Ahogy korábban mi is megírtuk, ittasan állt színpadra és káromkodott a győri képviselő, Hajtó Péter augusztus 20-án. A képviselő részegen azt mondta, "követtem el bűnöket, fa…om tudja hányat". Hajtót egyébként néhány hete Dézsi Csaba András kirakta a városi Fidesz frakcióból. A győri képviselőt most a 24.hu kérdezte meg arról, hogy milyen bűnöket követett el.

Hajtó Péter augusztus 20-án a kormányoldali, jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András elleni kampányolásra használta fel a rendezvényt – a nézők döbbenetére rövid sortban, de amúgy mezítláb, és láthatóan bódult állapotban ragadta magához a mikrofont

Megszólalt a részegen, mezítláb színpadra álló győri honatya, akinek csak a nemi szerve tudja, hány hibát követett el

Fotó: Facebook/hajtopetergyor

A politikus februárban került be a hírekbe azzal, hogy a város díszpolgárának jelölte a szexbotránya után lemondott Borkai Zsoltot, Győr korábbi vezetőjét. Néhány hete Dézsi kirakta a városi Fidesz frakcióból, a pártból végül a képviselő maga lépett ki, s úgy érezte, a háromnapos fesztivál zárórája a megfelelő alkalom, hogy kiöntse a lelkét a jelenlévőknek – számolt be korábban a Blikk.

Én nem mondom, hogy feddhetetlen a múltam, követtem el bűnöket, fa…om tudja hányat. Biztos ku…va sokat. Én ku…vára nem arra esküdtem, ami most van. Én jobb Győrt akarok, gyertek velem!

- mondta a közönségnek a győri képviselő augusztus 20-án ittasan a színpadra állva. Hozzátette:

Kérlek, bízzatok bennem, hogy '24 júliusában, amikor választani kell majd, adjatok nekem bizalmat. Elsősorban azoktól kérem, akik az én körzetemben élnek, és hisznek Győrben. Nem én leszek a polgármester. De aki a polgármester lesz majd, az velünk lesz, szívből

A 24.hu megszólaltatta a Borkai Zsolt polgármester-jelölti kampányát támogató Hajtót, ugyan miféle bűnökre célzott ittasan augusztus 20-án a színpadra állva.

A lapnak azt mondta, a mai politikai életben, ha valakinek vannak hibái, azt képesek felnagyítani, és bűnként beállítani. Ez szerinte karaktergyilkosság, és nyilvánvalóan a politikai ellenfelei a következő időszakban ezeket a hibákat majd valamiféle bűnként fogják beállítani.

Semmi olyat nem követtem el, ami büntetendő lenne

– tette hozzá.

A 24.hu kérdésére elmondta, a történtek óta beszélt Borkai Zsolttal, aki – mint mondta – ugyanazt gondolja, amit ő, vagyis, hogy ez az ő ügye, így neki kell kommentálnia.

Hajtó a nemzeti ünnepen azt is mondta, hogy

Holnapután találkozom a miniszterelnök úr édesapjával. Tehát a szívem a helyén van, de ez a városvezetés nem.

A 24.hu kérdésére ugyanakkor nem kíván válaszolni arra, hogy a találkozó megtörtént-e, és hogy miről tárgyalt Orbán Viktor édesapjával.

A nemzeti ünnepen történtekről szólva hozzátette,

számára ez egy nagy kereszt, mert 16 éves pályafutása alatt nem történt vele ilyen, és amikor az emberrel szembejön a hibája, az érzékenyen hat rá.

Forrás: 24.hu, Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"csak a nemi szerve tudja, hány hibát követett el"

Győrben ez valamiféle hagyomány lehet...
namihami
@dr. prédikátor: 09.33: De, ez valóban tényleg egy honatya! Egy FIDESZES honatya!
Többek között az ilyen dolgaikról is jól felismerhetők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.