A két nagy közötti összeütközés valószínű. De a háború nem elkerülhetetlen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
2040 akkor már te régen a föld alatt leszel zsiros szemét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Nagyon érdekes, bárkivel bárhol beszélek, senki nem akarja ezt a zsiros disznót és bandáját, panaszkodnak,,,akkor hogy is van ez??? csalnak hazudnak, és egy Kennedy aki volt VALAKi elintérzték és egy ilyen zsiros föffeteget nem tudnak???
namihami
'63-as születésű: 2040-ben még csupán 77 éves lesz: Politikusként a legszebb, szellemileg a legfrissebb kor?!?! Hiszen a Trump is kb ennyi és mennyire hülye! A Mi Istenünk ezt sokkal fiatalabb korban már nemcsak elérte, de sokszorosan túl is teljesítette! És a Trumplee még besúgó se volt. A Mi Viktorunk még ennyivel is több nála!
Havanagi
@gina: Szerintem putyin hekkerei elintézik a választási eredményt.Ezért tervez a végtelenig.
namihami
@Maccska: 12.28: Igazad van! Az Orbán és mások (mégcsak távoli) összehasonlítását még a papucsállatkák is kikérnék maguknak! A papucskák (több más mellett) pl sosem volt spiclik!
Clavigo
Remélem,,,már holnap megdöglesz,,te senki..2040- ig meg álljál fél lábon,te muszkaszopó szartartály. ( oszt jó napot )
simmering73
"Nem szép dolog egy írást azzal indítani, hogy a magyar kormány – és az általa uralt teljes államigazgatás – krónikusan hazudozik, de a következőkben leírtak nem lennének hitelesek, ha nem ezzel a felütéssel kezdenénk.
Ma már az ország értelmesebb és tájékozottabb közönsége nemcsak tudja, hanem egyre bátrabban mondja, hogy „ezek hazudoznak”. Igaz, még nem tartunk ott, hogy egy gerinces újságíró egyenesen visszaszóljon Gulyás Gergelynek, hogy a „miniszter úr miért hazudik?”, de talán hamarosan erre is sor kerül. Az sem véletlen, hogy vezérünk Tusnádfürdőn beszélt a múltról, szólt a jövőről – éppen csak mélyen hallgatott a jelenről."
nepszava.us/hamori-janos-hozzaszolas-tusvanyoshoz-az-elhallgatott-allamcsodrol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.