Kövér László házelnök azt mondta Bayer Zsolt műsorában a Hír TV-n, hogy Magyarország jobbik fele gyűlt a Fidesz köré az elmúlt három évtizedben, és az tartja hatalomban tizenhárom éve.

Kövér szerint akik nem a Fideszre szavaztak, azok Magyarország rosszabb felét jelentik – Kiakadt a DK
Kövér László, az Országgyűlés elnöke érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy-kúriához 2023. szeptember 9-én. MTI/Máthé Zoltán

Ezek szerint az az ötmillió magyar választópolgár, akik tavaly tavasszal nem szavaztak a Fideszre, Magyarország rosszabb felét jelentik a fideszes házelnök szerint.

A Demokratikus Koalíció azonnali bocsánatkérést követel Kövér Lászlótól! A DK szerint sem a fideszes házelnök, sem más nem teheti meg, hogy a saját pártjával szemben álló magyar választópolgárokat rosszabbnak tartja, mint saját támogatóit!

Még akkor sem fordulhat elő ilyen, ha Kövér Lászlótól végül is már az is "jellemfejlődés", hogy legalább nem azt kérte a kormány kritikusaitól, hogy akasszák fel magukat, mint bő húsz évvel ezelőtt.

A DK azt követeli, hogy Kövér László kérjen bocsánatot attól az 5 millió magyartól, akiket Magyarország rosszabb felének tart! A DK szerint egy tisztességes, demokratikus, európai országban minden ember egyformán értékes és mindenki véleménye ugyanannyit ér – egy ilyen Magyarországért dolgozik a DK.

Forrás: MTI-OS

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Akkor most oda a 2/3 ?? Ha csak az ország egyik fele szavazott a fideszre, de még annyi se, akkor hogy lett ebből 2/3 ?

Ja tudom, választási csalással, a csalások sorozatával amire ez a kövér disznó oly büszke.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Akkor most oda a 2/3 ?? Ha csak az ország egyik fele szavazott a fideszre, de még annyi se, akkor hogy lett ebből 2/3 ?

Ja tudom, választási csalással, a csalások sorozatával amire ez a kövér disznó oly büszke.
Eladott Ország
Elmész te a qrva anyádba, idióta barom! Az erdélyi dugi villácskával vajon mi van? Nagyon lapít a bajszos hulladék! Ezért feleni fogsz szarházi!
uploads.disquscdn.com/images/7d38a9be37f016697e08123d6c9145d748557412bb49e234534a82a8a696bef1.jpg?w=800&h
Ennek az országnak már nem kurva mindegy? Ez most a legkisebb baj, miközben a luciferisták és illuminátusok megtámadták Kövér László maradék agysejtjeit, na, az durva!
uploads.disquscdn.com/images/6841b900422ea8a4dfbfce4d8fdba18c56e984feeebf0c74d4e6322f0ef3646b.jpg?w=800&h=495
Kövér László: "A magyarországi balliberális ellenzék nem a magyar nemzet része, semmiben sem különböznek Rákosi Mátyástól vagy Gerő Ernőtől."
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296483069_510116474249883_9104780677978210164_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=6a0516&_nc_ohc=BhPR7RESjP4AX_XN7Cg&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBdRyKda7d1r_PdouzbaFv-bdy9_-X2fWjqu_SBwUx1ug&oe=650E0563
jáger laszló
Kövér doktor diagnózisa
Akik nem a fidexre szavaztak azok MO rosszabbik felét jelentik
A házmesterünknél +állt a józan ész!! Bátran mondhatni +hülyült A bajsza teljesen L vette,leszívta az eszét!!
Tényleg hiányzik az OPNI!!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
És ez házelnök. És az "ellenzék" ehhez asszisztál. És mit csinál a társadalom? Mit tesz az az 5 millió szavazó?
Kovács Máté
basod nem lesz mindig igy nagy a pofatok az utobi idöben
ja basod szarjatok egymas nyakába a kolostorban örömötökben
fasszopo ner
kakukkmadár
Tipikus pszichopata, ugrasszuk össze az ország két felét, aztán kenjük az egészet Gyurcsányra. Amúgy szerintem vannak házelnökök és elmebeteg házelnökök, kiváncsi lennék, hogy a "rosszabbik" féle szavazók melyiket gondolják rólad laci bá'?!
namihami
@human: 15.46: Nem, itt a hungarizmus alakul! Ami nem jobb, csak primitívebb! Olyan ""hungarikum"" !
simmering73
Be kéne már varrni a száját ennek az őskommunista tuloknak. Mostanában olyan aktív, mint a Domestos Zero vécé gél.
www.kepfeltoltes.eu/images/2023/09/18/590k_teles_lancelot.jpg
Péter2
@KisTehen: Meg is látszik az 5szöri orbáni országbitorlás az ország gazdasági, pénzügyi , nemzetközi megítélés tekintetében elég siralmas a helyzet ez az ország ilyen mélyen még nem volt a " rendszerváltás " óta ! Az öt x 4 év országrombolás anyagi , demográfiai erkölcsi helyzetét utánatok rendbe tenni , az legalább 50 év lesz , ha még lehet de lehet már késő!
Nessy
Legutóbb az összes szavazó 50% -a szavazott fideszre, beleértve a félmillió , milliárdokkal támogatott ellenőrizetlen, levélszavazót, akik nem vállalják a döntésük ódiumát! Kövér elvtárs! Kevesebb Rákosi beszédet olvasson!( Aki nincs velünk, az ellenünk!)
colibri
Ez hülye! Hülyének született, hülyén él és hülyén fog meghalni! Reménytelen!
kereső
Nem baj kövér elvtárs. Mi a "rosszak, akik nem részei a nemzetnek", mi maradunk Európában, de te , te büdös szájú görény mehetsz kipcsakisztánba, vagy kinába- te nem vagy magyar, te egy hitvány senkiházi vagy.Én, az ezek által kiirt "választáson"- többé nem veszek részt. Nekem ez a parlament nem a parlamentem, ez a kormány nem a kormányom. Az a parlamenti képviselő aki ezekkel még szóba áll, az engem nem képvisel.
geopapa
Az ország második számú közjogi méltatlansága komoly problémával küszködik: hogyan felejttesse el KISZ KB kitüntetettkénti munkásságával terhelt múltját. A Fidesz bőven rakva hasonló pálfordulókkal, akad, aki egyszerűen elhallgatja, Lacánk agresszív epeömlésekkel próbálja elmosni. Viktor majdcsak rászól: nehéz idők járnak, ilyenkor simogatni kell a nép lelkét, ez a leszólás pedig csak apasztja a tábort.
Totem
Jókat szoktam kuncogni Köteles-Kövér elvtársúr freudi elszólásain... Ismert, hogy aki mást kritizál, magáról beszél egyszerűen abból az okból, hogy mindenki magából indul ki. Szóval nevessünk ezen az alacsony érzelmi intelligenciájú (EQ) alakon.
Nessy
Drága Kövér elvtárs! Ha csak a fideszre szavazók, meg a levelezőtagozatosaik adójából kellene biztosítani a maguk és az oligarcháik jólétét, urizálását, bajba lennének!
jáger laszló
A házmestert/lakók képviselőjeként régen azért tartották,hogy a ház érdekeit képviselje és ne uralkodjék,basáskodjék a ház lakói fölött!!
Nos ma is így kéne ,hogy viselkedjék!!!
csak ennyi
barátilag J.L.
Juhász István
Ő állandóan támadja Dobrev Klárát, a NAGYAPJA miatt / Apró Antal /, de arról bölcsen hallgat, hogy az ő nagyapja az " 1956.-os ELLENFORRADALOM leverése érdekében kifejtett munkássága " miatt kapott szocialista hazáért érdemmrendet, és evégett a Lacika... felvételi vizsga NÉLKÜL juthatott be az egyetemre.
balos
@Totem: Hát azért inteligenciáról esetében beszélni vicc!Különben is a fideSSes kultúrhák már csak ilyenek!Viszont jól érzik magukat az Általuk megszavazott disznóólban a szaron rugózva!Ha kemény még élvezik is!
Yoda69
Utoljara a hitleri naci nemetorszagban volt hasonlo fajelmelet.
Tudjuk mi lett vege. A mocsok komcsi ivadekot ki kellene zarni a kozeletbol, de jobb lenne bezarni egy elmegyogyoba.
Toller Béla
Lehet modani, roszabb fele vagyunk, de nem egyenesen idióták, mint ti ! Debil bagázs ! Amúgy a tények gy cseppet sem zavrnak, igaz ? Csőd csőd hátán, semmi sem sikerül nektek, senki nem áll szóba veletek a kulturáltabb szekciókban...de nektek áll zászló, szép a mellényed, félkegyelmű ! Olyan tütgabis, ha ez mond neked valamit ...
telegdilaci
@Peller Anikó:Úgy is lehet mondani hogy akik a Fideszre Szavaztak,a Maffiózókat támogatják akik szétlopták az Országot!
ómió
A soha nem szavazókat, akkor, az efftársak most is "bekeverik"!?
Aki Én
@ómió a buta bolsi csicska: Nem érted, igaz balfasz. Az ország egyötöde fideszes, a többi nem. (csalásokkal, megtévesztésekkel, hazudozással, korlátlan közpénzállománnyal...)
Ennyi!
Dr. Proktor
@Maccska: De tudod miért járt az az érdemrend, megérdemelted?
C_3PO
Azokkal semmi gond, akik nem a Fideszre szavaztak! Azokkal sincs gond, akik a Fideszre szavaztak! Legalább elmentek a választásokra!
Azonban, aki otthon maradt...
ómió
@AkikretÉn efftárs: Már a soha nem szavazókat se tudod értelmezni!? Totál "elcsökött" az agyad!?
anyuci
Egy normális országban egyetlen politikus sem tehetne ilyen kijelentést ! Ez köztörvényes bűncselekmény !
TASzSz
Belemagyarázás!

"A DK azt követeli, hogy Kövér László kérjen bocsánatot attól az 5 millió magyartól, akiket Magyarország rosszabb felének tart! "

Nem ezt mondta Kövér! Ezt a DK mondta! Ráadásul ennek az 5 milliónak nagy része (kb. 3) el se megy szavazni! Tehát nincs kitől bocsánatot kérni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.