Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában szólalt meg – hozta le az MTI.

Hollik István: „miközben Brüsszel a baloldalt kifizeti, nem adja oda a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzt”

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Hollik azt állította, hogy Brüsszel finanszírozza a magyar baloldal kampányát a következő évi önkormányzati és európai parlamenti választásokra.

A politikus szerint a "Soros-hálózat" átalakult, de továbbra is aktív Kelet-Európában, és jó kapcsolatokat ápolnak a brüsszeli bürokratákkal, akik most "Brüsszellel finanszírozzák" az beavatkozási kísérleteket.

Hollik elmondta, hogy négymilliárd forintos keretösszegről van szó, és első körben 500 millió forintot juttattak baloldali szervezetekhez. 

Hollik úgy véli, hogy Brüsszel már most finanszírozza a magyar baloldal kampányát, és erre utal, hogy olyan szervezetek is támogatást kaptak, amelyek baloldali médiumokat működtetnek vidéken.

A politikus felháborítónak nevezi, hogy Brüsszel nem fizeti ki például a tanárok béremeléséhez vagy a magyar családoknak járó uniós forrásokat, viszont a baloldalt pénzeli.

Hollik azt reméli, hogy Magyarországnak járó uniós pénz még megvan, és nem lett másra költve. Hangsúlyozza, hogy ez nem könyöradomány, hanem a csatlakozás során kötött megállapodás része volt, amelyben Magyarország megnyitotta piacát a nyugati vállalatok előtt, cserébe pedig az EU fejlesztési forrásokkal segíti a fejlődést. Szerinte Brüsszel most megszegte ezt az egyezséget és a pénzt visszatartja, miközben a baloldalt pénzeli.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A politikus felháborítónak nevezi, hogy orbán nem fizeti ki például a tanárok béremeléséhez vagy a magyar családoknak járó forrásokat, viszont a strómanjait pénzeli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
infinity
A magyarokkal van a probléma - ez már tagadhatatlan!
A különleges nyelvükkel (JUJJ!) és az ebből adódó faszszopó gondolkodásmódjukkal!

Ezt a béna bandát - ahogy képesek csürhülni !!!
infinity
Majd megírom, hogy mi lett a rendőrökkel, akik kiszálltak hozzám.
Nem, nem ásom el őket élve a közeli erdőben!
Aki Én
A politikus felháborítónak nevezi, hogy orbán nem fizeti ki például a tanárok béremeléséhez vagy a magyar családoknak járó forrásokat, viszont a strómanjait pénzeli.
jáger laszló
Akkor adja oda a kormány hiszen ez az ő feladata nem Brüsszelé!!
Jó,hogy már nem a jó istenre várunk!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Olyat nem lehet csinálni, hogy csak a fideszt és elágazásait - toroczkaiék, lmp, jobbik stb - rakják ki az unióból?
Nem szeretnék velük repülni.
Béla333
Hogy kinyomta a haját ennek a Piffftának az a rengeteg ész az agyából...!!!
Korábban kopasz volt, ha jól emlékszem...
Eladott Ország
Laár András: Hogyha birka lennék

Hogyha birka lennék,
ennék birkatápot,
birkaólnak nézném
a büdös világot.
Csatakos hátsómat
nem takarná gatya,
fejembe' kuksolna
egy hülye birka agya.
Csipás kis szememmel
ide-oda néznék,
ványadt kis hangommal
egyre csak bégetnék.
Azt bégetném egyre:
"be-be-be-be-bebbe".

Nofene, micsoda frizura, lassan diszkóba is mehetne Hollik István
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F64.media.tumblr.com%2Fa51726866a04e3587fc84325f2c15049%2Ftumblr_pk5lix1lCX1ro7ynio1_400.gifv&key=UfAxx2Cu1Sn7h3EDqwH2OQ&w=800&h=210
Hollik reggel fölnéz az újságjából, és azt mondja a feleségének:
– Drágám, itt azt írja az újság, hogy a legtöbb híres embernek teljesen jelentéktelen apja volt!
– Na, hála Istennek! Akkor még a mi fiunkból is lehet valami…
Már a füleit is plasztikáztatja? Ennek hollik’ a haja? Hollott, ez már beültetés. „Lyézusom”. Hol haj, hol lik. Hollik a férgese. Ez már seggszőrzet. Ez az a csávó akinek mióta a seggéről a fejére tették át a szőrt nem csak hülye, de seggfej is.
uploads.disquscdn.com/images/bbee0cacef90c4624e3e50941da0768a48863e454b3785882c5413a7a352c52c.png?w=800&h=900
Holik előtte és utána. Eladta a gerincét egy kis szőrért a puncisima fején. A feje inkább Fucusima. Fanszőrzet lesz az, az intim zóna behatolásának helye. Hollik még arra sem fog rájönni, hogy hajat lehet beültetni , de agyat nem. Ez az a csávó akinek mióta a seggéről a fejére tették át a szőrt nem csak hülye, de seggfej is.
zsurpubi.hu/shared/hirek/belpol/smirkingrevenge/hollik_1.jpg
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:00
Ez az o1g kormány 12 év alatt felvett több mint 20.000 millárd forint hitelt megduplázva az államadósságot,kapott az eu-tól évi2-3000 millird forintot kb 10 éven keresztül.Elbaszta a magánnyugdíj pénzét 3000 milliárd forintot,és akkor kiállnak,hogy brüsszel nem ad pénzt a tanárok fizetésére.
Te meg marha a hozzád hasonló hülyékkel ezt benyalod.Amikor sikerül ezeket a számokat megcáfolnod akkor pofázzál,mert addig még az állatkerti majmok is kiröhögnek,milyen hülye vagy a hozzád hasonlókkal együtt.
infinity
Valójában ez vagyok én: KÍSÉRTETEK 1. ÉVAD (2021)
kereső
A hangsúly a "családokon" van ugye hollik? Tényleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz, aki ezt az ótvar dumát beszopja még mindig.Nem mond mást ez a suttyó, hogy az eu vállalja át a magyar állam feladatait- persze nem teljesen, mert az oktatási irány megszabása az "szuverén nemzethy hatáskör"- de a munkáltatói kötelezettség teljesitése az meg nem, az a "szomszéd "feladata. Csakis a jogok a miénkek, a kötelezettségek azok meg az unió rajtunk kivüli 440 millió állampolgáráé.
justhpeter
@kereső: Kövér nem kancsó, ő köcsög.
Nyírfa
@kereső: 13.44

Kizárt dolog, hogy ezt a fidesz egy kicsit is értelmesebb szavazói ne látnák, de olyan , szinte pánikszerű apakomplexusban szenvednek, hogy inkább együtt csaholnak azzal, aki a megvédésüket ígéri, minthogy elfogadják, ez bizony már-már stockholm-szindróma.
kereső
@justhpeter: DDDDDDDDDDDD,
de tényleg orosz oldalon rendlehető ez e "nemzethy lajbi" 999 rubel az ára.Őersze lehet, hogy kövér ajándékba kapta. Kinek-kinek "érdeme" szerint- orbánnak, szijjártónak orosz plecsni, kövérnek lajbi.
namihami
Belepusztul a Füstös, hogy nem teheti rá a kezét erre a pénzre! A cselédek is háborognak, mert nem jön a fejpénz!
Nessy
Hollik! El kellene dönteni, hogy ki a pedagógusok munkáltatója! Mert ha Brüsszel, akinek biztosítani kelle a tanárok béremelését, akkor maguknak nincs joguk Státusz törvényt hozni! Ha a magyar állam, akkor azt a költségvetésből kell fedezni az államnak!
A családok" támogatása biztosítva van, mármint a saját családjuké! Talán, ha nem nyúlták volna le eddig is az uniós pénzek jó részét, és kezelték saját vagyonként, ha nem élne és virágozna kis hazánkban Európa legnagyobb korrupciója ha betartanák a szabályokat, nem lenne probléma a kifizetésekkel. Úgy mellékesen az uniós költségvetést nem egy ember kezeli, mint itthon, úri kedve szerint, ott nem lehet éjszakánként módisítani, pláne nem 93x,nyolc hónap alatt!
Eladott Ország
@justhpeter: ma, 14:27 ♦ Kövér közjogi méltatlanság’ miskancsó Kötcsén
twitter.com/MartinSzucsi/status/1700786529260450278/photo/1
Ez nem Sztálin, Kövér László bajúsza.
s.24.hu/app/uploads/2015/12/d__as20151213038.jpg
ómió
Bizony, "nagyon efftársias" ez a korruptbolsi Brüsszel!
telegdilaci
@Aki Én: Ez a F@X-kalap azt is mondja már el hogy miért csak a határon túli gyerekek kapnak 100-100-ezer forint támogatást,gyermekenként hogy el tudják kezdeni az iskolát,mitő különbek az Erdélyi gyerekek,mint a Magyarországon született és itt élők,akiket nem támogat a Magyar állam,a Szeretet szolgálatnak,és a Civil szervezeteknek kell össze koldulni hogy a rászorulóknak,megtölstsék az iskola táskájukat,és még iskola buszt sem kapnak ha másik településre kell járjanak iskolába,ez a futóbolond gondolkozna mielőtt fröcsögi a Fost!
Aki Én
@ómió: Nem tanulnál meg néhány új magyar szót, te ostoba balfasz csicska?
Vagy ahhoz is totál hülye vagy, te unalmas balfasz?
Minden ilyen kommenttel csak azt igazolod, hogy segg buták vagytok.
telegdilaci
Azért ez a Futóbolond elmondhatná azt is hogy a Saját kampányukat kinek a pénzéből finanszírozzák,ez bizony közpénzből teszitek ami felháborítóbb mint az hogy ki és mennyit fizet a Baloldal kampányra,ez azért annyira aljas gyalázatos,hogy a más szemében meglátjátok a szálkát a sajátokéban nem látjátok meg a gerendát sem! semmilyen erkölcsi alapotok számon kérni a baloldal kampány finanszírozását,akik mindannyiunk pénzéből adófizetők pénzéből miliárdokból kampányolnak!
Lepényleső
...vélhetően azoknak szívesen odaadná,nem úgy a rablók kezébe,- mint eddig tette?
ómió
@Aki Én: Már a régi szavakat se ismered, bolsiék fajkreténje!? Késik az új donor kutyaagyad!?
Aki Én
@ómió: Nem tanulnál meg néhány új magyar szót, te ostoba balfasz csicska?
Vagy ahhoz is totál hülye vagy, te unalmas balfasz?
Minden ilyen kommenttel csak azt igazolod, hogy segg buták vagytok.
ómió
@Aki Én: De, ha egyszer az agydefekteddel a régi szavakat se érted, bolsiék fajkreténje, mit toporzékolsz!? Inkább az új donor kutyaagyadat sürgesd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.