Hadházy arról számolt be hogy egy lenyűgöző panorámájú rózsadombi, 3500 négyzetméteres telket ugyanaz a cég vette meg, mint amelyik a Rogán Barbara falujában, Dédestapolcsányon található kastélyt és a körülötte fekvő földeket.

Újabb Rogán féle mutyit leplezhetett le Hadházy: A propagandaminiszternek strómanok vehettek rózsadombi telket

A fenti különös egybeesések alapján még akkor is hajlamos lenne igaznak vélni az információt, miszerint strómanok vettek hatalmas rózsadombi telket 718 milliós kikiáltási áron a propagandaminiszternek, ha az ember nem ismerné Tónit, Barbarát, Ádámot és az eddigi működésüket.

Vajon véletlen-e, hogy a Dunai Fedélzet Zrt-ben pedig olyan alakok az érdekeltek, akik Rogán belvárosi polgármestersége alatt egy sor ingatlanhoz jutottak mélyen áron alul?

- tette fel a kérdést, és még egy hasonlóságot is mutatott, miszerint Dédestapolcsányon az azóta Mészároshoz került, akkor még állami Budapest Bank segítségével vásárolt volna Rogán harmadik felesége földeket- a bankban akkor Rogán korábbi alpolgármestere Puskás András volt a vezérigazgató-helyettese.

A mostani rózsadombi telken pedig a Budapest Bankot magába olvasztó Mészáros Bank, az MKB egymilliárdos jelzáloga látható.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Horizont: Hát Rogán arca sem valami bizalomra gerjesztő:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Dédestapolcsány?Borsod? Miért nem lepődök meg?
szegfue
@Horizont: Hát Rogán arca sem valami bizalomra gerjesztő:(
gina
Retkes fidesz mocsár,,et Orbánia !!!
Macskaszem
@Horizont: Iszonyat ronda, nem is mutogatja a Roggyant.
Cecil se egy gyönyörűség, sokba kerülhetett mire kikupálták egy kicsit, de ezen a nőn úgy látszik pénzzel sem lehet javítani.
Nyírfa
A telek visszaszerezhető, az erősen keleties beütésű hölgy pedig majd Borsodban keres valami munkát, amíg az ura a büntetését tölti.
madlaci66
@KisTehen: a jog úgy múködik, hogy az ügyészség, bíróság, rendőrség független a hatalomtól. Legalább is a demokráciákban.
csak úgy....
@KisTehen: szopósmalacka,te csak egy buta,nyalafinta,szánalomraméltó,eröltetett fidernyák bohóc! - hogy a németh sziszi csinálna belöled szendvicset...
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 10:15 ☺ A permanens lopást a román és cigány és bűnszervezete nem tudja abbhagyni. "A fák sem nőnek az égig"! El fog jönni az idő amikor a lopott szajréval el kell számolni!
csak úgy....
@Philip Marlowe: te valóban akkora hülye,hogy nem veszed észre,hogy fideszék 0rbán vezetésével lerabolták magyarországot? :) akkor te egy szörnyü betegségben szenvedsz, amit elmebetegségnek neveznek!
tudom, most ezt nem hiszed el, pedig DE!...:DDD
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 10:55 ♣ A komcsizást legjobb lenne már a NER-es kommunistáknak (MSZMP) , KGB-seknek, hazai spicliknek, KISZ-eseknek, röviden politikai kurváknak, ingyenélő, parazita szarháziaknak abbahagyni (egyébként a fidesz a kommunistákból is csak a legalja volt) ! Például Fónagy elvtárs (MSZMP) ogy. képvidselö lekommunistázta a Momentumos ogy. képviselőt is! Ki szavazta le 24. alkalommal az ügynöktörvény tárgyalását?! Csak a fidesz! Elmentek ti a qrva anyátokba b+! Egyébként mi a phaszért nem lép be a román bűnöző cigányod és bandája a Európai Ügyészségbe, ha itt nincs korrupció nagyonokos?! Miért is nem kap egy eurócentet, sem ez a rohadt trógerbanda az EU-tól?! Hazánk a legkorruptabb állam az EU-ban phaszfej! Amig a bűnmöző geci cigány hatalom van egy eurócent sem fog jönni , arra mérget vehettek, szarháziak! Ezért felelelni fogtok!
csak úgy....
@Philip Marlowe: már úgy picsázol mint egy kis cigó óvodás! :) - te állítólagos tanár,te shikari kollégája..:DDD
ómió
Ez a Hullaházy efftárs állandóan "leleplezi" a saját idiotizmusát!
Virág Árpád
@Philip Marlowe: Gyanakodtam, hogy csak nő lehet @Eladott Ország: !!!
verőce21
Ettől a kormánypártoknak még nem kell népszerűségvesztéssel számolnia...! :)
jáger laszló
3,Rogánné nekem nem tetszik úgy arcra
Óh be csúf
Mondhatnám!!
No de nem az én szerelmem
Különben is mi közöm van hozzá kérdezhetnék!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 11:46 ☻ Ha érdekel a véleményed, onnan fogod majd észrevenni, hogy megkérdezem.
i.pinimg.com/originals/a4/26/94/a4269414128bba688650bd709dadec38.jpg
Kedvenc idézetem: Mindig az osztja az észt,...
i.pinimg.com/originals/d9/df/e6/d9dfe6347c8b6360b28c815418def692.jpg
bence
@Horizont: ! Ezért a nőért felesleges volt Rogánnak Kirgizisztánba mennie ! Ennyire kevésbé csúfat itthon is találhatott volna a havi milliárdjaiból !
bence
Szinte már meg sem lepődök az újabb fideszes mutyikon . Már abban kételkedem , hogy létezik e még olyan hely ami ne az övék lenne !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.