Eltűnt a váci Fidesz Facebook-oldala, ami után hivatalosan is panaszt tettek a Metánál.

Bajban a váci Fidesz, összetűzésbe kerültek a FacebookkalPexels

Mint ismert, a ferencvárosi Fidesz oldalát már korábban törölte a Meta, most pedig hasonló eset történt a váci Fidesz oldalával is. A Fidesz váci szervezete erre válaszul hivatalos panaszt emelt a Facebook anyacégénél, a Metánál – vette észre az atv.hu. Szerintük különös egybeesés, hogy abban a városban történik mindez,

ahol a baloldali polgármester első intézkedése volt, hogy megtiltsa az önkormányzati alkalmazottak szabad véleménynyilvánítását.

A Hír TV-nek Szádoczki Imre, a váci Fidesz elnöke azt nyilatkozta:

Kértünk a Facebooktól egy felülvizsgálatot ezzel kapcsolatban, illetve hogyha ez nem sikerül, akkor fogunk csinálni egy új Facebook-fiókot. Nyilvánvalóan nagyon fontos. Ugye az a furcsa, hogy ez a szájzárrendelet városában történt. Ugye Matkovich Ilona első intézkedése volt, hogy szájzárat rakott minden dolgozójára, minden alkalmazottjára. Tehát minden csak az ő engedélyével történhet.

Forrás: atv.hu
Fotó: Pexels

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qunta
na a féreg libernyákok már megint akcióznak
Péter2
Aki liberális vívmányokat használ , mint ez esetben a Facebook , annak be kell tartani a szabályokat, amiket a beregisztráláskor elfogad , ha felhasználó sérti a közösségi oldal szabályait , akkor tiltásra , ha tovább is megismétlődik a szabálysértés, közösségi oldal törlésére kerül ! Ámbár hiába csinál másik oldalt , ha ott ugyan ezt teszi, azt viszont azonnal tiltják és x ideig arról az ip címről nem fog tudni Facebookra semmilyen formába bejelentkezni , oldalt létrehozni !
ómió
Ha ott valami nem efftársi, az hamar "eltűnik"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.