Varga Judit (Fidesz) a közelmúlt legnagyobb brüsszeli korrupciós ügyeiről beszélve hangsúlyozta: a 2024 második felében felálló magyar elnökség zászlajára tűzte azt, hogy a jogállamiság elveit az intézmények működésén is számon fogja kérni.

Varga Judit szerint a korrupció lassan Uniós alapértékké válik Brüsszelben
Fotó: Varga Judit / Facebook

Elég volt abból a gyakorlatból, hogy csak tagállamokról írhatnak "zsaroló jogállami jelentéseket", és közben az Európai Parlament, amelyet ötévente megválasztanak és teljesen elszámoltathatatlan, visszahívhatatlan, megszegi ezeket az elveket

- mondta.

Itt az ideje annak, hogy a jövő évi EP-választásokkal új időszak kezdődjön, és az európai választópolgárok végre elzavarják a migrációt támogató, és "nemzetközi NGO-k által túszul ejtett" baloldali brüsszeli politikusokat

- fogalmazott.

Varga Judit azt mondta: a helyükre pedig olyan konzervatív többséget kell küldeni, amelyek a magyar és az európai nemzeti érdekeket fogják képviselni, visszahozzák azt az Európát, amely az erős nemzetek erős szövetsége, erős keresztény Európa

Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériuma parlamenti államtitkára válaszában kijelentette: Brüsszelben a korrupció már odáig fajult, hogy nem lepődne meg, ha baloldali brüsszeli politikusok "a csillagokat is eladták az unió zászlójáról".

Brüsszel elvesztette minden erkölcsi alapját arra, hogy kioktasson, számon kérjen és "jogállami maszlagba bújtatott, mondvacsinált okokra hivatkozva zsaroljon" szuverén tagállamokat. Ennek ellenére folyamatosan ezt teszik, és visszatartják a Magyarországnak és Lengyelországnak jogosan járó fejlesztési forrásokat.

Kiemelte: a nemzeti kormány mindig a magyarok érdekeit fogja képviselni, kiállnak a migrációt elutasító álláspont, az ország szuverenitása és minden más kulcsfontosságú ügyben képviselt véleményük mellett.

A korrupció lassan Uniós alapértékké válik Brüsszelben! Változásra van szükség. Itt az ideje, hogy egy új időszak kezdődjön a jövő évi európai parlamenti választással!

- olvasható Varga Judit bejegyzésében.

Forrás: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Az elefánt seggén nincs olyan vastag bőr ,mint ezeknek a pofàján..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""Igyál mégegyet és fogd rá a nyuszira!""
Nessy
Kicsit vulgáris hasonlat. Bocsi! Templomban fingani és a szentekre fogni!
jáger laszló
Juditka a számonkérő aki máris félrebeszél!!
És még ő beszél a korrupcióról a volt i- gazságügyi miniszter!!!??
A Volner ügy háttér embere!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
J.L.
Clavigo
Az elefánt seggén nincs olyan vastag bőr ,mint ezeknek a pofàján..
Qqberci
Nem kéne inkább a Völner - Schadl ügyről zenélni?...
csak úgy....
@KisTehen: a korrupt tolvaj juci védelméböl neked mi csurran-csöppen? -szerintem semmi mert te csak egy éhenkórász halandzsa csálinger csóró! :)
human
Ki is mondta?

"Amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája"

A fideszes Századvég intézettől Lánczy András mondta.

De itt egy másik Századvéges:

„A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a »polgári Magyarország« hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarország valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés” – nyilatkozta lapunknak G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai igazgatója.

Fideszesek! Képmutatóak vagytok és még csak nem is szégyenlitek.
Nyírfa
Nehezményezem, hogy nem szakad rá a plafon az EU pocskondiázása közben. Arról a féléves elnökségről pedig ez a tróger kormány ne álmodozzon, mert ahhoz újra kellene születniük. Pont.
Menőmanó
Jocó, mért nem otthon sepregetsz? Ki se látszol a saját szemetedből.
csak úgy....
a hibbant magyaroknak a rendszer váltás óta még mindíg nem esett le,hogy a politikusaik az ö alkalmazottaik és nem fordítva!
Péter2
" Varga Judit szerint a korrupció lassan Uniós alapértékké válik Brüsszelben " amit elfelejtett hozzátenni , mióta oda bekerült a fidesz frakciója , na lássuk egyben , ahogy valós legyen a dolog , Varga Judit szerint a korrupció lassan Uniós alapértékké válik Brüsszelben mióta oda bekerült a fidesz frakció !
csak úgy....
@KisTehen: látom ... nem tudod megállni, hogy a hülyeségedet told, birka :)
csak úgy....
egy schadolos,völneres nöt küld a fidesz jövöre az eu. parlamentbe ? :)
simmering73
Van bőr a pofáján ennek a mocskos némbernek.
simmering73
@KisTehen: Ritka nagy hülye vagy te Bimbó. Hozzád képest a durbincs atomfizikus.
csak úgy....
@simmering73: ...mint minden jól fizetett fidesz ribizlinek!
csak úgy....
"Júlia nem volt erős, vagy több mi nálunk
Júlia nem volt se jó se szép
Most Júlia nem akar a földön járni
Fölszállt inkább a fejünk fölé"
rakitics41
Úgy látom hogy Varga Judit látására és hallására valamint tudására az EU pozitív hatással volt, mert a korrupciós ügyeket itthon nem vette észre pedig a szeme előtt zajlottak az ügyek, majdnem kiütötték a szemét!Ő volt az aki valahogy a balatoni üdülőjére jogtalanul vette fel a CSOK-ot amit azután visszafizetett amikor kiderült a baj,és rápirítottak.Az ő minisztériumában, az igazságügyben , majdnem csak gazságügyet írtam, az államtitkárával és vele is tárgyalt az a S.György akik a végrehajtók kinevezését intézte a minisztériumában az érintettek szerint nem kevés pénzért, amiről ő azt mondja hogy nem is tudott!Ö volt se lát se hall Dömötör helyett Judit.Kimenekült az EU-ba hogy ne legyen itthon szem előtt és azonnal megjavult a látása , a korrupció elleni észlelése, érzékelése,szóval az erkölcsi érzéke mert rögtön tudta hogy el kell ítélni az olyan magatartást amelyet itthon észre nem vett.Bravó Judit !Nagyot fejlődtél !Most már remélem hogy itthon is jobban látsz.
Aki Én
Európa legkorruptabb kormányától ez valami szakmai állásfoglalás?
Yoda69
Ennek a luvnyanak aztan van bor a pofazmanyan. Az evtized, de talan az elmult 50 ev legnagyobb korrupcios ugye pont az iranyitasa alatt levo volnerpalnal csucsosodott ki. Sejtheto hogy varga is benne volt a buliban, ezert tettek at ot hirtelen Brusszelbe.
ómió
Azt látta, hogy Euroval teli bőröndöket cepeltek megint az efftársak!?
Ezodabasz
Furcsa emberi tulajdonság a korrupció, de érthető:)) Aki részt vesz benne azt nem zavarja...jól van az úgy.
Aki Én
@ómió: Igen, azt látta, hogy euroval teli bőröndöket cipeltek megint az efftársai!
gina
Ezt állitja a legnagyobb tolvaj OV rib@nc
ómió
@Aki Én: Már a saját tetvesbolsi efftársaid felismerésére is képtelen vagy, szarkupac efftárs!? Már Internacionálé-harsogás közben is!? Akkor, miattad a tolvajbolsi bandád bőröndökben is lophatja a pénzt! Így könnyű másokra hazudnod! Igaz, szarkupac efftárs!? Az elmeosztályról direkt ezért kaptál kimenőt!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.