Bakondi György Orbán Viktor belbiztonsági tanácsadója és hivatásos rettegő nagy napra virradt, a rettegés napjának ünnepére, hiszen éppen ma nyolc éve indítottak „attakot a migránsok” a röszkei határátkelőhely ellen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Az érkező "vendégmunkásokat" remélem virágcsokorral, és ünnepi dikcióval fogadja Bakondi elvtárs!
Eladott Ország
NEResztény utcai harcos a XXI. sz.-ban.
uploads.disquscdn.com/images/625b089d3d11a89de5d6df95559fc51bf11663cee4222b8e71589b9da134a346.jpg?w=800&h=479
Ne feledkezzünk meg szerelmetes barátjáról a mocsok görény Erdoganról, aki kicsit nagyobb volumenben, de ugyanezt az ipart űzi mármint hogy Putyin qrvája és ne feledkezzünk meg Vucsicsról sem. A csüngőhasú beleszart az EU-ba, és a migránsokat rátolta őket az osztrákokra, németekre, most meg újabban a szlovákokra, hogy úgyis oda akarnak menni. De hát mi vagyunk Európa védőbástyája! "Pintér Sándor belügyminiszter pár hónapja pedig az elengedett embercsempészek miatt magyarázkodott osztrák kollégájának" a "geci" elrendelte, hogy eresszük őket el, hát én eleresztettem őket.
balos
@Shikari: Értem,hogy nem érted,de akkor mire nyitsz pofát?Szereted ha teli szarják?Igényled a törődést csicskácska?
szegény hazám
Végeztem egy kis számolást a MI segítségével. Ezek szerint 2015-től 2023 Júliusig rendőrségi intézkedést történt 456 466 migránsal szemben. Ez átlagosan 53 702 főt jelent évente. A szépséghibája mindössze annyi a dolognak, és az átlag számításnak, hogy az első évben (2015) a migránsokkal kapcsolatos intézkedés 391 384 főt érintett. Akkor terelték a migránsokat Budapestre. Feltételezésem szerint azért, hogy tudja a malac a népet riogatni, legyen mi ellen harcot vívni. Ha megnézzük a fennmaradó időszakot akkor 7,5 év alatt 65 082 migráns akart szegény hazámon átvonulni, nem itt maradni, hiszen annyira még ők sem őrültek, hogy egy lepusztult társadalomban akarják új életüket elkezdeni. Ez átlag 8 678 főt jelent évente. Ebbe a kemény munkába önti kishazánk a milliárdokat vakondi elvtárs segítségével, és vívja sikeres harcát a kolostor malac.
Az adatokat a rendőrség honlapjáról gyűjtötte az MI.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.