Ide senki sem vásárolhatja be magát csak úgy.

Tiborcz cége angolosan urizáló klubéletre vágyik, titkos bizottság dönt a tagokról

Kép: Facebook / Orbán Viktor

A Botaniq Budai Klub nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy a vendéglátás és a társasági élet egy kimagasló sztenderdjét honosítsa meg Magyarországon, évszázados angolszáz minta alapján

– idézi a Turizmus.hu Peter Knollt, a BDPST Group klaszterigazgatóját. Tiborcz István cégének közleménye a most elkészült beruházásukról szól: a svábhegyi Fonográf Étterem és Polgári Klub helyén a brit „private members clubokhoz” hasonló klubot nyitottak. Tagsággal rendelkező vendégeit étterem, különböző wellness- és fitneszszolgáltatások, teniszpályák és gyermekeknek fenntartott Kids’ Club várja.

A tagok belépési díjat és éves tagdíjat fognak fizetni, ugyanakkor csak azokat vesszük fel, akiknek a jelentkezését a titkos felvételi bizottság szavazáson elfogadja

– nyilatkozta erről Knoll a Turizmus.hu-nak, még májusban. Akkor azt mondta, „a koncepció exkluzivitása miatt” első körben 75-100 fős tagsággal számolnak, ami kis létszámú klubnak számít.

Forrás: Turizmus.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""Nem akarok egy olyan klub tagja lenni, amelyik engem is felvenne!""---lopta Tiborcz és családi köre!
justhpeter
Ez bizony egy jó és elit klub lesz. Egy valódi rendszerváltást követően a tagok a titkos felvételi bizottsággal együtt fognak menekülni belőle nehogy a rabomobil érkezzel előbb és vigye őket közösen egy börilátogatásra.
Eladott Ország
Ezen beszartam a röhögéstől! Klasszikus polgári értékrend: pufidzsekiben butykosból pálinkát vedelni, gumicsizmában, vadászmellényben disznót pörzsölni, és gyűlölni a nyugatot, mint a szart. BDPST = büdös paraszt, de inkább büdös tahó. Az összes tagot zártkörben tudnám elképzelni. Úgy életfogytig, kőbányában. Eresz legyen a házon, az fontos ilyen az kaliberű helyek eseten. No meg Tompika tudja a címet hová kell küldeni a cuccot. Amúgy meg az elitség, úri és egyeb finom jelzők nem nagyon jönnek össze a szaros pelenkahajigálos putrikultúrájú parasztokkal. Meg Borkai hová kérje a qrvákat?!
Yeromos
"Sose szeretnék olyan klubhoz tartozni, amelyik elfogadna engem tagnak" Wooody Allen
Dr. Proktor
Apró eltérés egy angol úri klubhoz képest, hogy ide csak a közpénz tolvajok iratkozhatnak be...
Toller Béla
Ezt az egész vitézi kurvoldát el kell majd innen kergetni ! Vagy valami rendes polgári célt tűznek ki maguk elé a legteljesebb nyilvánosság mellett, vagy le is út, fel is út ! Ebebn az országban az általuk oly nagyra tartott horthy 200 ezer katonát, aztán legalább 400 ezer kisembert ölt meg vagy hagyott megölni. MIndegy, milyen indokkal ! A lényeg, hogy ahogyan a fehér ökrök sem szeretik a tudományos felfedezéseket (legalább is Archimedes óta), ez az ország sem szereti az urizáló bunkókat (legalább is horthy óta) !
Eladott Ország
"úri elitklub" Akkor semmi keresnivalójuk nincs ott ezeknek az "orkoknak", mondotta az ősfideszes tövig szopó és a meleg szarig nyaló Pesty Lacika . Ahhoz urak is kellenének, de itthon csak felkapaszkodott tolvaj és tolvej népek vannak jelenleg. A nemzeti vejkó nyilatkozott egy rendezvényen, de jobb lett volna ha meg se szólal, mert a kapanyél kiállt a szájából. Látszik azért azon a Tiborcz pulyán anélkül is hogy megszólalna. A vidéki tahó fatolvej angolszász elitnek képzeli magát. Lehet , hogy elég volna kezdetnek a Váci fegyház is! Tiborcz és tág kicsaládja', valamint úgy egyáltalán a NER tagjai viszont nem rendelkeznek klasszikus vagy bármilyen polgári értékrenddel és mentalitással. BDSKRVNYD Group. Ezek azt hiszik, hogy a pénz elég az úri élethez. Nem kultúrát fogyasztanak, csak kokót/kaviárt/kurvát. Akkó’ most itt fogják fogadni a Kóté ikreket?
Eladott Ország
Minden zártkörű lesz, ahol ez a mocskos banda el akar bújni. A Fonográf-klub, a Tihanyi-félsziget vagy tán az egész Balaton, a Duna-aréna, a Félix-étterem, a magániskolák, magánkórházak, még tán magánszínházak és magánkoncertek is lesznek. Ott majd szabadon és titokban lehet majd borkaizni és dájcsozni. Senkit se fognak onnan kitiltani. Csak éppen milliós lesz a havi tagsági díj és százezres a beugró. Oszt majd menjen, aki akar. Vagy akinek egy pusztán egy közpénz-morzsa. A jobbágyok - mi - majd megtermeljük, és az eliten keresztül/az elitek útján élvezzük az elitek javakat. "a klasszikus polgári értékrendet és mentalitást testesíti meg." Ez mit akar jelenteni itt fogják megbeszélni hogyan lopjanak még több közpénzt mert ezeknél ezt jelenti az értékrendet a mentalitást máshoz teljesen hülyék. Az ízlésük és a műveltségük meg a szaros pelenka szintjén van. A fityeszes tahókat nem úri elitklubnak hívják.
Angol, méretreszabott divat és a fatolvej csaklád
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fkolozsvaros.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F06%2For.jpg&key=8dGOmLynKiyt0NIakxboQg&w=800&h=533
Tállai Bandi öltönye , aki a sötétebb, mint a Mariana árok
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fwww.eszakhirnok.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F10%2F107611870_1636858769849203_7388365140857829947_n-409x840.jpg&key=Ymn467F_DnWXzXEEHxKNnQ&w=800&h=840
Eladott Ország
NER-bárók, ínkább BAR-bárók. Itt adják el alólunk az ország maradékát

"...Minden a Sorsé, szeressétek,
Őt is, a vad, geszti bolondot,
A gyujtogató, csóvás embert,
Úrnak, magyarnak egyként rongyot.
Mert ő is az Idők kiküldöttje
S gyujtogat, hogy hadd hamvadjon össze
Hunnia úri trágyadombja,
Ez a világnak nem közösse..." (Ady)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.