Ő sem áll a csatlakozás megszavazása mellett.

Kövér László is megszólalt a svéd NATO-csatlakozásról: Nincs szükségünk ilyen szövetségesreMTI/Máthé Zoltán

Mint ismert, mostanra Törökország és Magyarország kivételével minden tagország jóváhagyta már Svédország NATO-csatlakozását. A kérdésben a törökök ősszel döntenek, a magyar kormány pedig egyre kevésbé tűnik úgy, hogy támogatni fogja a döntést.

Mint a 24.hu emlékeztet, az erről szóló vita azután lángolt fel ismét, hogy a kormánypárti sajtó felfedezett egy Az EU és a demokrácia címet viselő, a svéd közoktatásban is használt társadalomtudományi oktatóvideót. Ez Gulyás Márton megszólalásával indul, aki kijelenti, hogy Magyarországon a demokrácia 2010 óta lassanként megszűnt.

A napokban Szijjártó Péter külügyminiszter lengette be a svédek NATO-csatlakozásának további blokkolását a film miatt, a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely pedig a szerdai Kormányinfón beszélt arról, javasolni fogja Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetőnek, hogy a frakcióülésen vetítsék le a filmet, és utána döntsenek a kérdésről a kormánypárti képviselők.

Kövér László most a HírTV-nek elmondta:

Nem biztos, hogy ezt nekünk meg kell szavazni.

Sőt, a házelnök odáig merészkedett, hogy ezt mondja:

Olyan szövetségesre nekünk nincsen szükségünk, amelyiknek az a véleménye rólunk meg a mi hazaszeretetünkről, amit ez a kis film tükröz. Tehát mit keresünk mi egy szövetségben? Valaki nincs a helyén.

Forrás: 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Szükég...Kövérnek orvosra és nyugalomra van szükége, nekünk meg egy virtigli kormányra, parlamentre. Nem érdemes ezt a farkat kérdezgerni a szükségről ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
Kommunista söpredékek megint lejáratják az országot . Ez a lúzer is Kádárt szolgálta , az apja meg rákosit vöröskatona volt ezek akarnak valakiknek leckét adni ? Nagyon kevesek de nagyon !
jáger laszló
Ez volt a házmester verziója
Csak úgy a bajusza mögül L dörmögve
1 ember véleménye,de ez nem a teljes igazság korántsem!!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
Yoda69
Jol mondta Hofi: "ha kover elvtars megszolal, omlik a szar a pofajabol"
ómió
Szó, mi szó, aki minden mocskot képes ránk hazudni...!
kereső
amiről a hitványak nem szólnak. Ez a társadalomtudományi oktató film a 2018-as Sargentini jelentés után készült , melyet az EP 64%-os többséggel fogadott el.
Nem mellesleg én személy szerint szeretném Magyarországon a svéd oktatási rendszert, a svéd életminőséget- szociális hálót, a svéd demokráciát- ahol a parlamenti képviselők , és a kormány nem a "királyt" szolgálják", hanem az őket megválasztókat.
Kövér a már nagyon jól bevált- 2002 óta gyakorolt fideSS kommunikációt és gyakorlatot követi, megvádolja a svédeket mindazzal, amit a fideSS megvalósitott a 13 év alatt.
simmering73
"A svéd NATO-csatlakozásról szóló döntést nem Kövér, s nem a 135 gyáva ember hozza meg, hanem egyedül Orbán, aki Magyarországon mindenről egyszemélyben dönti. Ezt nevezik diktatúrának. Kövér szövege az uszítás, a gyűlöletkeltés és a propaganda része. Ennek ellenére, jogosan felmerül a kérdés, hogy Magyarország megakadályozhatja-e a svéd NATO-csatlakozást végleg. A válaszunk az, hogy nem. Ezt igazolja a legutóbbi NATO-csúcs, ahova kardcsörtetve rontott be Orbán, aztán amikor Erdogan kiegyezett az amerikaiakkal, azonnal hízelkedő üzemmódba váltott."
nepszava.us/megakadalyozhatja-e-magyarorszag-vegleg-a-sved-nato-csatlakozast/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.