A DK lefóliázta a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium bejáratát, hogy a Fidesz is megértse: nincs helye kormánypropagandának az iskolákban – közölte a párt sajtóirodája.

"Takarítsák el az Orbán-idézeteket!" Lefóliázták a csepeli középiskola bejáratát

Paál Géza, a Demokratikus Koalíció csepeli polgármester-jelöltje a Demokratikus Lendület tagjaival a Jedlik Ányos Gimnázium előtt tiltkozott az ellen, hogy az iskola aulájában Orbán Viktor idézeteket tettek ki a falra.

Mint a DK jelöltje elmondta:

a Demokratikus Koalíció követeli, hogy takarítsák el az Orbán-idézeteket a csepeli Jedlik Ányos Gimnázium falairól, a csepeli Fidesz és Borbély Lénárd polgármester pedig tűnjön el a csepeli iskolák közeléből.

Paál Géza a DK ifjúsági szervezetével ezért lefóliázta a gimnázium bejáratát, hogy a Fidesz is megértse: nincs helye kormánypropagandának az iskolákban.

Mint mondta: világosan és határozottan ki kell állnunk az állami iskolákban zajló fideszes nyomulás ellen. "Egy normális, európai országban nincs rendben, hogy az osztálytermekből kilépő diákok az aktuális miniszterelnök idézeteivel néznek farkasszemet. Ez az Orbán-rendszer újabb öles lépése a nyílt diktatúra felé. A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány szerint a kizsákmányolt tanároknak azonnali béremelésre, a szülőknek pedig állami iskolakezdési támogatásra van szükségük az orbáni infláció miatt. Csak így menthetjük meg az iskoláinkat és csak így óvhatjuk meg a gyermekeinket a kormánypropagandától!"

Forrás: OS-MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Előre megyünk nem hátra. Ispááááán, a kurvaanyátokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
És az árnyékkormány propagandának van helye?! Pl. ilyen a lefóliázás is, nem? Meg a Dobrev ígérgetései...
simmering73
"Azt a rézfán fütyölő rézangyalát a csepeli nem tudom kinek. Mert tudomásom szerint, e sorok írásakor egyelőre ismeretlen az a tettes, az az elkövető, aki úgy gondolta, hogy a 22,5 milliárd forintból felújított, csepeli Jedlik Ányos Gimnázium egyik falára feltétlenül fel kell pingálni a Jézus Viktor 2020-ban elővezetett, „Magyarország hét törvényének” titulált aranyköpés-gyűjteményt, amelyet a Fidesz Tízparancsolatot helyettesítő Hétparancsolatának is lehetne nevezni. Szóval nem tudni, hogy ki volt a túlmozgásos idióta, aki ezt jó ötletnek találta, mindenesetre ott éktelenkedik két helyen is..."
kolozsvaros.com/2023/09/03/ahogyan-a-miniszterelnok-ur-szereti/
simmering73
@KisTehen: Hol látsz te gender propagandát az iskola falán, te megvezetett ökör.
Béla333
A fényestekinTETŰ azt hiszi, hogy az ő maffiózó stílusa lesz a mérvadó az ország fiataljai körében?!
Hülyíti a gyerekeket, hogy belőlük legyen a hülyemagyar maffiahívők új generációja?!
kereső
'Indulhana mozgalom, hogy Te kit és mit fóliáznál be? Mert néhány futóbolondot is be kellene, mint Kövér Lászlót, a propagandaminiszter és titkosszolgálati miniszter Rogánt, az országot kiárusító orosz kém és ügynök Szijjártót, aki nem hajlandó „vitát nyitni az oroszokkal” 1956-ról, nem beszélve a rendszer névadójáról és működtetőjéről, Orbán Viktorról, akinek befóliázása sajnos nagyobb költséggel jár, mert az ő körbefóliázása több tekercs fóliát venne igénybe, mint a nagybajomi orosz emlékmű.'
nepszava.us/nagyszeru-otlet-az-oroszok-befoliazasa/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.