Bár utolsó leheletéig fideszesnek tartja magát, most mégis nekiment a kormánypártnak Pesty László dokumentumfilm rendező. Már Tusványoson is megkavarta az állóvizet, de most egyenesen atombombát dobott le.

Pesty László csapást mér a Fideszre? – A birtokában vannak a NER bűncselekményeinek bizonyítékai, és nem fél elővenni őket

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Pesty László a Magyar Hangnak adott interjújában fogalmazott meg súlyos kritikát a Fidesszel szemben.

Bizonyos kegyelt nagyurak rámutatnak egy vállalkozásra, panzióra, villára, és azt mondják a tulajdonosnak, hogy „barátocskám, nem ártana neked egy tulajdonostárs”. Ez 1923, Szicília. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy 35 évvel ezelőtt, amikor a Fidesz megalakult, és 13 évvel ezelőtt, amikor a választók akaratából megkaptuk a hatalmat, nem erről volt szó. Pestiesen szólva: nem ez volt megdumálva!

– mondta Pesty László.

A dokumentumfilmes, marketing-kommunikációs szakember kifejtette azon meggyőződését, miszerint „a Lölő-jelenséget – vagyis azt, amikor „tehetségtelen, büdös lábú, alanyt állítmánnyal egyeztetni nem tudó, végtelenül ostoba, ízléstelen és tehetségtelen emberek zsarolás és más Btk.-s bűncselekmények útján ráteszik a kezüket sikeres vállalkozásokra – a jelenlegi hatalomnak módjában áll eltávolítani, kimetszeni, mint egy rákos daganatot" – írja a Magyar Hang.

Pesty László arról is beszélt, hogy bizonyítékokkal tudja alátámasztani az általa említett Btk.-s bűncselekményeket.

"Tudok bizonyítékokról. Videó- és hangfelvételekről, adatbázisokról, dokumentumokról, amelyek alapján beazonosíthatók a bűncselekmények, azok nagyságrendje, valamint az elkövetők"

– hangsúlyozta, de hozzátette: ezek a bizonyítékok külföldi szervereken vannak és egy gombnyomással előhívhatók.

Pesty elmondta azt is, hogy a Milánói Tiszta Kezek mozgalom mintájára – amely a kilencvenes években egy sor korrupciós ügyet tárt fel és ezzel a teljes olaszországi politikai elit belerokkant – létrejön „bizonyos tájékozott emberek közreműködésével” egy hasonló, magyarországi eseteket összegyűjteni hivatott kezdeményezés.

"Majd kiderül, van-e magyar polip"

– jegyezte meg.

Forrás: Magyar Hang

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
De sokszor éreztem úgy, hogy a fidesz belső puccsal mozdítható el a hatalomból. Hát itt van. Itt van?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
De sokszor éreztem úgy, hogy a fidesz belső puccsal mozdítható el a hatalomból. Hát itt van. Itt van?
Béla333
1./ Tényleg besokallt.
2./ Kihagyták valami buliból, ezért próbál bosszút állni.
3./ Készül kiköltözni valahová ahol Simicska szomszédja lehetne.
4./ Olyan beteg, hogy neki már mindegy, azt szeretné, ha nem maffiózóképnt emlékeznének rá.
5./ Akkora a pénztelenség a maffiózóknál is, hogy azzal próbál pénzt szerezni, hogy ne kotyogjon.

Kinek mi a tippje?
Béla333
Jó lenne minél előbb robbanna a korrupciós bomba!!!
Bár nem tudom, hogy az árnyékkormány szabin van-e még, e miatt inkább várni kellene még egy kicsit, amíg hazajönnek a szabiról?!
rücsü41
Pesty úr,csak nem felébred és most hogy látja hogy kígyót melengetett a keblén azt mondja, hogy "Anyám , én nem ilyen kígyót /lovat/ akartam!Nem jön rá ,hogy ez már késő.A szörny szülött önálló életet él, és nincs olyan magyar polip aki ennek a kígyónak a nyakát szegné, mert a polipok és félig kígyóvá lettek, s tudjuk a hasonlatból, hogy kígyó a kígyónak nem vájja ki a szemét!!
jesz
ez a Pesty csak süketel...minden meg van beszélve a nagy rendezővel...

Eltelt ugyan harmicöt év, de még mindig nem láttuk a kerekasztal tárgyalások teljes, vágatlan felvételeit. Na, ha azt valahol be mernék mutatni, akkor bizony rendszerváltás lenne...
Ott olyanok hangzottak el, ami totális bukás lenne...ezt ráadásul ő mondta...(egy borult pillanatában)
Kovács Máté
ugyan mar jorbán nagy bábszinházában basod
justhpeter
Orbán kér maj Putyintól egy marék novicsokot vagy valami bolondgombát és meghívja Petyt ebédre. Minden gondunk megoldódna.
Nyírfa
@jesz: 12.34

Felkeltetted az érdeklődésem! :)
Nyírfa
@justhpeter: Lehet, hogy hiba volt a MOL-székházat olyan magasra építeni.
Eladott Ország
Előtte és azóta is viszont a véresszájú, militáns fidesz narratívát tolta, egy igazi morális toprongy, egy hulladék alkoholista geciláda, akinek a teljes egzisztenciája az állampárttól függ, azért szűköl most ennyire. Egyébként a honlapján a linkek fele már nem él, lófaszt él ez a piacból. Hűséges vagyok a Fideszhez, Orbán Viktorhoz, hűséges vagyok a kereszténységhez, a modern jobboldalisághoz” – mondja egy ponton Pesty. Hát, öreg, ezekhez így együtt lehetetlen hűségesnek lenned. De ezt te is tudod. Pesty ámokfutása, összes barom nyilatkozata posványos óta a szerencsétlen Hegedűs Zsuzsára emlékeztet. Az is mondott egy őszintét, aztán hiába próbált szűkölve visszamászni az akolba, azonnal megsemmisítette a Párt. Mekkora szánalmas csicska. A többi gazember társai legalább keményebb szarból vannak gyúrva. Ezeknél a sunyi hallgatás a minimum. Hallgatnak, amikor szólni kellene, és beszélnek, amikor kussban kellene maradni. Úgyhogy ezek is szarok, nem jobbak, nem kevésbé büdösek, csak keményebbek. Gerinc meglétéről náluk sincs szó, ez csak állagbeli különbség. Ez a pesti' nevű példány csupán a nyomorult gyávaságával kelt további extra viszolygást.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Egy elvakult ember magyarázkodása arról, hogy ő hithű fideszes. Amennyiben végignézi a hőn szeretett pártja ideológiai kanyargásait gondolom felmérte, hogy ez nem egy demokratikus szervezet és most próbálja jóvátenni korábbi elszólását. Nehéz megérteni annak az embernek a lekivilágát, aki a demokráciáért tüntetett a rendszerváltás idején, az állampárt és kormány ellen a Kismalaccal, majd a kismalac felnőtt és Nagymalac lett és a pártja tökéletesen megvalóstótta, sőt még túl is teljesítette azt ami ellen korábban hevesen tiltakozott. Ez a megöregedett fiatal demokrata olyan emberekkel ül egy asztalnál mint Bayer Zsolt aki - meglátásom szerint - legszívesebben kiírtaná azt aki nem ért vele egyet, olyan ősfideszesekkel vállal szellemi közösséget, mint az antidemokráciát jelképező Kövér Lackó házelnök. Csak gratulálni tudok választásához. Remélem ugyan úgy hinni fog pártjában, mikor elvágják a nyakát, mint a vallásos ember az inkizítor "gyakorlatai" után a máglyán állva a növelkvő lángok füstjét szagolva. Azért biztos van pár álmatlan éjszakája, hogy a kedves vezető vajon mit dönt sorsa felől. Selyemzsinór, vagy kiküldetés az Antarktiszra, esetleg kíméletes vízbefolytás. Szerintem nem a lelkiismerete vagy az igazságérzete szólalt meg akkor, amikor a nerlovagok rendszerét bírálta. Valószínűleg csak kihagyták, kihagyják valamiből, sikeresen háttérbe szorították őt a késsel-villával enni, és az alanyt az állítmánnyal egyeztetni nem tudó nerlovagok. Lacika. Remélem látod, hogy ez nem az a FIDESZ . Ez mára egy központosított rablóbanda lett és lehetne újraforgatni az irateltüntető, vagy felelős kimosdató korrupt politikusokról. Ennyi szemétséget még a régi Kádár, Grósz kormányok sem viseltek el. Ez ellen már ideje lenne újrakezdeni az 1956 os megmozdulásokat.
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi Fülöpke...Köszönjük. Siralmas vagy...
AMORÁLISOK
Akkor meséld el ennek a süketelést játszó orbánnak,hogy a januári benzinár egyenlő a 3,14 el (Pí ) úgysem tudja mi az pedig a taxisblokád nem 700 Ft ról szólt, 30-70 fillérről úgyhogy szedheti a kalapját meg a sátorfáját.
AMORÁLISOK
hát ismerve nem sok esélyed marad a tulélésre az ok = sokat tudsz !! túl sokat de NEKED drukkolok. mert ugye minap habonyrokonya osztotta az észt a szigetes biztonságiaknak meg a REND őreinek a vége annak is annyi lesz kis maffia hazánkban::,polt elmondja nem büntethető mert. ja ... magyarázat nem kerül melléje, megszoktuk de majd számonkérés 2099 ig csak lesz?.
nejlontacskó
@Maccska: külföldi szerveren vannak, ezt mondta!
Aminek ugye másodpercek alatt megoldható a megnyitása..
Mivel a hozzáféréshez szükséges információ minden bizonnyal a birtokában van, mondhatjuk, hogy nála található.
Eladott Ország
@nejlontacskó: A legalja Orbánhívő ,szervilis nyalonc egész életében, Orbán által közpénzen kitartott propagandista ,a NOKIA-s doboz hamisítással nyalta be magát a fidesz közpénzekhez,ez hamisította a Nokiás-doboz ellenzéki lejáratást-a FideSS , a közpénzek nélkül az lenne ami :SENKI ! És most nem hatost dobott, nem kell többet újra dobnia. Kevesebbet igyál! Most már szopni fogsz. Nem baj. Szereti ő azt is. Azzal viszont kimeríti a gyengeelméjűség fogalmát, amikor azt mondja, hogy ezzel e gyenge szöveggel a baloldali bizonytalanokat akarja átcsábítani a fidesz táborába. Kicsit emlékeztet az Andrássy út 60. pincéjéből kihallatszó "Dehát én szeretem a drága Rákosi elvtársat!" üvöltésre. Egy idióta f@sz... a kognitív disszonancia ékes példája, felismeri hogy baj van de azt persze nem a fidesz meg kevlárjézus okozta, csak úgy lett. Ez is egy a sok közül, akik annak idején az mszmp-ből léptek ki, vagy besúgók voltak, esetleg munkasőrök. Most éppen eresztények. Ezek ugyanazok! Gerinctelen árulók, egymásnak, barátoknak, majd lehet a hazának. Köpedelmek!
nejlontacskó
@Eladott Ország: értem én, de itt ezzel a nyilatkozatával, nyilvánvalóvá tette, a NER törvénytelen működését, legalább is, látszólag.
Nem tartom kizártnak, hogy ez is, csak egy jól megkoreografált pávatánc akar lenni.
Ezeknek hinni már, nem nehéz, hanem tilos!
Nyírfa
@nejlontacskó: 14.32

Orbán eljátszatná Pestyvel a fidesz belső ellenzékét, azt a látszatot keltve, hogy valójában ennyire demokratikus a pártjuk? Még ez is lehet, de nem érzem valószínűnek. Ahhoz túl igaz kritikát fogalmazott meg, belekeverve Lölöt is.
Persze, lehetett ez egy figyelmeztetés is a gyerekkori barát felé, hogy óvakodjon a túlzásoktól, de...meglátjuk, lesznek-e fejlemények.
Eladott Ország
@nejlontacskó: ma, 14:32 ♦ Szerintem nem fognak megbocsátani Pestynek. Pesty is csak a saját szemének hisz, mint szegény buta Orgon, amikor Tartuffe az ebédlőasztalon keféli a feleségét. Világrengető bátorságot tanúsítva minden második mondatban csontig nyal a főnöknek, barna nyelve meg sem áll, ez ám a bátoraság! Micsoda f@sza gyerek már vagy 30 éve! Posványoson’ mocsár részeg volt, mert magába szívta mélyen a nemzetünk vegyes gyümölcs alapú kultúráját, és meglazult a seggnyalóberendezés, félreműködött. Aztán még részegen rákorrigált a sátor előtt, mert mégiscsak átjött az alkoholon, hogy valamit elb@szott. Valószínűleg kijózanítóan leírhatatlan volt az elvtársak arcán a döbbenet. A másnapi fájdalmas ébredés óta meg valószínűleg szűkölve próbál korrigálni. A Miviktorunk alighanem tudna is neki valami különösen méltatlan és gusztustalan feladatot adni, amit el is fogadna szorult helyzetében, hiszen még az anyját is megb@szná, ha ettől megúszná a következményeket. De sajnabajna a sorosprüsszelita' liberálmocskok ármányos tájékoztatása miatt ez a lehetőség elveszett, tepsilaci’ pária lett, majd kiba@szák, mint valami horvát parkolóban a szaros pelenkát, amikor épp senki nem figyel már. De hát ő mást mondott. Nem fél senkitől és sosem iszik alkoholt. Részeg volt, azért beszélt ilyen őszintén, józanul sosem mondott volna ilyen dolgokat a patkánydiktátor strómanjáról.
youtu.be/oNEgNczl510
Eladott Ország
Az Orbán Viktor által példaképnek tekintett putyini Oroszországban már következményekkel jár, ha valaki kritikus a hatalommal szemben. és jön az éjszakai sikító frász: "Érted jöttünk elvtárs, nem ellened." Felkészül Pesty László. Pesty László: Nem igaz, hogy egy fideszes csak akkor őszinte, ha részeg . Egy fideszes csak akkor részeg, mikor igazat mond.
jesz
Pesty addig bohóckodik, mígnem reggel egy lófej lesz az ágyában...
terlasz
Mit nem kapott meg ez a jóember, hogy ilyen aktív lett hirtelen?
Majd jól leesik a létrája, mielőtt hozzáérne az ujja ahhoz az egy gombhoz.
ómió
A Ner "bűncselekményei"!? De hol vannak azok a bolsikéhoz képest!?
telegdilaci
@Nyírfa:Senkinek ne legyenek kétségei afelől hogy minden az Orbán tudtával történik,Ő hozta létre ezt a bűnös rendszert,2010-ben amikor a Fideszre szavaztunk nem gondoltuk hogy ilyen vállalhatatlan korrupt Országot hoznak létre valószínű akik rájuk szavaztak,azt gondolták hogy jöjjenek a Tisztességes,becsületes fiatalok,talán őket még nem rontotta meg a Politika és a Pénz sajnos mára már elfáradt,kivénhedt Maffiózók lettek!
telegdilaci
@ómió:Neked megártott a hazugság propaganda agymosása,valóságban éppen fordítva van amit írtál egyébként Orbán is volt már minden még bolsi is egy bűn cselekményt mondj ami megállja a helyét amit a Bolsik csináltak,nem lopták szét az Országot nem lettek milliárdosok a családtagok haveri,baráti körből kormányra kerülésük után ahogy ez a Fidesznél,bekövetkezett azóta is tart az Ország szét rablása!
ómió
@telegdilaci: A bolsijaid "nem lopták szét az országot"!? És a Lenin szobor még nem szakadt rád!? Azzal kezdték, hogy 48. után mindenkit kiraboltak! Mindenkitől "csak" azt vették el, amije volt a "szocialista felépítmény létrehozásához" (gyárat, üzemet, boltot, földet,,,)! A "magasabbrendű társadalmuk" összeomlása után, pedig, több, mit 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" loptak ("privatizáltak") szét, miközben a bolsi milliárdosok "hosszú, tömött sorban kígyóztak elő a szőnyeg alól"! 2002-2010. között meg a népzsebelésbe "fáradtak bele", miközben az állami vagyon szétlopása után maguk után hagytak még 22000 milliárdnyi szétlopott adósságot is! A kamatos kamatait máig is nyögjük! Talán, innét hazudozzál tovább!
Csizmás Kond
Aki tud valamit és ilyen nagyszabású bizonyítékok vannak a birtokában az nem itt a propelleren keresi az igazat. ...ez is valami viszketegségi roham...
Aki Én
@Philip Marlowe: pedig ez neked szól balfasz. Aki nem látja magától a nyilvánvalót
Aki Én
@ómió: éppen folyamatban, a te bolsijaid lopnak most is.
rücsü41
Pesty nem csapást mér a FIDESZ-re csak barátilag figyelmeztet.Amit leírt, mondott a FIDESZ-ről az sok mindenki előtt ismert volt, s ebben most az a rendkívüli, hogy amit mond azt egy ős FIDESZ-tag mondja.Az hogy előtte ezekről az esetekről bizonyítékai vannak, mert gyűjtött , csak a gyakorlati ismereteiből fakad, mert így sokkal, nehezebben söprik el, vagy hagyják az út szélén.Ez az értetek aggódom, és nem ellenetek ,tipikus esete, ahol tudja az elégedetlenkedő, hogy a sok bizonyíték a sok esetben már életeket mentett, s most is azt hiszi hogy nála is majd ez fog történni!
ómió
@Őrnagy: Ez, bizony, szó szerint így történt! És most ez a mocsokja pofázik!
ómió
@Aki Én: Ott az elmeosztályon fektedben még mindig képtelen vagy a magadéit, a bolsijaidat felismerni, bolsiék elmebetege!? Késik az új donor agyad!?
infinity
Majd pénzzel vagy fenyegetéssel be lesz fogva a pofája.
Azért az érdekes, hogy már évek óta gyűjti a bizonyítékokat a Fidesz mocskosságairól ("Mocskos Fidesz! Mocskos Fidesz!"), de csak most hozakodik elő vele, amikor személyesen szembesül az aljasságukkal?
Vagyis, eddig bűntények sorát hallgatta el, hogy védje az elkövetőket és fenntartsa a status quo-t? Hogy is van ez?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.