Győzikét és családját a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen szurkolók százai szidalmazták, miután kiszúrták a VIP-szektorban – írja az RTL.

Fideszes g*cike – Szurkolók százai alázták meg Győzikét

A zenész és tévés celeb vasárnap látogatott el az ominózus rangadóra, ahol a lap információ szerint hajdúsági drukkerek szidalmazni kezdték őt, miután kiszúrták a VIP-páholyban. A lap úgy tudja, a mintegy 450 fős debreceni tábor felől a következő gyűlölködő rigmusok érkeztek Győzike irányába.

Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet

– mondta el Gáspár Győző, vagyis Győzike a Blikknek, miután rasszista szurkolók kórusban szidták őt és családját a Ferencváros–Debrecen NB I-es labdarúgó-mérkőzésen vasárnap.

Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Győzike, Győzike, fideszes g*cike.

- üvöltötték neki.

Az egyik, helyszínen tartózkodó szurkoló azt mondta: „szürreális volt a jelenet, sokan nagyon kellemetlenül érezték magukat, nem csak Győzőék.”

A drukkerek figyelmét a Groupama Aréna hangosbemondón felhívta a sportszerű szurkolásra, illetve a VIP-szektorból is rájuk szóltak, hogy hagyják abba, ám mindez nem segített, pedig a biztonságiak is a helyszínre érkeztek. 

Forrás: RTL

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@ómió: Nagy marhaságot írtál ! Ezek szerint nem tudod, hogy a 00 IQ-val rendelkezők Kubatov fradistái meg az Orbán-hívő trollok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Bolsi szarkupacok százai már fradi meccset is néznek!?
telegdilaci
@sgl: Nekem ettől a két görénytől felfordul a gyomrom,látni sem bírom ezt a két bohócot,hiába összenő ami össze tartozik!
justhpeter
@ómió: Nagy marhaságot írtál ! Ezek szerint nem tudod, hogy a 00 IQ-val rendelkezők Kubatov fradistái meg az Orbán-hívő trollok.
justhpeter
Ez bizony a Kubatov-gárda szintje ! Győzikével biztosan nem az a baj, hogy cigámy származású - mert hát láttunk már több nagy műveltséggel bíró, országos megbecsülésre joggal számító cigányt -, hanem az, hogy a kapcsolataiból akar megálni, azért dörgölődzik. A fagyi azonban ebben az esetben visszanyalt, hiszen a Kubatov-gárda sem az akadémiai fokozatok folytonos gyűjtéséről híres.
Eladott Ország
Győzike: Sosem felejtem el a 6. osztályt. Életem legszebb 4 éve volt.
twitter.com/ZHviezdicka/status/1605300585422499840/photo/1
Évi nénje’ egy kormossal, felfedezték egymást. Erdős Péter forog a sírjában. ( Csepregi Éva és Győzike)
mobile.twitter.com/janos_hary/status/1611029147282771971/photo/1
Jááj! Ez nagyon kígyó!
mobile.twitter.com/GGoreny/status/1611071492535599104/photo/1
Gáspár Győző: Kocsis Máté annyira szeret engem, hogy azon elájultam...hogy mondjam el, hogy vágyom rád, szeretem a bőröd illatát.
twitter.com/janos_hary/status/1611983235826728962/photo/1
Dr. Proktor
Nahát, nahát, ilyen csúnyákat mondanak a nem csóró roma csávóra?
Ahelyett hogy leánykái kidüllesztett szilikon kiállításában gyönyörködtek volna...
rakitics41
Úgy látszik hogy még a fradi szurkolók is disztingválnak!Ha vezérüknek tekintik Orbán Viktort ettől még nem szeretik a Gáspár Győzit!Ezt vagy elfogadja Győzike, vagy nem, de ezen még a vezér sem tud változtatni!És ebben nincs semmi rasszizmus, mert ugye nem minden olyan embert utálnak az emberek aki nem a napon barnult le.
Aki Én
@ómió: @Philip Marlowe: Ájjjááájjjáááááááááájjj. Hová jutott ez a világ?
Győzikét két agyhalott balfasz kell, hogy megvédje...
Hát, gyerekek, a tiétek lehet. Nem lóg ki közületek, esetleg felfelé.
Bárkit gecizhetnek, szidhatnak..., de egy fidesz-buzit, na azt nem.
Jesszus, de beteg kretének vagytok.
Peller Anikó
@Aki Én: (Beteg) lipsizni kellett volna, azt szabad. (beteg = ill)
namihami
""Megalázták?"". Ezt? A ""Győzikét?"". Ugyanarról a lényről beszélünk? Az alázás némi ""nemgyőziséget""! És az pedig neki...!?!?!?
terlasz
Hiába, sokan nem tűrik a gerinctelenséget és ennek hangot is adnak.
ómió
@justhpeter: Eszerint annyit se értesz, amit olvasol!? Csak a bolsi mocskotokat hinted? "Fogós, ravasz efftárs" lehetsz te onnét az elmeosztályról!
@Aki Én: De, hiszen, ti, mint bolsi szarkupacok másokat csak mocskolni bírtok! Ennek konstatálása már mások "védelme", te elmebeteg bolsi agyfogyatkozott!? Ha meg a buzijaitokra buktál, a "prájdotokon" majd egyenként leszophatod őket!
Béla333
A maffiának csak azért kell a Győzike, hogy ezzel szimpatikussá tegye a maffiapártot a cigányok előtt!
justhpeter
@ómió: Egyre nagyobbakat tévedsz. Én nem vagyok bolsi, nem bagyok dk-s és párbeszédes sem, de még az LMBTQ-hoz sem tartozom. De ha annyira ragaszkodsz a betűkhöz, én ALPP vagyok. Fidióták kedvéért leírom: ALPP = Abszolút Liberális Pacifista Pogány vagyok. S ha már a bevallásnál tartunk, a fidiótákra és a fent említett megélhetésesekre is pottyantok.
ómió
@justhpeter: Ha a kommentjeidet is elolvasnád, napláne meg is értenéd, csepp kételyed se maradhatna bolsiságodat illetően! Csakhát, ugye, ehhez - ahogy az efftársaknál általában - neked némileg több értelem is szükségeltetne!
Aki Én
@ómió: ,, De, hiszen, ti, mint bolsi szarkupacok másokat csak mocskolni bírtok! "

Néha olvasd vissza magad, te kotorék elmebeteg bolsi csicska.
És ne szard össze magad, Győzike a tiétek lehet, nem akarja senki elvenni. A helyére került, veled egy csapatba.
Már a buzijaitokat is másra hazudnád, szarkupac efftárs? Kéz a kézben jártok meccsre, mint a Prideotokra?
justhpeter
@ómió: Régóta próbálom a fejetekbe csepegtetni, hogy én nem bolsi vagyok - sosem voltam az - hanem sorosbérenc. Bár a bérencszerződésemet felül fogom vizsgálni mert az öreg Soros még nem küldött egy petákot sem. Annak pedig nem látom sem okát sem hasznát, hogy ingyen toljam Soros szekerét.
ómió
@Aki Én: Mi van, bolsiék szarkupaca!? Így "megviselte" bolsi szarkupacságodat, hogy "évtizedekig Győzikétek" leszarta a mocsokbolsi pofátokat!? Ennek kapcsán még a "prideotokon" egymás farkát szopó felvonulásotokat is másokra hazudnád!? Pedig a tetvesbolsi bandád zöme állandóan ott szopikázik! Megtagadod a magadéit, szarkupac!? Hát, mekkora bolsi szarkupac vagy te!?
ómió
@justhpeter: Még mindig nem tűnt fel, hogy a Soros-bérencség meg a bolsiság manapság "ugyanazon húrokat pengeti"!? Talán, ha sikerülne kicsit "kiokosodnod"...!
justhpeter
@ómió: Akármit is gondolsz soha nem tudnék fidiótává és fidióta-kereszténnyé válni.
Aki Én
@ómió: ,,Mi van, bolsiék szarkupaca!? Így "megviselte" bolsi szarkupacságodat, hogy "évtizedekig Győzikétek" leszarta a mocsokbolsi pofátokat!? Ennek kapcsán még a "prideotokon" egymás farkát szopó felvonulásotokat is másokra hazudnád!? Pedig a tetvesbolsi bandád zöme állandóan ott szopikázik! Megtagadod a magadéit, szarkupac!? Hát, mekkora bolsi szarkupac vagy te!?"

Ez olyan szép, hogy nincs is mit hozzátenni. Ez egy tanulmány rólad, egyetemeken kellene mutogatni.
ómió
@justhpeter: Látom, téged más a bolsi latrinába is tetvesbolsiként pottyantottak!
@Aki Én: Megint itt vagy, bolsiék lopótök szarkupaca!? Előbújtál a Böszmeánuszból!? Csak lopni, hazudozni meg a "prájdotokon" az efftársaidat leszopni szoktál előjönni!? Az Internacionálétok elharsogása után talán tempózhatnál párat a bolsi latrinátokban is! Odavaló vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.