Többmilliós büntetést kaptak, ami lehet, hogy ellehetetleníti a működésüket.

Veszélyben a Kétfarkú Kutyapárt működése: kérdéses, hogy tovább tudják-e folytatniMTI/Mohai Balázs

Komoly bírságot kapott Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amelynek következtében veszélybe került a működésük– vette észre az rtl.hu a párt honlapján. Mint ismert, a pártot április végén vádolta meg az Állami Számvivőszék tiltott pártfinanszírozással, két vizsgálatot folytattak le az ügyben.

A 11 milliós bírság már biztos, a másik kérdőjel

– írták, hozzátéve, hogy költségvetésük jelentős hányada mindenképp kiesik, ezért „azt sem tudjuk folytatni, amit eddig csináltunk – nem hogy fejleszteni eddigi tevékenységünket”. A párt támogatásokat kér, hogy fenn tudjon maradni.

Igen, ez egy kunyerálós poszt

– írják. Arra is kitértek, hogy vitatják az eset jogosságát, és hogy még mindig próbálnak megegyezésre jutni az ÁSZ-szal. 

Hozzátették: „július 4-én azzal szembesültünk, hogy a nekünk járó állami támogatás soron következő részletéből 5,6 millió forinttal kevesebbet utalt a Magyar Államkincstár. Ezt negyedévente folyósítják, tehát a lépés annyit jelent, hogy július, augusztus és szeptember hónapokban az eredetileg tervezetthez képest 5,6 millió forinttal kisebb összegből gazdálkodhatunk – ha nem vonják le már most a következő 5,6 milliót…”

Forrás: rtl.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az ÁSZ besegít az ellenzék lehetetlenné tételében. Az nem probléma, hogy fidesz kormány tájékoztatás címen közpénzből kampányol országosan, agresszívan. Az nem párt támogatás, még véletlenül sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...élő példa hogy hol lehet elpattintani a sok milliót úgy hogy annak ne legyen semmi eredménye...és még hány ilyen szartsemér kispárt habzsolja az ingyenmilliókat...
sokanvagyunk
@Csizmás Kond: Többek között a KDNP-re is gondoltál?
Béla333
"A párt támogatásokat kér, hogy fenn tudjon maradni."

Igazából én nem vagyok a rajongójuk, de néhány ezer Forinttal támogatni fogom őket. Kár lenne értük, ha megszűnnének!
NKF
Kapnak évente több mint 20 millát a semmiért! ebből annyit tesznek zsebre amennyit akarnak!
Törvényesen!
Peller Anikó
@Csizmás Kondó: Hátméga szartsemér fidesz nevű hazugsággyár, hogy habzsolja/lopja a tízezer milliárdokat, ami a magadfajta hülyéknek lefordítva 10 000 000 millió te szerencsétlen balfasz.

Egyébként a kutyabaszó pártért nem lenne kár, mert bár mókásak, de amikor komolyra fodul a dolog választáskor, akkor meg hülyék. És mint megosztó pártutánzatok a fidesz malmára hajtják a vizet. Minden rájuk tett iksz elveszett szavazat. Kifejezetten megélhetési párt.

Na nem mintha a többi nem, legalábbis többé kevésbé.
ómió
Mé'!? Nem kaptak az efftársak "guruló dollárjaiból"!? Pedig masszívan nyalták a seggüket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.