Az európai vezetők nem szívlelik, hogy hozzájuk képest a magyar miniszterelnök szembe megy az autópályán – derül ki a konzervatív horvát kormányfő nyilatkozatából – írja az Economx.

Orbán meleg kapcsolatokat ápol Moszkvával – Alaposan kiosztotta a konzervatív horvát kormányfő

Miután Orbán Viktor miniszterelnök Kínában tárgyalt, nem tudott részt venni a keddi rendkívüli uniós videókonferencián, amit az Európai Tanács elnöke, Charles Michel az izraeli–palesztin konfliktus konfliktus okán hívott össze.

A beszámolókból kiderült, hogy nem mentek el szó nélkül Orbán Viktor hiányzása mellett.

A konzervatív horvát kormányfő újságíróknak azt mondta, hogy

az európai vezetők óvták Orbán Viktor magyar miniszterelnököt attól, hogy meleg kapcsolatokat ápoljon Moszkvával.

Andrej Plenkovic azt fejtegette, hogy Orbán leginkább politikai, gazdasági és energetikai érdekek miatt tartja fenn a kapcsolatokat Oroszországgal, ezért is egyeztet folyamatosan Moszkvával a földgázárról.

Tehát úgy döntött, hogy valami mást csinál, mint amit mindannyian csinálunk

– mondta a miniszterelnök, hozzátéve, hogy ezt többször szóvá tették már neki, de továbbra is ezt teszi. Plenkovic Orbán Viktorral kapcsolatos nyilatkozatát egyébként nemcsak a horvát média idézi, de a horvát kormány hivatalos honlapján is szemlézik.

Tisztességtelen dolog oroszbarátsággal vádolni Magyarországot, hazánkat senki nem oktathatja ki a történelemről, a szabadságról, a magyarok pontosan tudják, hogy milyen elnyomás alatt élni, szemben azokkal, akik ezt nem tapasztalták meg

– erről beszélt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a lengyelországi Karpaczban, egy szeptemberi gazdasági fórumon.

Forrás: Economx

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyértelmű, a bűnöző, hazaáruló és politikai prosti román cigány ki akarja vezetni az országot, az EU-ból és a NATO-ból , de erre nagyon ráfog b@szni! Erre ez a mocskos tróger geci nem kapot felhatalmazást a magyar néptől! Börtönbe vele!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egyértelmű, a bűnöző, hazaáruló és politikai prosti román cigány ki akarja vezetni az országot, az EU-ból és a NATO-ból , de erre nagyon ráfog b@szni! Erre ez a mocskos tróger geci nem kapot felhatalmazást a magyar néptől! Börtönbe vele!
Péter2
Más kereskedni Moszkvával , meg más dolog szólgálni , orbának nem is kellett volna Kínában találkoznia putyinal , hiszen szinte 3 havonta jár Szíj-ártó Moszkvában .
Eladott Ország
@KisTehen: 2022 februàr 24-e utàn senki nem talàlkozott a Putlerrel nyugatról, illetve a bucsai mészàrlàsig probàltàk visszafogni és felhivtàk pàrszor telefonon, utàna màr nem. Gulyás : "nézegesse a Biden-Putyin találkozók képeit"... ami még akkor készült, mielőtt Putyin háborút indított ukrajna ellen, és Putyin tömeggyilkossá vált. Gulyás meg nézegess az orbán gazdája 2006-2010 közötti videóit, ahol véres szájjal ugatott a ruszkik ellen. Csak éppen Biden még nem a háborús bűnös, terrorista Putyinnal tárgyalt - Orbán viszont igen. Szerintem Amerika majd eldönti, hogy mivel foglalkozik és mit tart fontosnak és nem fogja kikérni Gulyás, a gazdája vagy a gazdája gazdája véleményét vagy engedélyét.
lampa laz
A nagy utcai harcosból Kínában lett egy undorító csúszó-mászó féreg, aki még a lavrov előtt is meghajolt. Az etikettet vagy nem ismeri vagy ezt a megalazó viselkedést várja el tőle Moszkva. Akkor viszont szörnyű titok őrzője putyin, ami ezt a tetvet illeti.
ómió
Plenkovic efftárs biztos a többszörösére emelt tranzitdíjunkból képes "osztogatni"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.