Katasztrófavédelmi segítséget ajánlott fel Magyarország Georgiának.

Katasztrófavédelmi segítséget ajánlott fel Magyarország Georgiának – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter szombaton a Facebookon.

Szijjártó Péter nagy bejelentést tett a "teljes őrületbe forduló időjárás" miatt

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Szijjártó Péter azt írta, hogy

az elmúlt napokban, sőt az elmúlt órákban "többször magunk is szembesülhettünk a teljes őrületbe forduló időjárás durva megnyilvánulásaival": a viharok, kiadós esőzések, villámárvizek Európa távolabbi pontjain is súlyos következményekkel járnak.

A bejegyzés szerint Georgiában a példátlan esőzések földcsuszamláshoz is vezettek az ország északi részében, ahol ilyen jellegű katasztrófára még nem volt példa; sokan meghaltak és eltűntek, hatalmas károk maradtak hátra.

"Georgiai kollégámnak telefonon fejeztem ki együttérzésünket és ajánlottam fel szükség esetére a magyar katasztrófavédelmi segítséget. Ilia Darchiashvili köszönettel vette a felajánlást, igazi baráti gesztusként értékelte, s jelezte, hogy saját erőforrásaik kimerülése esetén keresni fognak minket" – fogalmazott Szijjártó Péter.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Miközben az országot retarolta a vihar. Bassza már hátba valaki egy szívlapáttal ezt a kretént.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Milyen szerencse, hogy nálunk ilyen probléma nincs! Vagy itthon is van, de azzal nem kehet villogni, hogy mi mindenkin segítünk, kivéve az itthoniakon! Csapja már le valaki ezt a hiperaktív külügyérünket!
kereső
A magyarok oldják meg maguk- meg kalákában, egymást segitve- mert ettől a kormánytól segitséget ők nem kapnak. Szerencsétlen katasztrófavédelmisek itthon alig gyózik.(máig nem értem- miért is védik a katasztrófát a katasztrófa elháritók???Ez is ollan újfideSS nyelv)
simmering73
Miközben az országot retarolta a vihar. Bassza már hátba valaki egy szívlapáttal ezt a kretént.
lampa laz
Tombol a vihar, ugyan már? Ha zsirgolyó vagy ez az idióta állófaß azt mondja a húgyagyú híveinek, h süt a nap akkor mind kifekszik az esőre napozni.
AMORÁLISOK
mert ez a petike ilyet rendelt kinából? szégyeld magad akkugyáros Felcsuton mikor tervezitek ?ja már a jövő héttől 6000 tolmács is elkel a vendégmunkások mellé diszpinty erre nem gondoltál?
Béla333
Minden külföldre kiküldött állami pénz arra jó, hogy annak egy részét (nagyobb részét?!) ellopják.
Ha a világ másik felére kimegy a magyarok pénze, akkor azt már nem ellenőrzi az ÁSZ vagy bárki más, hogy azzal mi lett?!
Mennyi ment ez után valami offshore számlára?!
Aljas mocskos, hazug, tolvaj, hazaáruló maffia!
Béla333
Ez a mocsok ember azért vigyorog ennyire, mert már tudja, hogy mekkora összeget fognak eltéríteni...??!!
Juhász István
Esetleg... némi segitséget nem-e lehetne adni a MAGYARORSZÁGON ÉLŐ MAGYAROK részére ??? Mer már mindenhová ADTUNK, Ugandától Vietnámig. Bocs, nem sorolom fel mindet, mert elfáradnak az újjaim.
nejlontacskó
Szitává lyuggatott tetők, pókhálósra zúzott szélvédők, letarolt mezőgazdasági területek maradtak a 15 perces vihar és jégverés után, a helyreállítás folyamatos, több mint 600 épületben kell a károkat felszámolni Nagyecseden!
Mennyit ajánlott fel a kormány a károsultak megsegítésére?
simmering73
"Youhuu jó reggelt, vidám vasárnapot, vihar utáni csendet és viharmentes szebb napokat kívánok! A viharral kapcsolatban: azért annak van egy alig diszkrét, zavaró mellékíze, hogy miközben leszakadó vezetékek, totális közlekedési káosz, elöntött pincék, megsérült épületek, kidőlt fák jelzik a péntek éjjel Magyarországon végigsöprő vihar nyomait, a károk a fővárosban és az ország több más pontján is jelentősek, embereket kellett kitelepíteni a lakóhelyükről, a túlmozgásos, heveny hisztéria által mozgásban tartott külügyminiszter azért mászik elő a jól megérdemelt nyári hereveréje árnyékából, hogy katasztrófavédelmi segítséget ajánljon fel. Georgiának."
kolozsvaros.com/2023/08/06/ez-valami-olyasmi-amit-egeszseges-ember-buszken-mutogat-a-vilagnak/
telegdilaci
@sgl:Ez igen okos megoldás nálunk annyi katasztrófavédelmis van hogy bőven felajánlhatjuk másnak nekünk meg marad a segíts magadon az Isten is megsegít,vagy a csináld magad mozgalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.