Dąbrowa Górnicza városában a parókián rendezett szexpartit a katolikus egyház papja. Az összejövetel viszont annyira vad irányt vett, hogy a meghívott férfi prostituált egyszer csak elájult. Az igazi botrány azonban amiatt keletkezett, hogy a pap, Tomasz Z. félve a következményektől, elállta a mentők útját, akik egészen addig nem tudtak bemenni a lakásba, amíg a rendőrök erőszakkal meg nem nyitották az utat. A hatóságok eljárást indítottak az ügyben, mert a törvény bűncselekménynek tekinti, ha valaki nem nyújt segítséget egy egészségügyi vészhelyzetben lévő személynek. Akár háromévnyi szabadságvesztés is kiszabható ilyen esetben.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Menőmanó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Aztán csodálkoznak, ha nincs bizalom az álkeresztény egyház irányába?
Magyarországon meg besímulnak a maffiaállam mellé. Annak a tagozataként működnek, helyenként meg velük együtt lopják a közpénzt...!!!
Aljas banda ez is...!!!
rakitics41
Orgia és lengyel pap?Nincs itt valami elírva?A papok is szoktak orgiázni, és ezt megírják a, lengyel lapok?Na hát !Micsoda sajtó szabadság, micsoda hírközlés.Nálunk is lesz egyszer egy ilyen, vagy csak vágyakozva bámuljuk a lengyeleket?
Aki Én
A legnagyobb szemfényvesztő, hazug, ingyenélő, káros buzibagázs.
Ezodabasz
Undorító az álszent egyház és a hazug politika külön-külön is, de a "házasságuk" egyenesen irritáló, vérlázító és kiábrándító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.