A párt neve Második Reformkor lesz, vagy ahogy ők mondják, 2RK.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Biztos ez is diplomatának készül Szingapúrba, mint a volt párttársa a Volner...
Csak ahhoz előbb még meg kell osztani az egyébként is megosztott ellenzéket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Clavigo: Sajna nem én találtam ki. Nyári Krisztián történész az elkövető- lázár horthy tömjénezése kapcsán. De, mert nagyon találónak tartom- ezért ezt fogom használni a NER-re.
Clavigo
@kereső: 11.18. Igen ,olvastam...:):) Csak mindig elfelejtem használni ezt a szót...:):):) Na,majd igyekszem,,nem elfelejteni ..:):)
jesz
ha "apukám világa" olaszországban diplomata lehet, akkor Vona bármi, bárhol...csak ígérje meg a fidesznek, hogy "jól"viselkedik.
kereső
@sgl: Tehetnek egy szivességet...se addig, is:
Ős patkány terjeszt kórt miköztünk", s a kín itt csak új formákat keresett, nem finomult. Nincs feltámadás, nincs megváltás. Istennek máshol van dolga - ott, ahol érdemes tennie még valamit. Ez itt valóban egy Isten háta mögötti hely. /József Attila/

Ezért raktam be a videót- Berek Kati nagyszerú előadásában.
kereső
@Béla333: Jut eszembe, a másik fideSS által fizetett volt jobbikos, a bencsik nem kapott vizumot Kanadába- igy nem lesz konzul, hiába akarta a fideSS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.