Országos tájékoztató plakátkampányt indított a Momentum, hogy felhívja a figyelmet a kormány megszorításaira és arra, hogy a Fidesz-kormány felelős a magas inflációért – derül ki a párt közleményéből.

"Orbán Viktor havi 5 millióra emelte a saját fizetését" – országos plakátkampány indult
Fotó: Facebook/Momentum Mozgalom

Mint Facebook-bejegyzésükben írják, miközben a magyarok alig jönnek ki hónap végén a fizetésükből és soha nem látott inflációval találkoznak a boltokban a kormány hibája miatt, Orbán az egekbe – havi (bruttó) 5 millió forintra – emelte a saját fizetését.

Mindemellett egy honlapot is beindítottak, a koszorban.hu-t is, ami azt igyekszik érzékeltetni, hogy a Fidesz hibája a drágaság és a magas infláció.

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma 20:11 ☻ És mire van neked ilyen öntelt pofád, szarjankó! Arra, hogy Európa koldusháza lettünk és szégyen lett a világban magyarnak lenni a qrva anyátokba rohad gecik! Takarodjatok a redvás 3,14csábas és b+ még ti álltok feljebb! Börtönben rohadtok meg vagyonelkobzással! Több szerénységet várnánk el tőletek, mert amihez a román cigányod és bűnszervezete hozzányúlt az szarrá változott! A jövő nemzedék életterét zabálta fel ez a velejéig rohad gané bűnbanda, állami maffia! Ezért felelni fogtok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Nem a római magyar követség fizette Orbánék tengerparti ebédjének a számláját, hanem a magyar adófizetők! Az ő SZÉP-kártyáján van egy olyan zseb, hogy Magyarország lakosainak adóbevétele. Vendéglátás zseb. Most emeltük meg a fizetését bruttó 5,727 millió forintra havonta és egy rohadt éttermi számlát sem tud kifizetni nélkülünk, te geci? Ember most jöttem a pénztárcádból. Havi btruttó 5,727 milla a fizetése, legalább, ha elmegy egy ilyen helyre, amit jelen esetben nem helyeslek, amikor az ország nagy része ársapkás far-hátat zabál, legalább kifizetné b@zmeg saját zsebből. Hogy az istenb@ssza már meg. Ember most jöttem a pénztárcádból...
uploads.disquscdn.com/images/d0aacf2fff3432fc7ada047019434aa0e3ed92b236029f754c39807ef9fdb0dc.gif?w=800&h=305
Homárzabálás közpénzből Rómában...
twitter.com/MartinSzucsi/status/1611884441722306561/photo/1
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma 20:11 ☻ És mire van neked ilyen öntelt pofád, szarjankó! Arra, hogy Európa koldusháza lettünk és szégyen lett a világban magyarnak lenni a qrva anyátokba rohad gecik! Takarodjatok a redvás 3,14csábas és b+ még ti álltok feljebb! Börtönben rohadtok meg vagyonelkobzással! Több szerénységet várnánk el tőletek, mert amihez a román cigányod és bűnszervezete hozzányúlt az szarrá változott! A jövő nemzedék életterét zabálta fel ez a velejéig rohad gané bűnbanda, állami maffia! Ezért felelni fogtok!
Néro2
És és ? A szomszédja vagyonát meg 500 MILLIÁRDRA. Na ugye , hogy jó ember !
Nessy
Minő Isteni szerencse, hogy a jobboldali politikusok, és híveik csak az igazat, a színtiszta igazat mondják!
Ezodabasz
@Philip Marlowe: ma, 19:53 Napi filipke! Ez tényleg hihetetlen, ilyen nincs is ugyi gyökér? Mesélj mennyi a fizetése a dr miniszterelnök úrnak? Mennyi a fizetésük a közvetlen alattvalóinak? Nem ők szavazták meg saját maguknak a fizetéseiket???
Közpénzből van a "fizetésük" amiért az a munkájuk, hogy közpénzt lopjanak minnél hatékonyabb módon átláthatatlanul! Ez így szerinted rendben van és:DDD te tahó!
Ki az a magyar dolgozó aki megszavazza magának a fizetését?
percsi
Jó helyre megy az adónk! A nép szolgái a nép pénzén gazdagszanak.
A magas inflációt okozók bőségesen megemelik a saját bérüket, mellé még egy-egy ajándék kastély is jár, pedig az infláció nem is érinti őket, hiszen az egy gombóc fagylaltot is közpénzből veszik.
A tanárok béremelését viszont Brüsszeltől várják.
Luxus jachtot minden tanárnak!
gina
Van pofája,ez az amikor egy ilyen fajta hatalomra kerül , retkes patkány, remélem megdöglik
jáger laszló
Anikó biztosan nem tudott kijönni a kosztpénzből!!
+ is értem!!??
Azért éhezni nem éhezhetnek még ha kolostorban is vegetálnak..
Nem kehet folyton böjtölni!!.
csak ennyi
barátilag..
J.L.
Kovács Máté
ja ja basod 2022 ben a babszinhaz elfogadot egy modositast ami jorbán döntesere bizta az emelést a kormany tagok allamtitkarok emeléset ja+ jorbáné is egybol lett 33% basod
geci ner
Aki Én
@Philip Marlowe: Persze, hogy nem tudod követni. Hát ezt ugatom mióta...
kereső
Isten uccse nem sajnálnám a mindenkori miniszterelnöktől az 5 millió/hó fizetést, amennyiben az országért, és nem öncélúan az ország ellen dolgozna- mint az a tisztségéből következne. De orbán nem igy tesz- ő az ország ellen dolgozik, igy egy lukas két fillért nem érdemelne a "munkájáért"- neki kéne fizetni az országnak.
ómió
És ez még mindig nem éri el a Brüsszelbe delegált korruptbolsi hazaárulóink havi 6 milláját! És még a hazai bolsi tetübandának is "gurítottak" némi dollárt a hazugságpótláshoz a fényesre nyalt seggű nyugati kitartóik!?
csak úgy....
0rbánt ha teljesítmény bérben fizetnék, akkor fölkopna az álla, - még jó,hogy lopásból,hazudozásból,csalásból van egy kis mellékese!
Toller Béla
Ki a munkaadója ennek az öntevékeny genyának? Megtörtént a teljeítmények elismerése, tanusítása ? Volt kitúzés ? Hol az írásban, két példányban benyújtott portfolió ? És miért pont 5 mlla, miért nem 15 ? És miért havonta, miért nem hetente, vagy szükség szerint ? Elvileg vannak itt szabályok, de nem az a szabály, hogy nincs szabály !
balos
@Toller Béla: Mutyisztánban mindent szabad tiltani amit a pórnép szeretne,mert a vármegyékben újra az úr a fartúró!
Kapa1
" PEDIG VAN MEGOLDÁS. "...persze hogy van...,nem csak töketlenkedni, ahogy teszitek tizenéve...
Ezodabasz
@Toller Béla: Hát pont ez ez a baj! Ki az a hülye aki azért fizeti az érdekei képviselőjét, hogy az kizsákmányolja, átbassza és még örül is neki hogy fizethet ? A geci meg vigyorogva büszkélkedik, mert már bármit megtehet? Ennyi hülye nem lehet!
Ki a munkaadója ennek az öntevékeny genyának? Honnan van a pénz amit maguk közt osztogatnak?
Aki Én
@ómidióta a bolsi csicska: Te mindig olyan hiteles és felkészült vagy lopásból, efftársakból. Igazi szakember vagy e témákban.
Mondjuk valóban az autószerelő tud leghitelesebben beszélni az olajcseréről, mint bennfentes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.