A Magyarországot fenyegető veszélyekről is beszélt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Most már Nostredamusnak képzeli magát a tahó, hogy meg jósolja a jövőt? Eddig soha semmi sem jött be a joalataibol.
simmering73
"Orbán a magyar történelem legnagyobb bűnözője, aki az egész országot ellopta, aki nem csupán a politikai hatalmat sajátította ki, hanem az egész országo:, szőröstül-bőröstül, az ország egész vagyonát magánosította, egy részét strómanjai révén saját tulajdonba vette, más része esetében az állam a strómanja, az állam nevén van, de az övé. Ez a felosztás is csak arra való, hogy szimuláljon egy piacot, gazdasági működést, amelyben szinte csak az ő tulajdonában levő vagyon és az általa mozgatott gazdasági szereplők vesznek részt.

Ennek szimbolikus alakja a miniszterelnök-maffiafőnök lánya, Orbán Ráhel, aki ebben az egész NER-bandában magasan a legpofátlanabb szereplő, aki alig titkoltan birtokolja az állami tulajdon feletti rendelkezést, saját strómanokat tart az államigazgatásban, aki aztán az asztal mindkét oldalán ülve önmagával tárgyal, szerződik, egybemosva az állami és a „magánszférát”, a legarcátlanabbul rabolva ki az országot, a fatolvaj, pipiskedő, bunkó és tahó, „arisztokratát” játszó ocsmány férjével együtt. Így nyelik be az egész országot."
nepszava.us/orban-szazmilliardos-lopott-vagyona-nem-jatek/
kereső
Nem szól ez másról, mint orbán "szuverenitásáról", ismét nemzetibe csomagolva. Kiteljesedik a diktatúra- és immár szintet lépve, nem fasizmusról szól a nóta- hanem náci beszédről.
Néro2
1. Veled semmire a lejtmeneten kívül.
2. A közkassza további mindennapi fosztogatása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.