Az október 22-i argentin választások előtt lemondásra kényszerült Martín Insaurralde, a kormánypárt egyik ismert politikusa. 

Jachtozás miatt veszíthet el mindent egy politikus

Nyugi, nem NER-es. Forrás: 444

Insaurralde azoknak a fotóknak köszönheti bukását, amiket a barátnője készített róla egy spanyolországi nyaraláson, távol a hazáját sújtó gazdasági válságtól.

Insaurralde Buenos Aires tartomány kormányzójának kabinetfőnökeként lett volna az Igazságosság Párt (Partido Justicialista – PJ) jelöltje az egyik legnagyobb választókerületben. A kormányzó, Axel Kiciloff az ország egyik legbefolyásosabb politikusa, akinek nem biztos az újraválasztása, ezért nem engedheti meg magának az Insaurralde körül kirobbanó botrányt.

A többgyerekes, 53 éves Insaurralde jelenlegi barátnője egy influenszer-színésznő-manöken, Sofía Clerici. A nő elkövette azt a hibát, hogy nyilvános Instagramján gondosan dokumentálta az Insaurraldéval közös nyaralását Marbellán – írja a 444.

Az azóta privátra állított Instagram-fiókon már nem láthatók a képek, Clerici Twittere viszont még mindig nyilvános, így ott meg lehet tekinteni a közös jachtozást, valamint mindenféle drága Louis Vuitton-táskákat és Cartier-karkötőket is.

Az argentin média, közvélemény és politika azonnal ugrott, amint észrevette a képeket. Az éves szinten több mint 100 százalékos inflációval sújtott ország, saját történelméhez képest is súlyos gazdasági válságban vergődik. A lakosság 40 százaléka minősül szegénynek, és a többiek jelentős része is komoly anyagi nehézségekkel küzd.

Így gyorsan vezető hír lett mindenhol, hogy Insaurralde és barátnője mennyiért béreltek hajót (napi 8400 euro, több mint 3 millió forint), és mennyibe kerültek Clerici táskái, egyéb kiegészítői (darabonként is még több). Az is gyorsan nyilvánvaló lett, hogy Insaurraldénak hivatalos politikusi fizetéséből akkor sem lehet erre elég pénze, ha évek óta nem eszik.

A politikus előbb Buenos Aires-i kabinetfőnöki posztjáról mondott le, majd hétfőn bejelentette, hogy mégsem indul az október 22-i választáson. Még nem világos, hogy teljesen kiszáll-e a politikából.

Forrás: 444
Fotó: 444

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ilyesmit csak a kuka magyarok néznek el a habzsidözsi, tolvaj politikusaiknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Ezodabasz: 0rbán egy nagy és tehetséges tolvaj és színész , nem vele van a probléma többnyire,inkább a gügye közönségével akik mindent benyalnak neki és haggyák magukat töle megvezetni.
Ezodabasz
@Peller Anikó: ma, 20:33 :)) Nem nálunk történt. Ott is Fannak a fideSSesek.
...bár itt is vannak hasonló események.
Nessy
@Peller Anikó: Nem nálunk esett meg ily eset! Az egyik indul polgármester jelöltként, a másik miniszter, a harmadik még több állami pénzt zsebre vágó oligarcha! És még akiket épp nem fotóztak le! Elvégre övék az ország, a hatalom!
Yoda69
Ott legalabb van kovetkezmenye, az ilyesminek. Nalunk a NER lovagok akkor se buknak ha kiderul roluk, hogy kurvapecerek, noverok, pedofilok, vagy eppenseggel buzik. Siman megy minden tovabb, par ev mulva pedig meg nagyob hatalmat kap az illeto bukott politikus

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.