Sólyom László volt köztársasági elnökre emlékezett az Országgyűlés hétfői ülése kezdetén, majd a napirend előtt felszólaló képviselők a természetvédelem leépítéséről és a magyar-szerb határ megvédéséről beszéltek.

Toroczkai nekiment Orbánéknak: Kiadná a tűzparancsot a határon, a migránsokat pedig táborokba zárná

Kövér László, az Országgyűlés elnöke elmondta: vasárnap értesültek a hírről, hogy életének 82. évében elhunyt Sólyom László, "a kiemelkedő jogtudós, az Alkotmánybíróság első elnöke, Magyarország egykori köztársasági elnöke, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja".

Kiemelte:

Sólyom László elsősorban jogász volt, az állam- és jogtudomány kandidátusa, a tudomány doktora, számos hazai és külföldi egyetem tanára, magyar és nemzetközi jogásztársaságok elismert tagja. Tudományos munkásságának megkoronázásaként élhette meg, hogy a rendszerváltozáskor a demokratikus jogállami intézményrendszer egyik alapköveként létrehozott Alkotmánybíróság tagja, elnökhelyettese, majd elnöke lett – idézte fel.

Toroczkai László (Mi Hazánk) kijelentette: a magyar-szerb határ közelében anarchia van, migránsokból álló bűnbandák vették át az irányítást, rendszeresen tüzelnek a magyar határt védőkre. A rendőrök azt a parancsot kapják, hogy menekülniük kell, amikor a migránsok lőnek, így viszont az ott élőket magukra hagyják – mondta.

Hangsúlyozta:

be kellene ismerni, hogy nem működik a rendszer, elfogadhatatlan, hogy a határátkelőn órákat várakoznak az emberek, a bűnszervezetek azonban azonnal átjutnak a határzáron.

Oda kellene vezényelni a határra a honvédséget, viszonozni kellene a tüzet, a külföldi embercsempészeket vissza kellene zárni a börtönökbe, a migránsokat pedig zárt táborokban kellene elhelyezni – sorolta.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára minderre úgy reagált:

Európában Magyarország tudja a legjobban megmutatni, hogyan kell hatékonyan megvédeni a határt. Akik nyitottá akarják tenni a határokat, azok az embercsempészek oldalára állnak, ez pedig elfogadhatatlan, mert fontos, hogy minden ország maga dönthesse el, kikkel akar együtt élni, hogyan képzeli el a jövőjét – mondta.

Közölte:

a képviselő azzal, hogy azt javasolja, helyezzék el zárt táborokban a migránsokat, azt is ajánlja, hogy itt regisztrálják őket. Azonban az az ország, amely először regisztrál egy migránst, az vállalja a felelősséget érte – magyarázta.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Mocskos NÁCI férgek ezek.
Igaz 2011-ben azt írták: a Fidesz fasiszta államát a Jobbik (ma már Mi Hazánk) Náci diktatúrája váltja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
Mocskos NÁCI férgek ezek.
Igaz 2011-ben azt írták: a Fidesz fasiszta államát a Jobbik (ma már Mi Hazánk) Náci diktatúrája váltja.
jáger laszló
Tóth bajtárs lövöldözzön inkább a verebekre, azok csak csiripelnek ,de nem lőnek vissza!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@Horizont:Én is hasonló véleményen vagyok Torockaival,az elfogadhatatlan,hogy ezek a bűnözők erőszakkal betörnek az Országunkba és még lövöldöznek is honnan van nekik egyáltalán fegyverük? én amikor Katona voltam ott azt oktatták hogy ha a helyzet úgy hozza először lőni azután felszlólitani az illetőt,azután állapítsák meg melyik volt előbb ezekkel az erőszakos bűnözőkkel is hasonlóan kell el bánni! ezeknek a migránsoknak a többsége kizárólag a jobb élet reményében indult el a hazájából,legtöbbük életerős Fiatal férfiak,ha háború van a hazájukban,maradjanak otthon védjék meg a hazájukat,ne meneküljenek!
Fenyöfa58
@telegdilaci: Szuper csapat!!! Az öreg VÉRBIRÓ az AKASZTATOTT ,AZ UNOKA LÖVET !!! ÉS TE ???
Yoda69
@telegdilaci: Jo nagy barom vagy. Beszoptad fideSSes propagandat. Nincs semmi ilyesmi a hatarokon. torockai csak tullicital orbanon, hogy behuzza a szelsojobbos naci szavazatokat.
Pálinkás Pál
@Horizont: az,hogy a többi nem jön, és nem párat, mindet aki illegálisan akar bejönni..már a tengerren lőni kéne az embercsempész hajókat, nem menteni őket...
Pálinkás Pál
@Horizont: az embercsempészek a migránsok max 10 százalékáért felelősek..
Dr. Proktor
2006-ban nem örült volna egy tűzparancsnak...
balos
@Horizont: Tudod ezt a javaslatot 1 kétlábon járó jövendő tömeggyilkos mondta,aki ha a hatalom "trónja" közelébe kerül még a magyar entitást is "kiszemezgeti"!
Aki Én
@Shikari: ...akkor én el is köszönnék tőled. Ezekben a táborokban nem fogsz tudni ideírogatni.
Dr. Proktor
@Pálinkás Pál: Kurmányunk "en gros" hozza be a munkásoknak álcázott migránsokat...
Pálinkás Pál
@Dr. Proktor: az ugyanolyan bűn,mint beengedni őket,és nem minimum visszatoloncolni európából...
Eladott Ország
Orbánék készülnek a következő választásra, ott már az akciós csirkefarhát lehet nem lesz elég, kellenek a koalícióba a karlengetős nácik is a fasiszták mellé. Ez a Toroczkai tulajdonképpen a fidesznek dolgozó ügynök és rendőr vamzer. Toroczkai Tóth Lacika igazán szégyellhetné amiért egy kisebbségitől (réti néger) kapja a lóvet, vagy ilyenkor nem kell igazmagyar, heteró feher embernek lenni?
csak úgy....
laci sem esett messze a tutsek gusztitól...
Nessy
@Horizont: A Mi Hazánk egyébként a fidesz szatellit pártja,.aki képviseli az agresszív szélső jobboldali véleményüket!
Nessy
@Horizont: kellenek a lebutított, rettegésben tartott szavazók! Még nincs elég gyűlölet minden, és mindenki iránt kis hazánkban! Kell még egy kicsit fokozni, Isten és a klérus áldásával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.