Az LMP is ismertette álláspontját az USA vízummentességet korlátozó intézkedéséről.

Az LMP úgy állt bele a Fideszbe, hogy közben melléjük is állt
Kép: Pixabay

Az LMP Magyarország Zöld Pártja álláspontja szerint Magyarország nemzeti érdeke az, hogy az Egyesült Államokkal jó szövetségesi viszonyt tartson fenn. Az ezzel a céllal ellentétes lépések ártanak Magyarországnak.

Az LMP álláspontja szerint nem kényszeríthető Magyarország arra, hogy a kettős állampolgárságra vonatkozó adatokat kiadja bármilyen harmadik országnak, hogyha ez a kettős állampolgárságú magyarok számára veszéllyel járna. Ukrajna esetében ez a veszély egyértelműen fennáll.

- írták.

A letelepedési kötvények és egyéb esetekben ugyanakkor indokolt az Egyesült Államok aggodalma, hiszen azok egyértelmű és tagadhatatlan biztonsági kockázattal járnak. Magyarország számára is.

Forrás: MTI-OS

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Olyan "magyarokét" is, akik magyarul sem tudnak, és hamis papirokkal szereztek Mszkvában magyar állampolgárságot? Mert ott is hirdettek rogánék. Magyarország számára ők nem jelentenek biztonsági kockázatot, mikor azt se lehet tudni ki fia -borja? tényleg ennyire együgyúek vagytok. Irtam már tegnap is- nem valószinű, hogy az usa a makkfalvi székely adataira kiváncsi- amit amúgy megtud a román diplomáciától- hanem olyanokéra, akik biztonsági kockázatot jelentenek az usa számára. Csak nekünk nincsen bajunk ember, -heroin csempészekkel, orosz és kinai kémekkel, köztörvényes bűnözőkkel. Itt nem csak a természeti környezet pusztitóit fogadják nagy-nagy szeretettel, hanem a társadalom pusztitóit is. A köztörvényes hazáját meglopót- meg egyenesen mi szöktetjük meg. Na, ez az az erkölcs nélküliség ami Gyurcsányra nem jellemző- csak orbánra és ezek szerint az lmp-re is. Gratulálok az lmp-nek,hogy még ebből az egész szomorú történetből, csak egy gyurcsányozásra futja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: @Maccska: na még egyszer és utoljára, az alapjogokért cikkhez is!!!
Szövegértési nehézségeiden nem tudok segiteni, ezért leirom egyszerúen- magyarul.

Az USA állam korlátozza az én - Magyarországon született magyar állampolgár - jogaimat, azért mert a magyar állam , a végrehajtó hatalom, a kormány nem teljesitette az én érdekemben az alapvcető kötelességét- azaz nem ellenőrizte azokat az embereket, akiknek magyar állampolgárságot adott- és ezzel, az én jogaimmal azonos jogokat biztositott potenciális búnözőknek, csalóknak. Na nekem ez a problémám, nem az, hogy az usába hányan érkeztek a zöld határon, és hányan nem tudnak angolul. És, ha még most sem érted, akkor nem az én készülékemben van a hiba. Befejeztem- nem vagyok kiváncsi a továbbiakban, a szószátyár, minden érvet nélkülöző válaszaidra. Az idő pénz, nekem pedig drága az idóm.
ómió
Már melléjük állással gyengítené!?
infinity
@Maccska: Csak adatokat sorolsz gondolkodás nélkül. Többek közt ezért vagy fideszes, aki egy hazaáruló, országrontó maffiakormányt támogat tevőlegesen és ezért nincs becsületed, bármennyire is nyomulsz és játszod itt az okostojást!

Két cikk neked és a fajtádnak:
(ja, hogy milyen a te fajtád? "egy rémisztő képződmény, ezek a [paraszt]fehér, [össze-vissza] keresztény, [nem mindig] heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük")

rtl.hu/belfold/2023/07/31/orban-viktor-uralja-az-emberek-agyat-vlagyimir-putyin-donald-trump?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld_orban-viktor-uralja-az-emberek-agyat-vlagyimir-putyin-donald-trump

mandiner.hu/kulfold/2023/08/politico-trump-putyin-orban-manipulacio?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
Dr. Proktor
@Maccska: Gyurcsányt azért utálja, mert az lett a KISZ titkár - helyette!
Komcsiivadék mindkettő, illetve mind a négy: Gyurcsány, Schiffer, Kövér, Orbán...
infinity
@Maccska: Most ugassál, paraszt! Vagy ezt nem tanították meg neked a náci propaganda képzőben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.