Türk Róbertet kedden kapták el a III. kerületben.

Öt nappal tette után fogták el az angyalföldi gyilkost, vége a hajtóvadászatnak

Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban 2023. július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A hajtóvadászat eredményeként a 35 éves T. Róbertet a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2023. július 18-án 12 óra 50 perckor a III. kerületben fogták el, a férfi elszámoltatása jelenleg is tart

– olvasható a police.hu oldalán.

A férfi feltehetően féltékenység miatt esett neki barátnőjének, akivel alig két hónapja ismerték egymást. A gyanúsított a gyilkosság után elmenekült.

A Tények információi szerint egy veszekedés során a férfi előbb brutálisan megverte a nőt, majd felkapott egy kést és összeszurkálta vele áldozatát. A ház lakói sikolyokat hallottak a harmadik emeleti lakásból, aztán pedig szaladgáláshoz hasonló hangokat a lépcsőházból.

Forrás: Infostart.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Már mesél is a türk fiú!!
csak ennyi
J.L.
izéke
Ha csatlakozna a türk tanácshoz,megúszhatja? Végülis ott nem gond...
Eladott Ország
@izéke: ma, 15:45 ♣ KI tudja előre meddig húzzák az ügyet, hiszen "kormányzati alkalmazott" a fiatal lány feltételezett gyilkosa. Lehet, hogy van állampárti párttagkönyve is, mert a hűség a párthoz nagyon fontos állami alkalmazottaknál. A mi kutyánk kölyke.
lusta
@Eladott Ország: Még a pártkönyve sem mentené meg, ha Tiszaújvárosba betolná a pofáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.