Bár utolsó leheletéig fideszesnek tartja magát, most mégis nekiment a kormánypártnak Pesty László dokumentumfilm rendező. Már Tusványoson is megkavarta az állóvizet, de most egyenesen atombombát dobott le.

Pesty László csapást mér a Fideszre? – A birtokában vannak a NER bűncselekményeinek bizonyítékai, és nem fél elővenni őket

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Pesty László a Magyar Hangnak adott interjújában fogalmazott meg súlyos kritikát a Fidesszel szemben.

Bizonyos kegyelt nagyurak rámutatnak egy vállalkozásra, panzióra, villára, és azt mondják a tulajdonosnak, hogy „barátocskám, nem ártana neked egy tulajdonostárs”. Ez 1923, Szicília. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy 35 évvel ezelőtt, amikor a Fidesz megalakult, és 13 évvel ezelőtt, amikor a választók akaratából megkaptuk a hatalmat, nem erről volt szó. Pestiesen szólva: nem ez volt megdumálva!

– mondta Pesty László.

A dokumentumfilmes, marketing-kommunikációs szakember kifejtette azon meggyőződését, miszerint „a Lölő-jelenséget – vagyis azt, amikor „tehetségtelen, büdös lábú, alanyt állítmánnyal egyeztetni nem tudó, végtelenül ostoba, ízléstelen és tehetségtelen emberek zsarolás és más Btk.-s bűncselekmények útján ráteszik a kezüket sikeres vállalkozásokra – a jelenlegi hatalomnak módjában áll eltávolítani, kimetszeni, mint egy rákos daganatot" – írja a Magyar Hang.

Pesty László arról is beszélt, hogy bizonyítékokkal tudja alátámasztani az általa említett Btk.-s bűncselekményeket.

"Tudok bizonyítékokról. Videó- és hangfelvételekről, adatbázisokról, dokumentumokról, amelyek alapján beazonosíthatók a bűncselekmények, azok nagyságrendje, valamint az elkövetők"

– hangsúlyozta, de hozzátette: ezek a bizonyítékok külföldi szervereken vannak és egy gombnyomással előhívhatók.

Pesty elmondta azt is, hogy a Milánói Tiszta Kezek mozgalom mintájára – amely a kilencvenes években egy sor korrupciós ügyet tárt fel és ezzel a teljes olaszországi politikai elit belerokkant – létrejön „bizonyos tájékozott emberek közreműködésével” egy hasonló, magyarországi eseteket összegyűjteni hivatott kezdeményezés.

"Majd kiderül, van-e magyar polip"

– jegyezte meg.

Forrás: Magyar Hang

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
De sokszor éreztem úgy, hogy a fidesz belső puccsal mozdítható el a hatalomból. Hát itt van. Itt van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: éppen folyamatban, a te bolsijaid lopnak most is.
rücsü41
Pesty nem csapást mér a FIDESZ-re csak barátilag figyelmeztet.Amit leírt, mondott a FIDESZ-ről az sok mindenki előtt ismert volt, s ebben most az a rendkívüli, hogy amit mond azt egy ős FIDESZ-tag mondja.Az hogy előtte ezekről az esetekről bizonyítékai vannak, mert gyűjtött , csak a gyakorlati ismereteiből fakad, mert így sokkal, nehezebben söprik el, vagy hagyják az út szélén.Ez az értetek aggódom, és nem ellenetek ,tipikus esete, ahol tudja az elégedetlenkedő, hogy a sok bizonyíték a sok esetben már életeket mentett, s most is azt hiszi hogy nála is majd ez fog történni!
ómió
@Őrnagy: Ez, bizony, szó szerint így történt! És most ez a mocsokja pofázik!
ómió
@Aki Én: Ott az elmeosztályon fektedben még mindig képtelen vagy a magadéit, a bolsijaidat felismerni, bolsiék elmebetege!? Késik az új donor agyad!?
infinity
Majd pénzzel vagy fenyegetéssel be lesz fogva a pofája.
Azért az érdekes, hogy már évek óta gyűjti a bizonyítékokat a Fidesz mocskosságairól ("Mocskos Fidesz! Mocskos Fidesz!"), de csak most hozakodik elő vele, amikor személyesen szembesül az aljasságukkal?
Vagyis, eddig bűntények sorát hallgatta el, hogy védje az elkövetőket és fenntartsa a status quo-t? Hogy is van ez?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.