Júniusban számoltunk be arról, hogy Várkonyi Andrea luxus lakást vásárolt Balatonfüreden. Mint kiderült, nem is akárkitől. 

Megszólalt egy bennfentes: Kiderült, elköltözött-e Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinctől
Fotó: TV2

Az érdekesebb, hogy kitől vette meg az információim szerint korábban 300 millióért árult ingatlant. Az eladó ugyanis a sógora, Mészáros János volt, Lőrinc testvére

- számolt be róla korábban Hadházy Ákos.

Nem kellett sokáig várni, hogy szárnyra kapjon a pletyka: elköltözött Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinctől?

Mészáros úr ugyanolyan szerelmes Andiba, mint hajdanán volt. Továbbra is lesi minden kívánságát, és a tenyerén hordozza őt. Viszont Andrea egy intelligens nő, és a többi, hirtelen meggazdagodott hírességgel ellentétben ő abszolút hallgat a magánéletéről. Olyannyira, hogy már tíz hónapja nem használja a közösségi oldalait sem. Nincsenek fotók a külföldi útjaikról, vagy a legújabb, méregdrága ruháiról. Azt sem verik nagy dobra, hogy most éppen hol nyaralnak, és mindaddig ez jótékony homályban is marad, amíg nem kerül az útjukba egy hazánkfia, aki gyorsan lesifotót készít róluk.

A bennfentes állítása szerint nem igaz, hogy Várkonyi Andrea elköltözött a férjétől.

Mint köztudott, sikeres a kommunikációs cége, sikeres üzletasszony, és nyilván a nyereségét fektette be a luxuslakásba

– tudta meg Kiskegyed a műsorvezető egyik hajdani kollégájától.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
"...Andrea egy intelligens nő..." Nana! Egy inteligens ember nem egy szellemileg timsózott ember társa, férje, felesége... ugy általában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Az a helyzet, hogy itt jópáran magunkból indulunk ki, pedig tudjuk, hogy sokaknak van az a pénz... és csak az számít, hogy a gazdagok köréhez tartozzanak, méregdrága ruhákban, táskákkal, karórákban villogjanak és gazdag tehetséges üzletasszonynak titulálják őket. Ha ezt egy Mészáros lölővel lehet elérni, akkor úgy! Jó gyomorral rendelkeznek, az biztos!

Más! Nem értem, az újságok miért használnak a cikkeikhez sokkal fiatalabb kori fotókat, hiszen szemmel látható, hogy pl Andikáról is réges régen készült ez a kép.
lampa laz
Azt mondja, sikeres üzletasszony... na igen, az ország összes asszonya tudna olyan sikeres lenni mint ez a pénzéhes dög ha mindegyik mögött ott lenne 1 lölö, amögött meg 1 orbán aki tolja a valaga alá a milliárdokat.
Várkonyi egy másik közeli ismerőse azt is elmondta, h andi rettentően szereti a pénzt, ezért dobta Bocskort is. Kizárólag az anyagiakkal varázsolta el mészáros ezt a hülye tyúkot és nem a kancsó füleivel.
Havanagi
Ez az intelligens Andika nem más,mint egy luxuskurva,az is a legrosszabb fajtából.Nemcsak a testét,de a lelkét is eladta.
NKF
Rávetődött a nagy lóvéra és ennyi! Mennyi ilyen ribanc van még az országba!
nezelodo
Remélem nem rogyott meg a hivatalból mélyen vallásos NER szent család.
vitriol
Mennyiben érinti ez a talány a magyarokat? Ha ettől sem lesz olcsóbb az élet M,o,.on, akkor nyugodt szívvel tojunk rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.