Kubatov Gábor, Orbán Balázs, Bencsik Gábor, Schmitt Mária - csak néhány név azok közül, akik felbukkantak Kötcsén és válaszoltak a hvg.hu stábjának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Orbán Viktor főceleb és a grupp, Kelemen Hunorral kiegészülve. Kérdezném, hogy mit keres itt az RMDSZ vezetője, de ez a megfáradt politikus már olyannyira hasonult a fideszhez , hogy valószínűleg tiszteletbeli tagjává is vált.
A határontúliak úgy beépültek a magyar közéletbe, hogy nehéz lesz őket kigyomlálni.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 09:14
fidesz határok nélkül, de a mi (azaz a fidesz) dolgainkba ne szóljon bele senki kívülálló. Kettős mérce, honnan is ismerős? Csak nem ez ellen ágál a hazai állampárt?
Nyírfa
@Giovanni Alba: Mit mondott Kubatov? Ne csak Gyurcsány és Bajnai oldalán legyen gazdasági elit, hanem Orbánén is. Számukra ez a Mészáros-jelenséggel teljesedik ki, kiterjesztve a polipkarjaikat minden , valaha magyarként számontartott területre - mégha valójában nem is volt az - ,akkor is, ha az ott élők ezt a belügyeikbe való beavatkozásként élik meg. Szerintük ez nem kettős mérce, hanem a nemzet megvédése, az erős, büszke stb
magyarság újraegyesítése, ha kérjük, kérik, ha nem.
Olyan ez, @Giovanni Alba:, mint amikor a szegény ember mindenáron a gazdagok közé akar kerülni, de ezt a képességei, a körülményei nem teszik lehetővé. Van azonban egy út, a bűnözésé, s mivel sem tartással, sem öntudattal nem rendelkezik, gondolkodás nélkül ajánlja fel a szolgálatait az általa irigyelt társadalmi rétegnek.
Azt hiszi, megcsinálta a szerencséjét. pedig ő lesz az, akit a "gazdagok" elsőként áldoznak be, ha erre lesz szükségük. Ilyen szegény ember Orbán Viktor is, és ilyenek azok, akik alá szerveződnek, legyenek azok demeterszilárdok vagy kelemenhunorok. Szerencsétlen Demetert éppen most csinálja ki Rogán Tóni, persze, nem saját ötletként.
Nyírfa
@Horizont: 09.20

Pénzt. Sok-sok pénzt, amivel önbizalmat, tekintélyt, hatalmat vásárolhat.
Nyírfa
@Horizont: 10.32

Eredetiben még szebb is volt, már ha alkalmazható vele kapcsolatban a szép jelző.
Ami pedig a rogánságát illeti, ez a névhasználat mindent elmond a jelenlegi párkapcsolatáról, és Cili asszony jelleméről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.