Kövér László házelnök azt mondta Bayer Zsolt műsorában a Hír TV-n, hogy Magyarország jobbik fele gyűlt a Fidesz köré az elmúlt három évtizedben, és az tartja hatalomban tizenhárom éve.

Kövér szerint akik nem a Fideszre szavaztak, azok Magyarország rosszabb felét jelentik – Kiakadt a DK
Kövér László, az Országgyűlés elnöke érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

Ezek szerint az az ötmillió magyar választópolgár, akik tavaly tavasszal nem szavaztak a Fideszre, Magyarország rosszabb felét jelentik a fideszes házelnök szerint.

A Demokratikus Koalíció azonnali bocsánatkérést követel Kövér Lászlótól! A DK szerint sem a fideszes házelnök, sem más nem teheti meg, hogy a saját pártjával szemben álló magyar választópolgárokat rosszabbnak tartja, mint saját támogatóit!

Még akkor sem fordulhat elő ilyen, ha Kövér Lászlótól végül is már az is "jellemfejlődés", hogy legalább nem azt kérte a kormány kritikusaitól, hogy akasszák fel magukat, mint bő húsz évvel ezelőtt.

A DK azt követeli, hogy Kövér László kérjen bocsánatot attól az 5 millió magyartól, akiket Magyarország rosszabb felének tart! A DK szerint egy tisztességes, demokratikus, európai országban minden ember egyformán értékes és mindenki véleménye ugyanannyit ér – egy ilyen Magyarországért dolgozik a DK.

Forrás: MTI-OS

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Akkor most oda a 2/3 ?? Ha csak az ország egyik fele szavazott a fideszre, de még annyi se, akkor hogy lett ebből 2/3 ?

Ja tudom, választási csalással, a csalások sorozatával amire ez a kövér disznó oly büszke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió a buta bolsi csicska: Nem érted, igaz balfasz. Az ország egyötöde fideszes, a többi nem. (csalásokkal, megtévesztésekkel, hazudozással, korlátlan közpénzállománnyal...)
Ennyi!
Dr. Proktor
@Maccska: De tudod miért járt az az érdemrend, megérdemelted?
C_3PO
Azokkal semmi gond, akik nem a Fideszre szavaztak! Azokkal sincs gond, akik a Fideszre szavaztak! Legalább elmentek a választásokra!
Azonban, aki otthon maradt...
ómió
@AkikretÉn efftárs: Már a soha nem szavazókat se tudod értelmezni!? Totál "elcsökött" az agyad!?
anyuci
Egy normális országban egyetlen politikus sem tehetne ilyen kijelentést ! Ez köztörvényes bűncselekmény !
TASzSz
Belemagyarázás!

"A DK azt követeli, hogy Kövér László kérjen bocsánatot attól az 5 millió magyartól, akiket Magyarország rosszabb felének tart! "

Nem ezt mondta Kövér! Ezt a DK mondta! Ráadásul ennek az 5 milliónak nagy része (kb. 3) el se megy szavazni! Tehát nincs kitől bocsánatot kérni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.