Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában szólalt meg – hozta le az MTI.

Hollik István: „miközben Brüsszel a baloldalt kifizeti, nem adja oda a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzt”

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Hollik azt állította, hogy Brüsszel finanszírozza a magyar baloldal kampányát a következő évi önkormányzati és európai parlamenti választásokra.

A politikus szerint a "Soros-hálózat" átalakult, de továbbra is aktív Kelet-Európában, és jó kapcsolatokat ápolnak a brüsszeli bürokratákkal, akik most "Brüsszellel finanszírozzák" az beavatkozási kísérleteket.

Hollik elmondta, hogy négymilliárd forintos keretösszegről van szó, és első körben 500 millió forintot juttattak baloldali szervezetekhez. 

Hollik úgy véli, hogy Brüsszel már most finanszírozza a magyar baloldal kampányát, és erre utal, hogy olyan szervezetek is támogatást kaptak, amelyek baloldali médiumokat működtetnek vidéken.

A politikus felháborítónak nevezi, hogy Brüsszel nem fizeti ki például a tanárok béremeléséhez vagy a magyar családoknak járó uniós forrásokat, viszont a baloldalt pénzeli.

Hollik azt reméli, hogy Magyarországnak járó uniós pénz még megvan, és nem lett másra költve. Hangsúlyozza, hogy ez nem könyöradomány, hanem a csatlakozás során kötött megállapodás része volt, amelyben Magyarország megnyitotta piacát a nyugati vállalatok előtt, cserébe pedig az EU fejlesztési forrásokkal segíti a fejlődést. Szerinte Brüsszel most megszegte ezt az egyezséget és a pénzt visszatartja, miközben a baloldalt pénzeli.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A politikus felháborítónak nevezi, hogy orbán nem fizeti ki például a tanárok béremeléséhez vagy a magyar családoknak járó forrásokat, viszont a strómanjait pénzeli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Nem tanulnál meg néhány új magyar szót, te ostoba balfasz csicska?
Vagy ahhoz is totál hülye vagy, te unalmas balfasz?
Minden ilyen kommenttel csak azt igazolod, hogy segg buták vagytok.
telegdilaci
Azért ez a Futóbolond elmondhatná azt is hogy a Saját kampányukat kinek a pénzéből finanszírozzák,ez bizony közpénzből teszitek ami felháborítóbb mint az hogy ki és mennyit fizet a Baloldal kampányra,ez azért annyira aljas gyalázatos,hogy a más szemében meglátjátok a szálkát a sajátokéban nem látjátok meg a gerendát sem! semmilyen erkölcsi alapotok számon kérni a baloldal kampány finanszírozását,akik mindannyiunk pénzéből adófizetők pénzéből miliárdokból kampányolnak!
Lepényleső
...vélhetően azoknak szívesen odaadná,nem úgy a rablók kezébe,- mint eddig tette?
ómió
@Aki Én: Már a régi szavakat se ismered, bolsiék fajkreténje!? Késik az új donor kutyaagyad!?
Aki Én
@ómió: Nem tanulnál meg néhány új magyar szót, te ostoba balfasz csicska?
Vagy ahhoz is totál hülye vagy, te unalmas balfasz?
Minden ilyen kommenttel csak azt igazolod, hogy segg buták vagytok.
ómió
@Aki Én: De, ha egyszer az agydefekteddel a régi szavakat se érted, bolsiék fajkreténje, mit toporzékolsz!? Inkább az új donor kutyaagyadat sürgesd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.