A hódmezővásárhelyi polgármester jelezte, hogy pénteken Gulyás Gergely miniszterrel beszélget, ki tudja, mi lesz annak a vége.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ESCOBAR
Péter nem igazán empatikus! Pálffy betegségnek titulálta a pedofíliát, mely az! Pszichés betegség! Komoly tanulmányok születtek, s születnek ma is! Azonban az új párt elnöke ma Magyarországon teljesen közömbös a beteg emberek iránt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ESCOBAR
Péter nem igazán empatikus! Pálffy betegségnek titulálta a pedofíliát, mely az! Pszichés betegség! Komoly tanulmányok születtek, s születnek ma is! Azonban az új párt elnöke ma Magyarországon teljesen közömbös a beteg emberek iránt!
FLETÓ
@ESCOBAR: Ááááááááááááááá! Ahogy hatalmat kap, felhasználja ártatlanok ellen. Bárkire ráfogja, hogy pedofil, ha az útjába kerül...
csak úgy....
@ESCOBAR: @FLETÓ: ti teljesen becsavarodtatok,pedofil és buzzancs simogatók lettetek, mikor 0rbán a fönökötök a pedók és a buzzancsok ellen küzd és emberszámba sem veszi öket?!
rólatok is kéne végre egy komoly tanulmány! -remélem valaki figyelmezteti viktort rátok!
Ezodabasz
@ESCOBAR: tegnap, 19:19 Péter nem hülye, csak tapasztalatlan(volt)! Nem ért az alattomos kígyó médiához akik kiforgatták az őszinte szavait! Szerinted a pedofilia meg a buziskodás betegség amit gyógyítgatni kell? Egy nagy büdös lófaszt!!!
Egy beteg ember esetleg jajgat mert fáj valamije, de nem okoz másoknak traumát, nem csábít el fiatalkorúakat és nem fajtalankodik azonos nemű gyerekekkel! Nem gyűjt képeket fiatalkorúaktól, nem eteti hazugságokkal és hamis profilképekkel az interneten. Az ilyen ember elcsalja megerőszakolja és elássa a a kiszemelt áldozatát! Ez már jóval több mint "betegség"!
Szándékos bűncselekmény a pedofília! Ezek a perverz állatok génhibásak és ki kell írtani mindet!
Ezodabasz
Pedofil állatnak nincs helye egy normális világban! Zéro tolerancia és azonnali halálbüntetés jár érte! Megbaszik egy csecsemőt valami állatember és ezt egy betegségnek titulálják amit gyógyítani kell??? Mi lesz az áldozatokkal akik átélik ezt a traumát? Őket már soha senki nem fogja tudni meggyógyítani!
ESCOBAR
@csak úgy...: @Ezodabasz: 2 különböző dologról beszéltek! Én csak az egyiket említettem! Érdemes utánaolvasni!

hu.wikipedia.org/wiki/Pedofília

Ne keverjétek össze a dolgokat!
balos
@ESCOBAR: Elődödre ütsz,pedig rád kéne 1 szépporos szívlapáttal!CSAK hogy érezd a törődést!
csak úgy....
@ESCOBAR: 0rbán sem igazán empatikus! - ugyan arról beszélünk, - persze te mzp. töl elvárnád az empátiát, az meg egy csöppet sem zavar,hogy 0rbánnak mi erröl a véleménye !
te csak egy kurva nagyot akartál mzp. röl mondani mert az nálatok pártfeladat, a cél érdekében még buzzancsokat és pedofilokat is hajlandók vagytok simogatni!
a buzikkal semmi problémám viszont a pedofiloknak sk. tudnám a fakukat levágni !
te privát sajnálhatod öket de azt nem várhatod el másoktól,hogy veled sajnálkozzanak a pedók szomorú sorsán!
ESCOBAR
@csak úgy...: Itt most a pedofíliáról van szó! MZP-t hívták interjúra, ő nyilatkozott valamit! Ne keverjük ide Orbánt, mert aztán majd jön Soros, Brüsszel + Gyurcsány is!
csak úgy....
@ESCOBAR: mellébeszélsz! te azért ítélsz el valakit mert nem veszi emberszámba a pedofilokat, akiket valóban nem lehet emberszámba venni!
sajnos egyszer, véletlenül láttam egy 4-5 éves kigyermek holttestét, akit egy pedofil kéjgyilkos ölt meg kár,hogy te nem láttad...
csak úgy....
@ESCOBAR: ti még a pedofilokon keresztül is fogást kerestek az ellenzéki politikusokon, ami iszonyatos nagy aljasság!
ESCOBAR
@csak úgy...: Hát! Te is klinikai eset vagy!
csak úgy....
@ESCOBAR: inkább te,aki a fejébe vette,hogy a pedofilok csak szegény beteg emberek,- mint te!
balos
@ESCOBAR: nedveske!Kevered a szezont a józsival!Pedig mellette volt a helyed,amíg lógott a kütyüd!
ESCOBAR
@balos: Egy páciensemre emlékeztetsz! Mezőcsáti eredetileg... Már csak a "szíllapát" miatt is... Notórius szegény!
ESCOBAR
@csak úgy...: Tapasztalatból mondom! Vedd komolyan! Bele fogsz őrülni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.