Hadházy Ákos ötperces videóban sorolta, hogy a Fidesz-kormány miről akarja elterelni a figyelmet. 

Ócska csapda: a kormány azért használja a fasiszta időket idéző homofób propagandát – Hadházy teljesen kiakadtFotó: MTI/Máthé Zoltán

Leszedtem én is a fóliázást néhány könyvről, és közben felsoroltam néhány olyan dolgot, amiről a fóliázás körüli vitával a propaganda el akarja terelni a figyelmet. Azt javaslom, hogy Önök is ezt tegyék: nyugodtan tépjék le a fóliát néhány könyvről, ezt dokumentálják, osszák meg, de mindig tegyenek hozzá néhány tényt is , amiről a kormány nem akarja, hogy beszéljünk – kezdi Hadházy.

Hiszen ócska csapda ez: a kormány azért használja a fasiszta időket idéző homofób, a pedofíliát a homoszexualitással aljas módon összemosó propagandát, hogy az erről szóló viták eltereljék a figyelmet az iszonyatos válságról, amibe belelavírozták az országot. Nem tehetjük meg, hogy némán és tétlenül eltűrjük a könyveket is megbecstelenítő gyalázatot, de figyelni kell, hogy ezzel ne az ő forgatókönyvük szerint cselekedjünk

- hívja fel a figyelmet közösségi oldalán az ellenzéki politikus.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kormányunk terelgeti nyáját, fújja propagandáját
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kormányunk terelgeti nyáját, fújja propagandáját
simmering73
@Shikari: Te is gyanús vagy. Komálod nagyon az ilyen buzis témákat. Rákérdezek: látens homoszexuális vagy?
csak úgy....
@Shikari: @Maccska: @KisTehen: ök 0rbán nem hétköznapi csak vaksi elmebetegei! :)
NKF
Ettől a Köcsögházytól kiver a víz! Ez a seggfej mindent tud.
lampa laz
@Shikari: @Maccska: @Philip Marlowe: @KisTehen: @NKF: @Szarházy Mákos: titeket meg vákuumfóliázni kellene
kereső
Többek között erről:
"m komolyra fordítva a szót, már amennyire ebben a tejjel, vajjal folyó Kánaánban még komolyan lehet beszélni vagy írni bármiről is. Pedig a birodalmi propaganda ezt teszi minden áldott nap, rezzenéstelen arccal okádja a hívek arcába és nyakába a napi abszurdot, amin azok egy pillanatig sem csodálkoznak, nem vágja őket mellbe, nem háborodnak fel, cserébe helyeslően bólogatnak. Mint például azon a tetves 570 millió forinton, amit a kormányuk a pénzükből a szlovén másodosztályban szereplő lendvai Nogometno Društvo Lendava 1903, ismertebb nevén NK Nafta 1903 focicsapatához vágott hozzá, egész pontosan a futballakadémiájuk fejlesztésére. Hogy miért kap éppen ez a szlovén focicsapat magyar közpénzt? Hát vagy azért, mert a 32 fős keretben 5 magyar játékos van, vagy azért, mert a klub elnöke a Mészáros Lőrinchez közelálló vállalkozó, Végh Gábor, aki egyébként a magyar ZTE klubelnöke is.

Magyarra fordítva: megint elloptak egy nagyon szép dajkamesébe csomagolt magyarázattal a magyar állampolgároktól egy valag pénzt akkor, amikor – így a tél közeledtéről jutott eszembe – konkrétan még mindig érvényben van az iskolákban a legfeljebb 18, illetve 20 fokos fűtési hőmérséklet, amikor a kórházak adósságállománya még soha nem volt annyira brutális, mint mostani 100 milliárd forint, amikor éppen lekapcsolnak minket a nyugat irányába tartó vasútvonalról, amikor Iványi Gábort csuklóztatják a járulékbefizetés elmaradása miatt, amivel egyébként is súlyosan veszélyeztetett emberek életét tovább veszélyeztetik, amikor itthon akkora az államháztartás hiánya, hogy az már a Tejútról is szabad szemmel jól látszik, amikor a jegybank belefullad a saját maga által felhalmozott veszteségbe, amikor az unortodox korrupció kormányának ügyködése nyomán a magyar gazdaság teljesítménye a pozitív nullát karcolja."
kolozsvaros.com/2023/10/15/hogy-senki-ne-tudja-mi-zajlik-a-habony-rogan-boszorkanykonyhaban/
justhpeter
Lám, lám, a próbanácik ráugrottak Hadházyra. Hála Istennek megvan a mai ellenség is. Jó is ez, hiszen könnyebb utálkozni mint gondolkozni, mert a gondolkodáshoz az indulaton kívül más is kell. - amivel ők nem rendelkeznek.

@Shikari: @Maccska: @KisTehen: @NKF: @Philip Marlowe: Ahhoz, hogy belőletek si legyen valaki meg kell tanulnotok fóliát olvasni, mivel a könyv belsejébe jutásotokhoz az elengedhetetlen. Valahogy majdcsak eltelik az a 15-20 év amíg ezen túljuttok.
kereső
@Horizont: "Nincs nagyobb dögvész egy államban, mint a vallási buzgalom erkölcsösség nélkül"/Jeremy Bentham/

Ezt a kort éljük ...
kereső
@Horizont: Igen. A magyar egyházak erkölcs nélkülivé váltak az orbáni kiszolgálásban. Ez van...
namihami
@Nessy: 09.22: És Ereszjózsink azt is bevállalta, hogy : Szívja furulyáját!
(ez elég disznó volt)
kulabombaafityiszre
Milyen érdekes egyetlen egy cáfolat nem volt hadházy megállapításaira a buta fidernyákok részéről.
Szóval az ideböfögő fidernyák trollocskák nemcsak hülyének látszanak hanem azok is.
Nessy
@kereső: Isten gyarló szolgái helyett, Orbán talpnyaló szolgái lettek, megfelelő Júdás pénzért! Aki meg valóban segít az elesetteken, a problémás gyerekeken, a hajléktalanokon, azt ellehetetlenítik Orbánék! Jutalmazza a sors őket, érdemeik szerint!
nejlontacskó
@KisTehen: " a lódoktor csak egy ripacs ... szelfizget nektek ... de más nem telik ki tőle "
Valóban?
Akkor mi a bdskrv anyátokért nem cáfoljátok meg, azt amit mond?
Aki Én
@Shikari: 09:11 lehet, hiszen fideszes volt.
Aki Én
@Shikari: @KisTehen: @Szarházy Mákos: @NKF: @Maccska: @Philip Marlowe: Egyszer, csak egyetlen egyszer, cáfoljátok már meg amit állít.
Mert ezzel a sok butasággal csak igazoljátok.
NKF
Már azt hittam beteg lett a Szarházy! Meg vagyok nyugodva!
Szarházy Mákos
@Shikari: Elfelejtette honnan indult! valaha 1 év alatt 17,5 millát költött a hobbijára! Volt miből, van miből, lesz is miből?

www.origo.hu/itthon/20180307-tizmilliokat-koltott-luxushobbijara-hadhazy.html
Szarházy Mákos
@lampa laz: Valamiért nem jelzi s rendszer, hogy megszólítottál! Csak figyelmes vagyok!!! Ja, máskor csak engem szólíts, s jövök!
Szarházy Mákos
@Aki Én: Valamiért nem jelzi s rendszer, hogy megszólítottál! Csak figyelmes vagyok!!! Ja, máskor csak engem szólíts, s jövök!
Szarházy Mákos
@Horizont: Valamiért nem jelzi s rendszer, hogy megszólítottál! Csak figyelmes vagyok!!! Ja, máskor csak engem szólíts, s jövök!
csak úgy....
@Szarházy Mákos: fideszközlegény, te egy rakás buta szánalom a hitvány kollégáiddal együtt!
szarbán piktor büszke lehet rátok...
csak úgy....
@Shikari: "És még nemi.." :) tibim,ha te buzizol akkor kitódul az agyadból a vér az ágyékod felé,te melegecske kukácska.
kulabombaafityiszre
@Szarházy Mákos: Szarházy mákos-írta fidernyákos mákos szar.
Szarházy Mákos
@kulabombaafityiszre: Akkor téged is a FIDESZ fizet??? Meg őt is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.