A jelenlegi – kormányoldali – győri polgármester, Dézsi Csaba Andrással szeretett volna szembemenni az ex-fideszes Hajtó Péter, de annyit ivott, hogy aligha tudott szavazókat toborozni. 

Ittasan toborozta szavazóit Borkai politikustársa, az ex-fideszes Hajtó Péter – "Követtem el bűnöket, fa***om tudja hányat. Biztos ku***va sokat

Fotó: Facebook/hajtopetergyor

A politikus februárban került be a hírekbe azzal, hogy a város díszpolgárának jelölte a szexbotránya után lemondott Borkai Zsoltot, Győr korábbi vezetőjét. Néhány hete Dézsi kirakta a városi Fidesz frakcióból, a pártból végül a képviselő maga lépett ki, s úgy érezte, a háromnapos fesztivál zárórája a megfelelő alkalom, hogy kiöntse a lelkét a jelenlévőknek.

A „vendégművész” felszólalását többen videóra vették. Az est néhány percre a stand up show-k hangulatára emlékeztetett, a közönség kissé zavartan figyelte az ismert korábbi városatyát. Volt, aki már az elején bekiabálta: „Be vagy b.szva!”, ám a fiatalember cseppet sem zavartatva magát, belekezdett rögtönzött a beszédébe.

„Nagyon szeretlek titeket, és nagyon köszönöm az elmúlt tizenöt évet. Tényleg. De az a helyet, hogy választanom kellett, és kérlek bocsássatok meg nekem, a családomat kell választanom. De nem megyek messze, mert itt leszek veletek. És az van, hogy nagyon sok harcot kell megvívnunk a következő időszakban – jelentette ki értetlenkedve álló közönségének Hajtó Péter. – Kérlek, bízzatok bennem, hogy '24 júliusában, amikor választani kell majd, adjatok nekem bizalmat. Elsősorban azoktól kérem, akik az én körzetemben élnek, és hisznek Győrben. Nem én leszek a polgármester. De aki a polgármester lesz majd, az velünk lesz, szívből.”

„Hölgyek, urak, figyeljetek rám!” – próbálta magára vonni az egyébként beszélgető közönség egyre inkább lankadó figyelmét.

A mezítlábas honatya nem igazán tudta lekötni a nézők figyelmét, pedig néhány trágár kifejezés is belekerült rögtönzött kampánybeszédébe

„Ha egy kicsit tetszett az elmúlt tizenöt év, bízzatok bennünk, és ez a város újra szép lesz. Őszinte leszek veletek. Én fideszes színekben jutottam idáig, de most kiléptem pár hete. A szívem az a helyén van, de ez a városvezetés nem” – szögezte le.

Bár túl nagy ovációt nem sikerült kiváltania a közönségből, rendületlenül folytatta.

„Gyertek velünk és bízzatok bennünk. És esküszöm nektek, hogy Borkai Zsolt és én, mindenki, aki velünk van, az újra magasba fogja emelni Győrt – magyarázta. – Én soha nem kértem semmit tőletek, de most kell, hogy kérjek. Azt mondta nekem tegnap a Dézsi, hogy meg fog engem semmisíteni. Azt mondtam neki, csináld, az ingerküszöbömet nem éred el. És tudjátok miért? Mert ti húzzátok az x-et. Srácok, csajok! Én nem mondom, hogy feddhetetlen a múltam, követtem el bűnöket, fa...om tudja hányat. Biztos ku...va sokat. Én ku...vára nem arra esküdtem, ami most van. Én jobb Győrt akarok, gyertek velem!”

Megdöbbentő, ugyanakkor emlékezetes pillanatok voltak... A Blikknek sikerült elérni a szónokot, aki elismerte, hogy hibázott.

„Ez nem volt szép, nem vagyok rá büszke. Megkövetem a győrieket, a szavazóimat, a közönséget, hogy csalódást okoztam. Mentségemre legyen szólva, negyvennyolc órája voltam talpon, fáradt voltam, a lábam ujja előző nap eltört, papucsot sem tudtam húzni, ilyen állapotban egy kevés ital is megártott” – mondta Hajtó Péter.

Ugyanakkor maga is meglepődött, hogy „fellépése” után főként pozitív visszajelzés érkezett.

„Magam is megosztottam a videót, és a Facebook-oldalamon is bocsánatot kértem a stílusért, meg ami elhangzott. Hozzá kell szoknom, hogy egyre többen adnak a szavamra, amit egyébként így utólag is őszintének érzek, nem tagadtam meg önmagam. Az embereknek óriási igényük van az őszinte beszédre, nem pedig a luxus Audikat bérlő városvezetésre” – fűzte hozzá, utalva Dézsi Csaba András milliókért milliókért bérelt szolgálati autójára, amelyet állítása szerint az elődjétől, Borkaitól örökölt.

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Nincs ebben semmi különös!Eddig is tudtuk hogy í fideszesek is isznak mint a magyarok!Emlékezzünk csak arra a képre amikor Ó.Viktor demizsonból öntötte a pálinkát a vejkónak, a szegény Tiborcznak/akkor még nem volt annyi vagyona mint most/, és gondolom hogy nyak alá öntötték az italt nem a földre.
jáger laszló
1 vérből valók vagyunk!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@jáger laszló: Ezt a halott szüleim miatt is kikérem magunknak!Ilyen tetvek nem voltak a családomban!Igaz nem értek rá a here verésre,mert dolgozniuk kellet,hogy megéljenek!Viszont örülök,hogy nem látom,a szennybe süllyedő országot,amit a nemzethy oldalt támogató patkány sereg kijelölt!A többség pedig birka ként megy a végzetébe!
Yoda69
Ha bejott a gyorieknek a narkos kurvapecer, akkor mi a gond az anyazo alkoholistaval? Jol beillik a fideSS NER katonak koze, mely tele van pedofilokka, buzikkal, asszonyverokkel, korrupt politikusokkales meg sok mas koztorvenyes bunozovel..
Dr. Proktor
Nincs ezen mit csodálkozni - hiszen fideszes...
Az őszinteség csak véletlen lehetett, túl sok volt a pia és nagy volt az LMBTQ, akarom mondani a meleg!
ómió
Még elég efftársat se talált a támogatáshoz!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.