Kubatov nem szokta megmutatni humoros oldalát, de most odacsapott: megmutatta Karácsony Kent.

Kubatov Gábor is ráült a Barbie-vonatra – Bemutatta „Karácsony Ken csődgondnok urat"

Fotó: Facebook/kubatovgabor

"Karácsony Gergely “csődgondnok úr” méltán szerepelhetne a Barbie-filmben… mondhatjuk úgy is, hogy nem túl okos.

A semmittevés nagymestere egyetlen dolgot vitt véghez a főpolgármesterré választása óta: főnökével, Gyurcsánnyal és a haverjaikkal kiürítették Budapest kasszáját és 214 milliárd forintból sikerült -90 milliárdot csinálniuk" – írta posztjában Kubatov Gábor.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puszt
Aha... Tehát nem a főnöke a csődgondnok, aki Magyarországot csődbe vitte, adókkal fosztogatja a városokat, a cégeket, a lakosságot, aki okozta ezt az egész ganét, hanem Karácsony... Értem! Sajnos még mindig van aki beveszi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Inkább üzenne Orban Ken csődgondnoknak, akinek már csak az elvonásokhoz van esze, támogatás pedig már csak a haveroknaK jut...
Amint látom, trollokra azért még fussa neki!
puszt
Aha... Tehát nem a főnöke a csődgondnok, aki Magyarországot csődbe vitte, adókkal fosztogatja a városokat, a cégeket, a lakosságot, aki okozta ezt az egész ganét, hanem Karácsony... Értem! Sajnos még mindig van aki beveszi...
kereső
Primitv, mint az egész fideSS szekta.
Nem humoros, mert nem Karácsony megy csődbe, hanem a kétmillió lakosú magyar főváros. És, ha igy haladunk, akkor a magyar jegybank csődje magával rántja az egész országot. Az ország "barbie ken" csődgondnoka ki lesz, ti agyalágyultak? Kubatov, a közpénzekből milliárdossá avanzsált tolvaj? Vagy orbán, akinek ezt az egészet köszönhetjük?
Nem olyan humoros ez, hogy a magyar állampárt arra utazik , hatalmi mámorában", higy ellehetetlenesitse két millió magyar polgár ellátását. Undoritó, és aljas amit művelnek- tényleg csak az Andrássy út lehet a megoldás??
Aki Én
Jaj de primitív, szánalmas hazudozás.
Mondja ezt a világbajnok orbáni-infláció ,,szerzőjének" egyik csicskája.
Államháztartási hiánnyal mi van?
Budapest kirablásával, megsarcolásával mi van?
Aki Én
...az az igazság, hogy ezzel a stílussal kizárólag saját szimpatizánsaikat értékel le piszkosul, hiszen hozzájuk szólnak.
Elismerve ezzel, hogy mennyire ostobának, megvezethetőnek tartják sajátjaikat.
izéke
Kubatov inkább szájer faszára üljön fel,ott van jó helyen
Dr. Proktor
@kereső: Sajnos ki kell hogy javítsalak, "ezek" nem primitívek csak nem látnak tovább az orruknál!
Biztos van amiben jók, pl. gyerekcsinálásban, de általánosságban ostobák...
Eladott Ország
"A Fradi azt akarta elérni, hogy a kerületnek befizetett adót visszakapja a klub." Annak idején a Fradit a ferencvárosi sváb polgárok hozták létre közadakozásból. Mint ahogy az MTK-t a zsidó polgárok. Most is közadakozásból tartja fenn Orbán a focit, csak most nem önkéntes a közadakozás. Kubatovék elvonták az ellenzéki kerületek bevételeit aztán van pofája meg az általuk befizetett adót is visszakövetelni? Na ehhez kell ám vastag bőr a pofán! Hányinger ez a zöld pökhendi majom, a Fradi mindenható ura Kurv@tov’, a fidesz pártigazgatója. Rosszul megy annak, akinek ilyen proli háza van.
uploads.disquscdn.com/images/a61457a81d771e37239d4320335b2be8f10ec77da3d9af141389b32ca3faf260.jpg?w=800&h=427
Az FTC nem magyar csapat (magyar játékos alig van benne!), tartsa el a külföldi játékosait a tulajdonos, ha leszerződtette őket! lényegében tulajdonos az állam, illetve minden adófizető, mert klasszikus értelemben nincs egyetlen megnevezhető magánszemély, sem csoport, vagy befektetői társaság, amely tulajdonolná. Kurv@tov’ sem az, szimplán elnök, de nem saját zsebből építette a NERencvárost, nem is a piacról, hanem az államkasszából.
Sakk Matt
Miért nem buzeráns Szájer barátját öltöztette Barbie-nak?!
Sámannus
Te mocskos szarházi annyi pénzből amin ülsz Budapetet modern élhtő várossá varázsolná, míg a te áldott munkásságod szüleménye az ftc-nek csúfolt pöcegödör. No az a csődtőmeg amit te csinyálsz szarházi. Hogy jössz te ahhoz hogy egy tisztességes mindentekintetben becsületes embert szapuljál
Eladott Ország
„Nem üzemcsarnok az, hanem a Kubatov-rezidencia. Tudja, a Fradi-elnöké! Hej, ha látná, milyen autókkal jönnek-mennek itt” Az ingatlan nemhogy nincs Kubatov Gábor nevén, de mivel felesége 80 éves édesanyja nevére került, a családtagok vagyonbevallásában sem kell szerepeltetnie.
api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/f0bf9960-b760-4759-8368-ce730cf5b4a6.jpg
kép2
api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/4e00a130-02f4-4b66-9b9d-57624bc4cfab.jpg
Gratulálok az elvtársnak! Ezeknek valahogy mindig sikerül egy jó gazdag anyóst / apóst kifogni. A mellényzsebből kivágnak pár száz milliót ha kell egy kis családi kölcsön a vejkónak, menyüknek. Telik nekik házra, nyaralóra. Csak a híveiket nem értem. Mi a jó ebben nekik? Az mint a dallasban anno? Néztétek a dollár milliomosok kínkeserves életét a haldokló nyugaton miközben kentétek a vacsorára a zsíros kenyeret? Kiegészítésként még annyit: Jockey Ewing (fidesznyikeknek: dzsokijuing) millióit nem az USA kifosztásából szerezte! Aztán mikor a nyanya elmagyarázza, hogy a nyugdíjából spórolta meg az árát, az lesz az érdekes. "Paradicsomtermesztés" ez a kósai milliók titka is! Van jó pár ilyen aktív nyugdíjas, csak azok valahogy mindig felélik a nyugdíjukat, nem tudnak takarékoskodni. Ma meg a fidesz maffia tagjai még a vagyonosodási vizsgálatot is bűncselekmény megalapozott gyanújához kötik, hogy az általuk példátlan mértékben rabolt közvagyon a pereputty nevére íratva veszthesse el közpénz jellegét végleg és biztonságosan. A moslékzabáló keresztény konzervatív hacukába bújtatott faszparasztok és panelprolik meg elélveznek az "újnemesség" láttán, és újra és újra teljhatalmat adnak neki, meg eltörölték az egyenesági örökösödési illetéket, hallatlan... Milyen jól megy ezeknek a fideszes politikusoknak. Biztosan annyira tehetséges és szorgalmas emberek, hogy a civil világban is össze tudtak volna szedni ekkora vagyonokat. Ez a szép a NER-ben: senkinek nincs semmije, de minden az övék.
simmering73
"Orbán megpróbálja elrejteni az emberek elől, hogy fizetésképtelenné vált a magyar állam, mert nem tudja kifizetni a tulajdonába tartozó Magyar Nemzeti Bank veszteségeit. Az MNB vesztesége a magyar állam vesztesége. Ennek a veszteségnek az összege, amit nem tudnak kifizetni, a magyar állam hiánya. Aki nem tudja a kötelezettségeit teljesíteni, mert nincs annyi pénze, az csődben van. Márpedig ez a helyzet, Magyarország csődbe jutott. Orbán úgy próbálja ezt eltakarni az emberek elől, hogy elválasztja az MNB-nél felhalmozott veszteséget a magyar államtól, ami abszurd."
nepszava.us/orban-rejtegeti-hogy-csodben-van-az-orszag-a-ner-kozeli-cegek-miatt/
kereső
@Dr. Proktor: De, primitivek- tanulatlan, ostoba, élősködő aljadék mind. Kubatov is a magyar adófizetők pénzén olyan "nagygerincű" senkiházi, mint mindegyik. Talán bemutathatná, hogy valós piaci viszonyok között , a nagyon "profi" fociklub- amely magántulajdon!!!, hogyan boldogul közpénzek nélkül. Könnyű ám más kezecskéjével leszedetni a csalánt, miközben lubickolnak a magyarok által megtermelt /kitermelt tao pénzekben, és egyéb orbáni támogatásokban. "Prifi labdarúgó liga"- amely meghalna, ha nem az állam /mi!! fizetnénk azt.
colibri
Mekkora egy bunkó tahó ez a kubatov, ahelyett, hogy a fosch focival és focistáival foglalkozna! De majd választáskor ez bumerángként fog visszacsapni!
Clavigo
Terelni kell a szót,,,a szarrá égett fradikáról..
Dr. Proktor
@kereső: (ma, 10:23) Nem is értem hogy miért, de képtelen vagyok ellenkezni veled! :-)
izéke
Valamivel feledtetni kell a focivereséget...
ómió
Mutyigeri efftárs bemutatás nélkül is hírhedt már!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.