Az Európai Parlamenti képviselő a Facebook-oldalán írt nyílt levelet. 

Ujhelyi István teljesen kiakadt! Szürreális élménybe keveredett Strasbourgban

Fotó: MTI/Kovács Attila

"Kifejezetten szürreális találkozóm volt a héten az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén: az úgynevezett Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) egyik képviselője keresett meg, hogy támogassam az általuk kezdeményezett petíciót, amely azt követeli az európai döntéshozóktól, hogy ne zárják el az Erasmus+ hazánknak járó forrásait, vagyis ne zárják ki a magyar diákokat és kutatókat a nemzetközi csereprogramokból.

Először még csak csodálkoztam, hogy a NIT miért nem inkább a Fidesz-kormányhoz fordul azt követelve, hogy hajtsa végre mielőbb a szükséges módosításokat az Erasmus-források elérése érdekében, de amikor kiderült, hogy a NIT hozzám bekopogtató képviselője épp most kezdi gyakornoki képzését a Fidesz-KDNP egyik EP-képviselője mellett, már világosabb lett a kép. De, kezdjük az elején!"


- írta a közösségi oldalán Ujhelyi. 

A teljes levelet itt lehet elolvasni.

Forrás: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
"A Fidesz tilosban parkolta le az autóját és most csodálkozik, hogy kerékbilincset kapott. Teljesen abszurd azt elvárni, hogy vegyék le a bilincset, dobják ki a büntetőcsekket, de az autó továbbra is maradhasson a tilosban, mert nekünk így kényelmesebb és különben is mi így szoktunk parkolni"

Mért gondolja a fidesz, hogy amit ők elcsesztek, azt az állandóan köpködött ellenzéknek kell helyrehozni. Hozza helyre aki okozta. Csak be kell tartani a sok évvel ezelőtt lefektetett szabályokat, és megoldódik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 16:31
A geci fideszed a kis diktátorral az élén baszta el,hozzák ők helyre.
Menőmanó
"A Fidesz tilosban parkolta le az autóját és most csodálkozik, hogy kerékbilincset kapott. Teljesen abszurd azt elvárni, hogy vegyék le a bilincset, dobják ki a büntetőcsekket, de az autó továbbra is maradhasson a tilosban, mert nekünk így kényelmesebb és különben is mi így szoktunk parkolni"

Mért gondolja a fidesz, hogy amit ők elcsesztek, azt az állandóan köpködött ellenzéknek kell helyrehozni. Hozza helyre aki okozta. Csak be kell tartani a sok évvel ezelőtt lefektetett szabályokat, és megoldódik.
kereső
Ha felvettek egy klubba, nem csak a felvételkor, hanem azután is be kell tartani klub szabályait. Orbán és a fideSS , ha nincs ezzel tisztában kérdezze tiborczot- az angol úri klub viselkedési normájáról.
Sziszifusz
@Szevasztok: 16:51

Na ezt jól "megaztmondtad" !!!
kereső
Engem az is "kiakaszt'", hogy az egyetemek vezetői- rektorok, akik magasan képzettek, ezt az egyszerű dolgot - kinek kell a klub szabályait betartani-nem képesek felfogni- ezért irkálnak leveleket "brüsszelnek". A másik dolog: az Erasmus+ programban való részvétel felfüggesztését az unió állam-és kormány főinek tanácsa rendelte el határozat formájában. Akkor miért is "brüsszelt" vegzálják? A határozat megváltoztatását- eltörlését az ET fogja megtenni- a 26 állam vezetője- amint helyreállnak a feltételek. Ennyit nem felfogni ???
izéke
@sgl: de a bolondok pénze az kellene nekik ;)
Thorba
@Shikari: Hát téged meg ki a fasz kérdezett?
Péter2
@Shikari: A hazaáruló a ti pártotok , tudod a jog kimondja " aki a hazájának nagy vagyoni kárt okoz, az már kimeríti a hazaárulás bűncselekményét ! Felzárkóztatási alap pénzének jó részének zárolása , Norvég pénz 77 milliárd stornózva , stb stb , Amúgy elmebetegnek tekintem azokat a személyeket , akik azért hazaárulózzák bármelyik politikust, aki nem áll bele . vagy nem fedezi a fidesz bűneit , disznóságait , mert a tisztességes ember nem teszi, csak a szellemi torzak " magyarán mondva , propaganda által szellemileg leépített mentálisan megbetegített véglények állnak ki a bűncselekmények és egyéb disznóságok mögött , végül is kormányuk erre használja őket ! Nem véletlen !
balos
@sgl: A savazós bácsi is kezdte aztán vénségére már inkább savazna,mint a nyilas apja!Ki tudja,hogy
NKF
Újhülye most milyen pártban tündököl?
ómió
De, ugye, megmaradtál a magyargyűlölő hazaárulók táborában, Újhülye efftárs!?
Nyírfa
Jó levél, István. Mekkora kontraszt: az Egységes Diákfront és a TIT (NIT) , és mekkora megszégyenülése a kis gyakornoknak, hogy a diákfront vezetői előtt lepleződött le, és sült fel.
Havanagi
@Nyírfa: Szerintem meg csak kóstolgatta Újhelyit,hogy megvehető-e?Náluk a pénz dominál,nem kell ilyen naivnak lennie Újhelyinek sem.Méghogy kezdő tanonc!Rafkósabbak és fertőzöttebbek ezek annál!
Nyírfa
@Havanagi: Lehet, hogy provokáció volt, lehet, hogy bepróbálkozott, hátha. Akár így, akár úgy, ő húzta a rövidebbet.
Havanagi
@Őrnagy: A fitymákhoz képest kiugróan tehetséges politikus.Jön az uniós pénz? Na,ennyire tehetséges.A fidesz csürhe mindenkit lenéz,aki nem szajkózza az ő hazugságait,akinek más a pártállása.Eljön még az az idő,hogy mindenért meg kell nekik fizetni.
simmering73
@Szevasztok: Tik vagytok parasztok
Dikmá szevasztok...
jáger laszló
Ez nem szürreális!!
Ez a realitás!! Kihez forduljon a gyakornok,ha nem az EP egyik legbefolyásosabb személyééhez,mint Újhelyi Pistához,hogy segítsen!!!??
Hát ide jutott a fidex!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.