább mindenhez is ért. Amihez becsületes emberenk nincs szüksége. Remelem kap egy lézer blokkolót a trafik koncesszorok (engedményezők) látogatásahoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.