219 ezerért lehet konyakozni a felcsúti milliárdos skybar-jában.

Nagyot megy Mészáros Lőrinc a vendéglátásban: Tetőbárt nyitott Budapesten

Kép: Franzstadt Média / YouTube

Dinamikusan fejlődik Mészáros Lőrinc budapesti, naphegyi étterme – vette észre az Mfor.hu. Mint írják, március óta Mészáros az egyedüli tulajdonosa a NER-körökben és a celebvilágban is kedvelt Oxygen Wellness Naphegy alsó szintjén található Sunhill Bistro nevű étteremnek. Június vége óta pedig ez a hely nem csupán egy bistro, hanem skybar, vagyis tetőbár is:

A bisztró oldalán megosztott képeket nézve kevés mondható arról, hogy milyen a kilátás, az viszont jól látszik, hogy a skybar elmenne egyszerű terasznak is. Minden esetre, mint az Mfor cikkéből kiderül, az egyszerű helyekkel szemben itt lehet 219 ezer forintért konyakot inni.

Ez mészáros második tetőbárja egyébként, az elsőt a Balatonnál nyitotta. Tavaly nyári hír volt, hogy Balatonalmádiban, teljes körű felújítást követően kinyitott a 209 szobás, saját partszakasszal rendelkező Hunguest BÁL Resort. Az összköltség 35 százalékát, 1,4 milliárd forintot tett ki a vissza nem térítendő állami támogatás. Ennek a szállodának a tetején is helyet kapott egy skybar.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@Clavigo: És ehhez van gyomra Andinak!? Hatalmas csalódás..
namihami
Gazdag fideszparasztok előzetes bejelentés nélkül! A többi, nemfideszes gazdag bunkók csak előzetes bejelentés után!
Clavigo
Nééézd Andy,,,izéé,,,,skybar..( vagy mijafaszom )...Vazzze,,ezt a sötét ,butaarcú furkót... bazdki..!!
Manhattan
@Clavigo: És ehhez van gyomra Andinak!? Hatalmas csalódás..
human
Könyörgöm! Ez egy falusi gázszerelő! És a sok hülye elhiszi, hogy egy vállalkozó géniusz.
Eladott Ország
„Hogy elhidd, itt kell élned"... mondta valaki valamikor. Orbán és Mészáros. -Te Viktor nem lehetne hogy én is tudjam mit vettem holnap? Mégis ha valaki kérdezné. - Lőrinc elég ha én tudom, hogy mim-lesz van. Ha kérdeznek nézz hülyén, ahogy szoktál.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122678793_851809208896835_4202045979954228545_n.png?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ZkhuD2vrlAcAX-7lmpU&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDg0cCl_SQ0KhHsBU-oYMfwNUkIonlpSpsmLG6N8P_bBg&oe=64DB9FE3
Edebácsi
Na, most tettem le róla, hogy Lölőnél konyakozzak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.